Frankrig, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nej, nej og nej! Vi garanterer, at der ikke er kød i dette smukke glas, der er kun gode plantebaserede ingredienser og en blanding af svampe med en delikat intensitet. Luk øjnene, du er midt i skovbunden. INGREDIENSER: kokosolie (35%), vand, soja-proteiner, økologisk gær, svampe, sennep, rapsolie, salt, agar agar, økologisk chia mel, økologisk tamari, sort peber, sherryeddike, krydderier, hvidløg, tomatpuré, byg-miso, løg.
Frankrig, Saint-Fraimbault
Frankrig, Objat
Håndværksvirksomhed baseret i Corrèze siden 1979. Produktion af konserverede varer baseret på and og gås - Hele ande-foie gras, halvkogt eller på dåse, naturel eller med trøfler fra Périgord, blokke af foie gras. - Hele gåse-foie gras på dåse, naturel eller med trøfler. - Specialiteter med foie gras: figner fyldt med foie gras, medailloner af foie gras, smørepålæg med foie gras, anderillettes med ...
Frankrig, Soreze
TOM PRESS tilbyder professionelle alt udstyr til konservering, fødevareforarbejdning og madlavning: N°1 for entusiaster af hjemmelavede produkter. TOM PRESS designer og distribuerer mere end 5.000 referencer af udstyr og produkter til konservering, madlavning og fødevareforarbejdning. Med dette udstyr kan du producere og forarbejde frugter og grøntsager, kød og fisk, mejeriprodukter, korn og selv...
Beliggende i hjertet af Sydvestfrankrig, i Albigeois-regionen, dedikerer vi hele vores aktivitet til fremstillingen af produkter af høj kvalitet såsom foie gras, confit og cassoulet, blandt mange andre. I 4 generationer har vi tilbudt friske produkter året rundt, ud over vores udvalg af konserver og gourmetpakker. Opdag uden videre vores andebryst og vores confit af gås eller and fra Sydvestfrankr...
Frankrig, Paris
...Produktionsvolumenet af syltetøj er 100.000 dåser om måneden. Produktionsvolumenet af grøntsagskonserves er 500.000 dåser om måneden. Produkter fremstilles af lokale råvarer. Virksomhedens fødevaresikkerhedsledelsessystem er implementeret og fungerer i overensstemmelse med standarderne for ISO 22000:2018. Det er muligt at lave forskellige typer konserves i forskellige beholdere afhængigt af kundens ordre.
Frankrig, Malataverne
... dens berømmelse har nået hele verden. Finere end en traditionel landpâté, da den er mindre fed, den baskiske pâté let krydret med Espelette-peber for smagens skyld, appellerer altid til et bredt publikum. Den væsentligste egenskab ved den baskiske pâté kommer fra brugen af svinegoulash (magert kød, meget velsmagende), kombineret med svinelever, en subtil blanding, der er så populær. Den baskiske pâté kan være mild eller krydret alt efter præferencer og ønsker og kan nydes på mange måder.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores niçoise ratatouille i en gryde over lav varme, og servér den sammen med dit røde eller hvide kød, ved at tilsætte deres tilberedningssaft, som du har gemt. Hvis du ikke har kød som tilbehør, vil vores niçoise ratatouille være en fornøjelse at spise blot opvarmet, dryppet med lidt olivenolie. Kold eller let afkølet vil den også være meget behagelig at nyde som den er, i sommerretter, som forret eller grøntsag, også her pyntet med et let drys af rå og frugtagtig olivenolie.
Frankrig, Auros
...Lactosefri og glutenfri tørret pølse. Naturligt tarmslag med en askeagtig blomst. Håndlavet på gammeldags vis, hjemme. Samme kød som til pølsen fra Pyrenæerne med endnu mere smagfulde aromaer på grund af det smalere tarmslag. Gør glæde ved tapas-aftener.
Frankrig, Lyon
Tre madelskere og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skabt JOKO. Deres ambition er at værdsætte det franske vildt og Bigorre AOP sort svinekød ved at bruge kortere forsyningskæder. De tilbyder naturlige kvalitetsprodukter gennem autentiske og innovative opskrifter, samtidig med at de bekæmper madspild relateret til jagt. Deres mål er at gøre exceptionelle produkter fra de centrale P...
Frankrig, Saint-Etienne
...oste, brød, grøntsager, frosset kød, skaldyr, desserter, pomfritter - i vores Espace Epicerie: konserves, saucer, bælgfrugter, tørrede frugter, krydderier, bagværk, korn og stivelse, brød og tortillas - i vores Espace Boissons: PET-drikkevarer, dåser - i vores Espace Emballages: kasser, servietter, krukker, bestik, poser - i vores Espace Matériel Pro: køkkenudstyr til professionelle Hurtige leverancer omkring Saint-Étienne og Perpignan sikres af vores eget leveringsservice. For nationale leverancer sikrer vores partner en transportkvalitet og respekt for varerne samt kølekæden.
Frankrig, Castets
... håndværkskonserves er garanteret uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Vi modtager vores friske produkter og fremmer kortslutninger så meget som muligt ved at vælge vores råvarer fra lokale producenter, gode små grøntsager (tomater, grønne bønner, hvide bønner, ærter...), godt kød (svin, and...), fremragende fisk fra auktionen i Saint Jean de Luz eller Adour (chipirones, hvid tun, lamproie...). Alle vores konserves er forberedt og tilberedt hos os, i vores 600m2 værksted i overensstemmelse med CEE og HACCP standarder, af vores team af tre kokke.
Frankrig, Ivry Sur Seine Cedex
...STRAPEX tilbyder over hele verden et bredt udvalg af tjenester, materialer og forbrugsvarer (plast- og metalbånd, strækfilm, hæftning), til sikkerhed og beskyttelse af varer under håndtering, opbevaring og transport, til fødevare- og drikkevareindustrien (øl, mineralvand, juice, vin, mejeriprodukter, kød, fjerkræ, fisk, frugt og grøntsager, frostvarer); Flasker & Dåser (dåsevarer, konserves, PET...
Populære lande for dette søgeord