Frankrig, Collégien
...Vi er de eneste franske designere og producenter af udstyr til bageri- og konditoribranchen. Specialister i dresseuses/pocheuses, tærteformere og vibrationsborde. Vi har til formål at lette de gentagne opgaver for dig, samtidig med at vi bevarer det håndværksmæssige særpræg ved produktionen.
Tyrkiet, Izmir
...DYMK-serien er reserve mobile skåle, der er velegnede til DMOM-serien. Den giver mulighed for at arbejde uafbrudt med de reserve skåle KAPACITET (MEL): 150 KG BREDDE: 1030 mm HØJDE: 990 mm DYPDE: 1140 mm SKÅLE DIAMETER: 1000 mm SKÅLE DYPDE: 490 mm VÆGT: 295 KG...
Belgien, Anderlecht
... tons tilbyder den enestående ydeevne for at imødekomme behovene i professionelle køkkener. FREMSKRIDT I OPVARMNING Ovnens opvarmningsprincip er baseret på kontinuerlige, svejsningsfrie rør, der opfylder standarden TU 37 B, og som er garanteret i 10 år. Med en diameter på 21,6 mm og en tykkelse på 3 mm gennemgår disse rør en streng proces, fra koldbøjning til trykprøvning ved 400 bar, hvilket...
Belgien, Lodelinsart (charleroi)
...KRAFTIG VENTILERET MOTOR • Stålstruktur beskyttet af varmebestandig lak • Skål, spiral og beskyttelsesgitter i rustfrit stål • Remtransmission • Timer • Sikkerhed på beskyttelsesgitter • Hjul...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...Gas-drejebakken "FABEN" fra Smart-serien er en kraftfuld bage-løsning, der er perfekt til bagerier og konditorier. Med udvendige mål på 1400x1170x2300 mm kan den rumme vogne i størrelserne 400x600, 500x700 og 450x650 mm, med 15 til 18 etager pr. vogn. Med en termisk effekt på 40.000 Kcal/h (47 kW) tilbyder denne ovn en jævn og effektiv bageydelse. Drejemekanismen drives af en gearmotor med et...
... laver mad. Disse Kitchencover åbne handsker er et uundgåeligt tilbehør til enhver husstand eller gastronomisk virksomhed! Dette køkkenudstyr er velegnet til salg til gastronomiske virksomheder, fødevareproducenter, bagerier og konditorier, gæstgiverier - restauranter og caféer - samt "Alt til husstanden"-butikker - hvor køkkenartikler og husholdningsvarer sælges. Vi handler med varer fra engros, konkursvarer, pallevarer, restpartier, restprodukter, specialpartier, forretningsafvikling. Yderligere produkter...
Spanien, Cervello
...Det paraffinerede papir har påført en paraffin, der dækker en eller to sider af papiret, som fungerer som en barriere mod fugt og fedt. Det er non-stick og vandtæt. Det giver en blød og glat overflade, der letter håndteringen af det indpakkede produkt. Egnet til kontakt med fødevarer. ANVENDELSER Til indpakning af kødprodukter, fiskehandlere, slagtere, bagerier, konditorier og til industrien generelt for dele dyppet i fedt, olier og andre.
ufs.country_names.RU, Armavir
...Lewant Eco 600 Højkvalitets konstruktion lavet helt af rustfrit stål, varmeveksler lavet af varmebestandigt rustfrit stål AISI 310S rotationsplatformsdrev uden ramme to uafhængige dampgeneratorer - en bakke i den varme luftstrøm og en højtemperatur, indbygget i varmeveksleren og opvarmet af udstødningsgasser højeffektiv varmeblok med luftbevægelse fra den mindst varme udgangsstadie til den...
Italien, Schio
...Vega400 er den mest solgte model, fordi den i sine kompakte dimensioner er en komplet maskine med teknologi på niveau med de større maskiner, hvilket giver den mest krævende kunde samt det mindre laboratorium mulighed for at have en meget varieret småkageproduktion. Vega 400-modellen er særligt velegnet til små og mellemstore virksomheder inden for konditori, bageri, restauration, selvbetjening...
ufs.country_names.RU, Moscow
... presses eller formes af Intelle-blandemaskinen til halvfaste konditor- og køddejsprodukter. Dette kan ske ved hjælp af en punkt- eller længdeindstillingsanordning - punktlinje. Gennem konstant pres kan der også produceres skumkagestykker, småkagestykker, fondanter osv.
