Tyskland, Heidelberg
...Denne røde peber fra Kampot betragtes som en exceptionel peber og har en intens, men sød smag, med meget friske noter mod en blomsteragtig, frugtagtig bundnote. Disse udvalgte peberkorn høstes i hånden ved optimal modenhed. De bliver overhældt med kogende vand og derefter straks tørret for at bevare deres dejlige karakteristiske røde farve. Denne metode og det land, hvor den dyrkes, giver denne...
Frankrig, Renaison
...Denne luksuspeber har vundet stor popularitet i gastronomiske kredse, og vi har formået at finde en produktion direkte fra Cambodja. Kampot-peber kommer fra en specifik region i Cambodja, som giver dem et certifikat, der kun tillader dem at blive solgt under navnet Kampot. Producenterne af Kampot-peber er certificerede og mærkede af den lokale regering og opfylder specifikke standarder for denne produktion. Aroma: Tranebær, Eukalyptus, Citron, Peber Oprindelse: Cambodja...
...Vores producent af cambodjansk peber er en af de første landmænd blandt de 12, der er certificeret, til at have opnået betegnelsen "Kampot-peber" i Cambodja. Han har aktivt deltaget i oprettelsen af denne betegnelse i 1992, og i dag er det en af de eneste gårde, der ejes af en cambodjaner. Kampot-peber høstes, når det er modent, omkring februar, før det tørres i solen og derefter sorteres manuelt...
Tyskland, Freudenstadt
...Den røde Kampotppeber er en af de bedste pebersorter i verden og meget sjælden. Den har en særligt kompleks, skarp og næsten frugtagtig aroma. Peberkornene gennemgår tre modningsgrader: grøn, gul, rød. Den sorte peber, som vi kender den, høstes stadig grøn og bliver først sort ved tørring. Den sjældne røde peber fås fra hele, fuldmodne røde peberkorn, der traditionelt høstes i ren håndarbejde. Ved dyrkning undgår man brugen af kunstgødning og pesticider. Den røde Kampotppeber skal helst males eller stødes frisk og tilsættes til retten til sidst, uden at den koges med.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Kampot Økologisk Peber 100% Den røde Kampot-peber er uden tvivl en af de bedste pebertyper i verden. I en særligt vild region i Cambodja dyrkes dette økologiske peber af nogle passionerede landmænd, der er bekymrede for bevarelsen af deres miljø. Høstet ved modenhed, har det en mørkerød farve og en unik smag. Ideel til gryderetter. Ved at erstatte dit sædvanlige peber med Kampot Rød Peber, vil du tilføre en krydret og aromatisk finish til dine kulinariske kreationer. Nettovægt 40g - Kampot Økologisk Peber...
Spanien, Barcelona
... et serviceniveau, der overstiger deres forventninger. Vi tilbyder 100% ren safran, kategori I Superior i henhold til ISO 3632, med høje niveauer af crocetin, picocrocin og safranal samt lave niveauer af fugtighed og blomsterester i hele sortimentet. Et produkt af høj kvalitet til de mest krævende smagsløg. De forskellige kvaliteter, vi tilbyder, er: Mediterranean, Sargol og Negin. Gourmet peber i sort, rød og hvid fra Kampot (Cambodja). Klippe- og havsalt fra forskellige dele af verden.
Frankrig, Suresnes
Lilibillule er importør og distributør af exceptionelle krydderier og spiselige blomster direkte fra kooperativer eller små producenter. Lilibillule tilbyder et udvalg af produkter med subtile og autentiske smagsnuancer for at fortrylle dine kunders tallerkener: safran fra Siroua, vanilje fra Tahiti, rød peber fra Kampot, chili fra Yunnan, Sichuan-bær, flager af salt fra Halen Môn, rosenknopper...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play