Belgien, Fernelmont
Coprobel-kooperativet samler 25 passionerede fjerkræproducenter, der har opdrættet og markedsført en højkvalitets, velsmagende, økologisk og fair "Coq des Prés" kylling i over 20 år. Kyllingen tilbydes hel eller udskåret, frisk eller frossen, og i forskellige typer emballage tilpasset kundernes behov. Kooperatørerne tilbyder også deres økologiske æg, "Œuf des Prés", samt et udvalg af økologiske...
Italien, Novoli
...Helix Aperta snegle, bedre kendt som Monacelle, Attuppatelle eller Monzette, er mark-snegle med et kastanjefarvet/grønt skald, det uforvekslelige operculum eller "fløde" i hvid og meget delikate og velsmagende kød. Hvad gør vores monacelle specielle? De kommer ikke fra intensiv opdræt De indsamles i deres naturlige habitat, frie til at bevæge sig og ernære sig med rene og ubehandlede planter som...
Spanien, Dicastillo, Navarra
...som giver en beskyttende antioxidant effekt). Derudover leverer den mineraler som calcium og jod, som er essentielle for dit stofskifte. Dens kød er rigt på omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at sænke niveauerne af kolesterol og triglycerider i blodet. Det hjælper dermed med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Omega 3 er også essentielt for nervevæv og nethinden, da det udgør en del af deres celler.
Frankrig, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nej, nej og nej! Vi garanterer, at der ikke er kød i dette smukke glas, der er kun gode plantebaserede ingredienser og en blanding af svampe med en delikat intensitet. Luk øjnene, du er midt i skovbunden. INGREDIENSER: kokosolie (35%), vand, soja-proteiner, økologisk gær, svampe, sennep, rapsolie, salt, agar agar, økologisk chia mel, økologisk tamari, sort peber, sherryeddike, krydderier, hvidløg, tomatpuré, byg-miso, løg.
Spanien, Olba (teruel)
Polen, Warszawa, Poland
...Kartoffelstivelse opnås ved mekanisk adskillelse af andre dele af kartoflen gennem skylning, rengøring, tørring og sigtning. Det endelige produkt er uopløseligt i koldt vand. I fødevareindustrien er majsstivelse ingrediensen i gryderetter, supper, fyld til tærter, færdigretter, desserter, bagværkscremer, konserves af kød og fisk samt forpakket revet ost. Den bruges også i budding og gele. Majsstivelse anvendes til at forbedre den sprøde tekstur som en komponent i paneringer, panerede retter, belægningsblandinger og tempura-mel.
Polen, Brzozów
... (konserves kikærter har de samme egenskaber) er naturligt fyldt med protein og saponin, og kan piskes, ligesom æggehvider. Sådan tilberedt bruges det til at lave mange retter, herunder mousse eller vegansk uden.
Frankrig, Saint-Fraimbault
Bulgarien, Rakovski
I det lille, men himmelske Bulgarien, beliggende i den sydøstlige del af Europa, mellem de høje bjerge og de jævne marker, i en by med en rig historie, som fortæller os, at hårdt arbejde ikke er en myte, men en realitet - i årtier har min familie opdrættet ænder, der fodres med ren majs for at skabe et naturligt og sundt miljø. Pligten og kærligheden til min familie tvang mig til at træffe mit va...
Frankrig, Objat
Håndværksvirksomhed baseret i Corrèze siden 1979. Produktion af konserverede varer baseret på and og gås - Hele ande-foie gras, halvkogt eller på dåse, naturel eller med trøfler fra Périgord, blokke af foie gras. - Hele gåse-foie gras på dåse, naturel eller med trøfler. - Specialiteter med foie gras: figner fyldt med foie gras, medailloner af foie gras, smørepålæg med foie gras, anderillettes med ...
Frankrig, Soreze
TOM PRESS tilbyder professionelle alt udstyr til konservering, fødevareforarbejdning og madlavning: N°1 for entusiaster af hjemmelavede produkter. TOM PRESS designer og distribuerer mere end 5.000 referencer af udstyr og produkter til konservering, madlavning og fødevareforarbejdning. Med dette udstyr kan du producere og forarbejde frugter og grøntsager, kød og fisk, mejeriprodukter, korn og selv...
Vores virksomhed, grundlagt i 1974 i Silivri, Istanbul, har siden 1987 designet og produceret maskiner, forme, værktøjer og reservedele til fremstilling af dåser. I løbet af årene er virksomheden også begyndt at tilbyde produktion af plastflasker og krukkeskruer. MARMARA MASKINE FORM bruger den mest avancerede teknologi inden for software og de mest præcise maskiner i design-, produktions-, automa...
Beliggende i hjertet af Sydvestfrankrig, i Albigeois-regionen, dedikerer vi hele vores aktivitet til fremstillingen af produkter af høj kvalitet såsom foie gras, confit og cassoulet, blandt mange andre. I 4 generationer har vi tilbudt friske produkter året rundt, ud over vores udvalg af konserver og gourmetpakker. Opdag uden videre vores andebryst og vores confit af gås eller and fra Sydvestfrankr...
Tyrkiet, Manavgat
Vi fortsætter vores eksportaktiviteter, som vi startede med levende ål (anguilla anguilla, europaneel) biprodukter. Vi fortsætter vores aktiviteter i form af frosne ålefiler. Vi leverer og eksporterer en anden type ål (glass eel 5000-6000 stk./kg), elver (elver ål (1000-1500 og 200-250 stk./kg) og voksne ålprodukter i form af 250-350 gram/stk. Derudover kan vi også levere babyål til de gårde, der ...