Tyrkiet, Istanbul
...Du har brug for leverandører, der kan hjælpe dig med at bruge den rigtige teknologi til at løse dine nuværende udfordringer og nå dine mål. Vores sælgere, kundeservice og tekniske ingeniører arbejder alle på at imødekomme dine industrielle udfordringer og finde de bedste løsninger.
...Samtidig opvarmning og omrøring. Multifunktionel maskine designet til bred anvendelse i bagerier, konditorier og gastronomiske punkter. Materialer af høj kvalitet, der er brugt til produktionen af maskinen, sikrer en lang levetid og fejlfri drift. Hele konstruktionen er lavet af højkvalitets stål AISI 304, der er beregnet til kontakt med fødevarer, modstandsdygtig over for korrosion samt de fleste syrer, steriliseringsopløsninger, de fleste organiske kemikalier og farvestoffer. MK-enheden opvarmer jævnt hele indholdet af kedlen til en maksimal temperatur på 150 °C.
Portugal, Pero Pinheiro
...Spænding: 230 Vac (-20%...+10%) – 50/60 Hz Energiforbrug: < 20 W Dosering op til 99,9 liter (opløsning på 0,1 Lt) Vandtryk: fra atmosfærisk til 10 bar Termometer fra 0 til 50ºC (opløsning på 1ºC) Indgang og udgang med 1/2" tomme Med partikelfilter ved indgangen Mulighed for at afbryde vandudgangen Vægt: ca. 4 Kg Driftstemperatur: 0 til 50º C Drift i automatisk tilstand (forudvalg af ønskede liter) eller manuel tilstand (med manuel start og stop samt visning af forløbne liter). Dimensioner: 235 x 315 x 130(h) mm...
Italien, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...I maccaruni i Calabria kaldes også strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri, afhængigt af oprindelsesstedet. I gamle dage blev der brugt gonaci, de træagtige stilke fra disa-blomsten, til at arbejde med pastaen, og senere strikkepinde eller metalstænger fra en ødelagt paraply.
Spanien, Illescas
cobaMaq er en førende virksomhed inden for bageri- og konditoribranchen med over 20 års erfaring i sektoren, der tilbyder sine kunder denne online købsservice. I denne butik kan du finde ethvert produkt eller tilbehør til dit bageri, konditori, café, bar… og du kan købe det hurtigt, nemt og sikkert via internettet. På denne måde reducerer vi omkostningerne på produkterne og leveringstiderne, hvilk...
...Konvektionsovne er særligt velegnede til bagning af små kager, bagværk, sandwich og brødproduktion i konditorier, restauranter, hoteller og bagerier. Varmluftscirkulationen leveres af indvendige blæsere (én blæser til ovne med 4 eller 5 bageplader, og dobbelt blæsere til ovne med 8 bageplader), og spredes over hele bageområdet for at skabe et homogent miljø. Fermenteringsenheden placeret i bunden...
Italien, Cinto Caomaggiore
...Højtemperaturbestandigt papir, ideelt til indpakning af dej, der skal bages i bagerier, bagerier og konditorier. Bagepapir, ovnfast papir og silikonebelagt papir er velegnede til emballering af non-stick fødevarer. Fedtafvisende bagepapirer har varmebestandighed og fås i forskellige vægte og størrelser.
Tyskland, Klingenberg
...Udover indretninger inden for gastronomi og fødevarehåndværk (bagerier, konditorier, slagterier, caféer…) fremstiller vi også frisør- og kosmetikinstitutioner. Gennem større investeringer i anskaffelsen af moderne maskiner er efterspørgslen steget fra etablerede butiksmøbelfirmaer i regionen. Der eksisterer allerede langvarige relationer med forskellige planlægningskontorer og arkitekter. Selv...
Tyrkiet, Istanbul
... brød- og kageovne til dejforberedelses- og behandlingsmaskiner, betjener vi bagerier, konditorier, hoteller, hypermarkeder og kantiner over hele verden. Vi eksporterer 70% af vores produktion. Vi har kunder i hundredevis af lokationer, fra afrikanske lande til europæiske lande, de tyrkiske republikker, Balkan og Mellemøsten. Vores mål for den kommende periode er at udvide vores produktportefølje, forbedre eksisterende produkter og øge vores vækst på verdensplan. Vi vil være beærede, stolte og glade for at arbejde sammen med jer...
