Italien, Marmirolo
...Typisk svinemix fra Verona-området. Produceret med magert og fedtet svinekød med krydderier og smagsstoffer, ideel til at forberede den berømte Tastasal risotto. ORGANOLEPTISK SAMMENSÆTNING • 60% Magert svinekød • 15% Svinefedt • 25% Smagsstoffer, krydderier og fødevaretilsætningsstoffer OPBEVARINGSTEMPERATUR 0°C +4°C HOLDBARHED 30 dage KRYDDERING 0 dage FORMAT - STØRRELSE Vakuumpakket 0,6 kg/stykke - antal efter anmodning...
Belgien, Beringen
...For at producere vores hakket svinekød bruger vi kun magre og velsmagende stykker svinekød. Magert hakket Cheshire-svinekød (1 kg pakke).
Frankrig, Lyon
...En håndlavet tørret pølse krydret med Espelette-peber AOP, lavet af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, baseret på en gammel og traditionel opskrift fra området. Denne pølse er fremstillet af magert kød og fedt fra skuldrene af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, groft hakket (præcist 80% magert kød og kun 20% fedt). Dette giver en pølse med en velsmagende smag.
Frankrig, Lyon
...), Skulder 3 D og 4 D, bryst med eller uden svær, hals, lever, magert svinekød, skank, magert svinekød, trimming, capa, vildsvinekød, æsel, hjort, tyr, kænguru, gås PAC, kylling, fowl... Vi kan også give dig tilbud på alle fisk og produkter fra den fiskerimæssige sektor (kun frosne). Kontakt os for konsultation på 04 74 05 69 97...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play