Frankrig, Paris
Le Granola di Laura er lavet i vores parisiske værksted ved hjælp af sunde og gode ingredienser. Det er håndlavet og vegansk. Vores opskrift på Granola inkluderer majsflager, nødder, kokosolie og agavesirup. Jeg ønskede at skabe en anderledes opskrift, en opskrift der repræsenterer mig. I stedet for havregryn valgte jeg naturlige, økologiske og især sprøde majsflager! Det er en mulighed for at fo...
Tyskland, Darmstadt
... morgenmadsprodukter, müsliblandinger eller granola, kombineres til en lækker dessert, en frugt- og nøddeblanding, en müslibar og endda bruges som tilbehør til yoghurt og is, forvandles til en nærende nøddecreme og blandes med dine morgen-smoothies for at give ekstra smag! Haselnødder - Varianter: Natur...
Slovakiet, Hrubý Šúr
... den uberørte natur tilbyder mange planter, der er blevet brugt af de indfødte folk i århundreder. Vakuumtørrede produkter: maquiberry, murtaberry, blåbær, hyben, brombær, jordbær, hindbær, grønkål, gulerod, æbler (med smag), rødbede, ananas, druer og mere.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play