Italien, Milano
...Produceret i marts, er det en honning, der har en tendens til hurtigt at krystallisere. I flydende tilstand har den en mørk ravfarve med rødbrune nuancer, og når den krystalliserer, får den brune-orange toner. Duften er moderat intens og frisk, og minder om karamel, kaffepulver, kamille og safran. Aromaen er moderat intens og vedholdende af toffeeslik, tamarind og lakrids. ABBINAMENTI I køkkenet kan den kombineres med lagrede og krydrede oste, friske og krydrede pølser, porchetta og cotechino eller blot smøres på brød eller toast til morgenmad.
Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... af naturlige produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt. Pølsefabrikken producerer skinker, ekstra frisk pølse, tørret pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo til grill, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre specialiteter til detailhandel, GDO og restauration.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play