Italien, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost med trådformet pasta, der udelukkende er produceret af komælk og traditionelt formes i hånden. Navnet "caciocavallo" stammer fra, at produktet modnes i par "over" træbjælker i mindst 45 dage. Den præsenterer sig i en intens gul farve, har en cremet konsistens og en mild, let intens smag, hvilket gør den fremragende at nyde alene eller med brød, også grillet, eller ledsaget af et fremragende glas vin fra Puglia.
...Vi er en familievirksomhed med mere end 62 års erfaring – beliggende i hjertet af landskabet i Aversa, kendt som landet for "mozzarella di Bufala", hvor kombinationen af vejr og terræn er helt uovertruffen. Virksomheden er aktivt engageret i projektering og konstruktion af mejerianlæg og maskiner, mere præcist maskiner til modning, skæring og emballering af alle slags oste, primært dedikeret til...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play