Frankrig, Hélette
... konserveringsmidler, og med naturlige skorper: fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning på træplade, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk med 5 til 6 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 4 måneders modning, Petit Agour rå mælk ost gnubbet med chili, baskisk komælk ost, komælk-fåreost, mursten af fåreost, fåreost med Espelette chili, gede-fåreost, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk gnubbet med Espelette chili, gedeost. Maison Agour tilbyder hele oste, halv oste, i portioner, skåret i skiver.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play