Polen, Warszawa, Poland
...Kartoffelstivelse opnås ved mekanisk adskillelse af andre dele af kartoflen gennem skylning, rengøring, tørring og sigtning. Det endelige produkt er uopløseligt i koldt vand. I fødevareindustrien er majsstivelse ingrediensen i gryderetter, supper, fyld til tærter, færdigretter, desserter, bagværkscremer, konserves af kød og fisk samt forpakket revet ost. Den bruges også i budding og gele. Majsstivelse anvendes til at forbedre den sprøde tekstur som en komponent i paneringer, panerede retter, belægningsblandinger og tempura-mel.
Polen, Brzozów
... (konserves kikærter har de samme egenskaber) er naturligt fyldt med protein og saponin, og kan piskes, ligesom æggehvider. Sådan tilberedt bruges det til at lave mange retter, herunder mousse eller vegansk uden.
Polen, Węgorzewo
...At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har travlt, eller når dit køleskab er tomt. Ingen inspiration til at lave mad? Det er godt altid at have forarbejdet og konserves kød ved hånden. De har en lang holdbarhed og kræver ikke opbevaring ved lave temperaturer. De kan vente i flere måneder på hylden i spisekammeret, men vi garanterer, at så snart du kender deres smag, vil du nå ud efter dem meget hurtigere!
ECG Sp. z o. o. er en polsk handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med både indenlandsk og udenlandsk handel. Vi udvikler intensivt eksport og import af landbrugs- og fødevarer. I vores sortiment finder De kød, mejeriprodukter, nødder, frugt- og grøntsagsjuice, fjerkræ- og oksekøds konserves samt pølser.
Populære lande for dette søgeord