Italien, Castel Maggiore
AV Baking er en førende italiensk producent og distributør af kommercielt cateringudstyr, fra mixere, ovne, dejrundere og dividerer til køleløsninger, pizzaborde og meget mere. Brancheførende maskiner og udstyr til fødevare- og cateringsektoren; restauranter, pizzerier, bagerier, konditorier. PROFESSIONELLE MIXERE Et stort udvalg af spiral-, tvillingearm- og gaffelmixere, dejdividerer...
Belgien, Hannut
... klæber. De fås i små og store formater (bageplade til 2 vafler eller 4 vafler). Ampi's vaffelmaskiner er beregnet til professionelle over hele verden: food trucks, bagerier & konditorier, vaffelbutikker, restauranter, hoteller, foreninger & kooperativer, ... eller nogle gange endda entusiaster! Blandt sortimentet finder du også tilbehør og andre produkter: gaffel, rengøringsskrabber, silikonepensel...
Italien, Caselle Torinese
Vi designer, installerer og distribuerer anlæg, maskiner og indretninger til bagerier, konditorier, restauranter og isbutikker.
Bianchi Rapida blev grundlagt i 1912 og har i over 100 år produceret maskiner til fødevareindustrier, bagerier, konditorier og pizzeriaer. Vores produktion af maskiner har specialiseret sig i forberedelsen af dej; vi producerer spiralæltemaskiner, dyppearme, gafler, planetære maskiner og selvfermentatorer. Kvaliteten af vores produkter er kendt i hele Italien og i hele verden. Bianchi Rapida...
Tyrkiet, Mersin
Som ARSONi-mærke producerer vi køleudstyr, chokoladeopvarmnings- og tempereringsmaskiner, plade- og væskebaserede (gel) ismaskiner, oliven- og frugtdehydratorer, køkkenudstyr og fastfood-enheder til bagerier, konditorier, dessertsaloner, restauranter, barer og lignende steder, undtagen isvitriner og -maskiner. Siden 2014 har vi fremstillet Tava-is - rulle-is maskiner, kendt som thailandsk is i...
Frankrig, Arconnay
Leverandør af fryseskabe til bagerier og konditorier. Leverandør af konditormaskiner og bagerimateriel. Trittico-maskiner med automatiserede programmer. Trittico Executive med 17 automatiserede programmer. Producent af flødeskumsmaskiner til bagerier og konditorier. Kage Grand Froid: udstillingsudstyr til kager i butikker ved negative temperaturer. Producent af chokoladeovertræksmaskine K4. Fast...
Grækenland, Thessaloniki
Virksomheden la familia importerer produktions- og optimeringsmaskiner til drikkevarer til det græske marked, som tilbydes til espresso-barer, caféer, hoteller, restauranter, bagerier, konditorier, brødbutikker, boller, tankstationer, virksomheder med et betydeligt antal ansatte og besøgende, og generelt der, hvor der kræves en god espresso og cappuccino, uden behov for specialiseret personale...
Maskiner til produktion af frisk pasta, pastadejmaskiner til frisk pasta, dejblandere til pizzerier og bagerier, dejblandere til konditorier, pastadejmaskiner til konditorier, chokoladeformning, ovne til gastronomi og konditori, ovne til pizzerier, chokoladefabrikker, maskiner til ginsengbyg, isproducenter, køleskabe til restauranter, køleborde, ismaskiner, nedkølingsanlæg, køleborde, rustfrie...
Frankrig, Gemenos
Giraudon er en historie om familie, passionerede, teknikere og handelsfolk. En historie, der begyndte at blive skrevet i 1890 i Marseille. Siden 130 år i 2020 har vi leveret til fagfolk inden for fødevareindustrien, slikproducenter, chokoladeproducenter, isproducenter, aromatiskere, farmaceutiske og kemiske laboratorier, håndværkere, distributører til bagerier-konditorier, økologiske butikker og...
Belgien, Soumagne
Monseur Equipement er specialiseret i salg og levering af udstyr og maskiner til bagerier, konditorier, isbutikker og chokoladeproducenter. Vi sælger udstyr til alle typer produktion, hvad enten det er håndværksmæssig, industriel eller skræddersyet produktion. Kogere, chokoladeflagermaskiner, chokolade-tempereringsmaskiner, valsere, sprøjteudstyr, opvaskemaskiner... osv. er tilgængelige hos os. Alle typer produktion: håndværksmæssig, industriel og skræddersyet. Vores mærker: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play