Frankrig, Vouneuil-Sous-Biard
...{"Le grand ours - X1":"Den store bjørn - X1","L’alliance inégalée d’une guimauve noisette et d’un chocolat noir intense":"Den uovertrufne alliance af en hasselnødde-marshmallow og intens mørk chokolade.","Le nounours 100 % vanille d'exception":"Den 100 % exceptionelle vanilje-bamse.","Le chic du chocolat, l’onctuosité d’un caramel raffiné":"Chic fra chokolade, den cremede konsistens af en...
Frankrig, Lyon
Velkommen til Bubbles & Candles, virksomheden der fremstiller håndlavede stearinlys og voks, som vil vække dine sanser og forskønne dine særlige øjeblikke. Hos os er alle vores produkter omhyggeligt fremstillet af naturlige materialer, der tilbyder originale og varierede dufte. En af vores prioriteter er at tilbyde dig et bredt udvalg af unikke dufte, nøje udvalgt for at bringe variation og origi...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Trimolin, gelatine, sukker, vand, mørk chokolade 66% (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecithin), naturlig aroma (jordbær, banan, hindbær, surkirsebær, ingefær, mandarin, mynte, vanilje), farvestof: cochenille, klorofylin, curcumin.
Frankrig, Épaignes
Siden 1960 har vores team af chokoladeproducenter produceret tusindvis af chokolader hvert år, altid med respekt for den håndværksmæssige tradition og med tålmodighed. La Royale Normande forpligter sig til excellence ved at fremstille sin egen praliné, hvilket sikrer unikke og dybe smagsoplevelser for os og for dig. Fordelen ved denne tilgang er, at vi kan overvåge opskriften på pralinéen og kvali...
Polen, Wrocław
...Ingredienser: glukose-fruktosesirup, chokolade 25% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fedt (palme), mælke fedt, emulgatorer: lecithin (soja) og E 476; aroma), sukker, vand, vegetabilsk fedt (palmefedt, delvist hærdet palmefedt, emulgator: E471), skummetmælkspulver, geléringsmiddel: agar, høj skumalbumin (æggehvide, stabilisator: E 1505), konserveringsmiddel: kaliumsorbat, syre regulator: citronsyre, aroma: ethylvanillin, salt, farvestof: karotener. Kan indeholde sesam. Udover kakaosmør indeholder chokolade vegetabilske fedtstoffer. Kakaotørstof i chokolade: 40,5%.
... kraftfulde og teknologiske maskiner inkluderer; - Chokolade Ballede Mølle (Chocolate Ball Mill) - Chokolade og Karamel Overtræk (Chocolate and Caramel Enrobing/Coating) - Skumfidus Forberedelsesudstyr (Marshmallow Preparing Equipments) - Kiks Emballering (On-Edge Flowpack Biscuit Packaging) - Kageforberedelsesudstyr (Cake Preparing Equipments) - Komplet Kage Linjer (Cake Manufacturing Turnkey Lines) - Sigma Dejblandere (Double Arm Sigma Mixer) Kontakt os endelig for at vælge de mest passende maskiner sammen med dig.
Populære lande for dette søgeord