Frankrig, Paris
...Produktionsvolumenet af syltetøj er 100.000 dåser om måneden. Produktionsvolumenet af grøntsagskonserves er 500.000 dåser om måneden. Produkter fremstilles af lokale råvarer. Virksomhedens fødevaresikkerhedsledelsessystem er implementeret og fungerer i overensstemmelse med standarderne for ISO 22000:2018. Det er muligt at lave forskellige typer konserves i forskellige beholdere afhængigt af kundens ordre.
Polen, Węgorzewo
...At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har travlt, eller når dit køleskab er tomt. Ingen inspiration til at lave mad? Det er godt altid at have forarbejdet og konserves kød ved hånden. De har en lang holdbarhed og kræver ikke opbevaring ved lave temperaturer. De kan vente i flere måneder på hylden i spisekammeret, men vi garanterer, at så snart du kender deres smag, vil du nå ud efter dem meget hurtigere!
Frankrig, Malataverne
... dens berømmelse har nået hele verden. Finere end en traditionel landpâté, da den er mindre fed, den baskiske pâté let krydret med Espelette-peber for smagens skyld, appellerer altid til et bredt publikum. Den væsentligste egenskab ved den baskiske pâté kommer fra brugen af svinegoulash (magert kød, meget velsmagende), kombineret med svinelever, en subtil blanding, der er så populær. Den baskiske pâté kan være mild eller krydret alt efter præferencer og ønsker og kan nydes på mange måder.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores niçoise ratatouille i en gryde over lav varme, og servér den sammen med dit røde eller hvide kød, ved at tilsætte deres tilberedningssaft, som du har gemt. Hvis du ikke har kød som tilbehør, vil vores niçoise ratatouille være en fornøjelse at spise blot opvarmet, dryppet med lidt olivenolie. Kold eller let afkølet vil den også være meget behagelig at nyde som den er, i sommerretter, som forret eller grøntsag, også her pyntet med et let drys af rå og frugtagtig olivenolie.
Frankrig, Auros
...Lactosefri og glutenfri tørret pølse. Naturligt tarmslag med en askeagtig blomst. Håndlavet på gammeldags vis, hjemme. Samme kød som til pølsen fra Pyrenæerne med endnu mere smagfulde aromaer på grund af det smalere tarmslag. Gør glæde ved tapas-aftener.
Spanien, Calahorra (la Rioja)
... ingredienserne i dine retter. De er en fantastisk idé både kolde og varme, naturlige eller med saucer som vinaigrette, mayonnaise eller enhver anden dressing, der falder dig ind. Vores asparges har en fantastisk størrelse, der passer ind i utallige opskrifter, uanset om du vil præsentere dem som en hovedret eller bruge dem som tilbehør i menuer med kød, fisk eller grøntsager. Vi anvender en 100% naturlig...
Frankrig, Lyon
Tre madelskere og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skabt JOKO. Deres ambition er at værdsætte det franske vildt og Bigorre AOP sort svinekød ved at bruge kortere forsyningskæder. De tilbyder naturlige kvalitetsprodukter gennem autentiske og innovative opskrifter, samtidig med at de bekæmper madspild relateret til jagt. Deres mål er at gøre exceptionelle produkter fra de centrale P...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Haricotbønner er en værdifuld fødevare- og foderafgrøde. Proteinerne i bønner er tæt på proteinerne i kød og optages af kroppen med 75%. Blandt bælgfrugter er bønner den næstmest populære afgrøde efter soja. Den er især udbredt i lande i Sydamerika og Europa, og den er elsket og værdsat i Kina. Den er vigtig i kosten for mange sydlige folk. Suppe, tilbehør og konserves kan laves af bønnerne. På...
...Vand: Vandimport fra Tyrkiet Puls og korn: Import af bælgfrugter og korn fra Tyrkiet Konserves og dåseprodukter: Engros handel med tyrkiske konservesprodukter Hasselnødder og tørrede frugter: engros af hasselnødder og tørrede frugter Olie: Import af olivenolie og madolie fra Tyrkiet Fløde og smør: Engros handel med tyrkisk fløde og smør Kød og fisk: Import af frosset kød og fisk fra Tyrkiet Andre tyrkiske produkter: te, kaffe, ost, tyrkisk honning...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tørret peberrodspulver kan ikke kun bruges som en åben krydderi. Det er godt til at lave tinkturer. Det erstatter perfekt friske rødder i syltede grøntsager og konserves. Brug til Saucer, kød- og grøntsagsretter, tilbehør. Smag skarpt, bittert Næringsværdi pr. 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 12 Fedt (g / 100g)… 1,5 Kulhydrater (g / 100g)… 39 Energiværdi (kcal / 100g)… 220...
Portugal, Valença
... at fordele dem mellem flere fabrikker. De produkter, vi sælger, er: Konserves af frugt, bælgfrugter og grøntsager, Konserves af fisk, Oste og osteanaloger i skiver og revet, Charcuteri (pålæg, bacon, chorizo, salami, semuladej, vegetabilske og olivenolier, juicer og nektar, chokolade og småkager, frosne grøntsager, UHT-mælk, kølesalater, saucer (mayonnaise, ketchup, sennep og mange flere), frosset fisk og ultrafrosset skaldyr (rejer), frosset kød af svin, kvæg og fjerkræ.
South Breeze import Export s.l.u. er et selskab, der beskæftiger sig med engrosdistribution af fødevarer og drikkevarer. Dette selskab har 12 års erfaring i branchen. De vigtigste produkter, som de arbejder med, er: * Ekstra jomfru olivenolie. * Vine. * Oste. * Honning. * Iberiske produkter. * Juicer. * Mineralvand. * Læskedrikke. * Nødder. * Konserves af fisk, kød, grøntsager og...
Populære lande for dette søgeord