Frankrig, Condé-Sur-Marne
...La Blé-Sarrasin er lavet af blød hvede og boghvede. Dens form, mafaldine, blev opfundet til ære for prinsesse Mafalda af Savoyen og det blonder, hun bar. Denne egenskab, sammen med dens farve fra vores originale blanding, gør den til et nærende produkt for både små og store. Nettovægt: 300g...
Frankrig, Melle
Melle et une Pâte er en pastafabrik beliggende i Melle nær Marais Poitevin (79). Vi producerer tørre og friske pastaer af høj kvalitet med lokale råvarer. Vores pastaer er unikke, og vi tilbyder originale smagsvarianter: ramsløg, alger, brændenælde, safran, engelsk kvan, kantareller, spirulina, hamp, pebermynte og Espelette-peber. Vi er stolte af at garantere en ægte kvalitet af vores produkter. E...
Grækenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
I GAIA GREEK, med base i Kiato i Korinthia, producerer og handler vi med traditionelle pastaer, både mærkevarer og private label. Siden 2012 har vi produceret specialbestilte pastaer til "delikatessen", "gourmet" restauranter, catering, konferencer på hoteller og forskellige andre arrangementer. Vores pastaer fremstilles af små familievirksomheder i Korinthia, fra rene lokale ingredienser, såsom g...