• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • vinproducent

Resultater for

Vinproducent - Italien

Italien
  1. ASSOCIAZIONE ITALIANA SOMMELLIERS DEL FRIULI V.G.

    Italien

  2. AZIENDA AGRICOLA CASERE

    Italien

    Verified by europages badge

    Landbrugsbedriften CASERE kendetegnes af den privilegerede position i området omkring San Stino di Livenza (Venezia), helt inde i D.O.C. zonen Lison - Pramaggiore. Takket være jordens særlige beskaffenhed har den frugtbare bearbejdning ført frem til vine, såvel hvide som røde, af høj kvalitet. Og dette engagement er blevet anerkendt af landsorganisation af frivillige sammenslutninger af italienske vinproducenter "Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore", der bedømmer otte vigtige egenskaber. Erfaringen med vin, som kendetegner os, leder os stødt frem langs vejen med naturlig udvælgelse af druerne og perfekt harmoni mellem jord og klima. En produktionsproces, som vi følger med omhu og opmærksomhed, fra dyrkning til den afsluttende emballering, for at garantere autentiske produkter med en uforlignelig bouquet af højere klasse.

  3. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

    Italien

    Virksomheden San Michele er en vingård, der blev grundlagt i 1973 ved siden af tre andre vinproducenter af domkirkepræst Don Giuseppe Cogno, som er præst i Neive, der er en lille landsby beliggende i hjertet af produktionensområdet Barbaresco, en af ​​de største italienske rødvine. Virksomheden dyrker et vinområde på seks hektar, der ligger ved cru'erne Gallian, Cottà og Gaia. Vi producerer Barbaresco DOCG af druesorterne Gallina og Gaia, Moscato d'Asti DOCG, Roero Arneis DOCG, Barbera d'Alba DOC med druesorten Gallina, Dolcetto d'Alba DOC med druesorten Cottà samt Langhe Nebbiolo DOC.

  4. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

    Italien

    Vi har været vinproducenter i generationer og ønsker at omdanne vores drue og påfylde vores flasker med noget, der repræsenterer os. En vin, der indeholder familiens gamle erfaring med produktion af druer til Prosecco og en vinfremstillingsfilosofi, der søger at minimere antallet af ønologiske indgreb. Vi sørger personligt for hele fremstillingsprocessen og omdannelsen og koncentrerer os om at opnå et produkt af den højeste kvalitet.