Italien, Vomano (TE)
231km
PNK FARMACEUTICI SPA Eksperter i udviklingen og produktionen af kosttilskud Grundlagt i 2008 i Castelnuovo Vomano, i Abruzzo - Italien, PNK Farmaceutici er blandt de mest dynamiske virksomheder i den nuværende industrielle sektor inden for nutraceutiske produkter. Den mangeårige erfaring i branchen har gjort det muligt at udvikle avancerede kompetencer og teknologier, hvilket gør virksomheden til ...
Italien, Langhirano
154km
...Som specialister i store råskinker har vi også udvalgt det, som vi mener er den bedste San Daniele-skinke. Produceret i et begrænset område i Friuli, skiller den sig ud med sin typiske aflange form og tilstedeværelsen af klovene. Forberedt kun med kød fra svin født og opdrættet i Italien og havsalt, i en mere generøs mængde sammenlignet med Parma, hvilket giver en mere markant smag. Modning: 14/18 måneder Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5/11.5 Stykker pr. hals: 2...
Italien, Siena
15km
...Det stammer fra salte svinekød fra italienske svin, i den del der er dækket af svær, med fugtig salt og, i den magre del, med tør salt, peber, hvidløg og naturlige krydderier. Skinkerne placeres i en saltlagerkøleskab (temperatur mellem +1° og +4°, fugtighed 80%), derefter i et andet rum kaldet "hvilerum". Her, efter at det resterende salt er fjernet, hænger de i 90 dage. I denne fase tørrer...
Matchende produkter
Lufttørret prosciutto
Lokalt modnet prosciutto
Andre produkter
Hus-antipasto
Antipasto fra huset
Italien, Parma
153km
...For ham kræver det at "sacrificere" den mest værdifulde del af svinet. Faktisk laves Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prins blandt alle pølser, "ud" fra de centrale muskler i låret. Frisk kød fra tunge italienske svin, der bearbejdes med omhu og skæres i den typiske pæreform. Salt og peber, 15 dage i et køligt rum til at hvile, derefter bundet i hånden i den naturlige blære. Nu er det det...
Siden 1957 har familien Vitali udført den gamle kunst inden for pølsemageri med passion, omsorg for kundernes behov og fokus på kvalitet. De moderne produktionsmetoder har gjort det muligt for os at videreudvikle disse egenskaber, som i dag, ligesom dengang, kendetegner vores virksomhed. Vi dyrker korn, der skal blive foder, på vores marker. Vi opdrætter svin af fine racer, født i provinsen Fermo, på vores opdræt i Petritoli, der er klassificeret BAT (Best Available Technique) og selvforsynende med energi takket være produktion af energi fra vedvarende kilder (solenergi).
Italien, Modena
141km
... ideelle som erstatninger for dyrere og mere traditionelle råvarer (som fiskemel og sojamel). Disse ingredienser er velegnede til produktion af foder til husdyrarter som drøvtyggere, svin og fjerkræ samt til opdræt af fisk og akvakultur. Vore kunder er foderfabrikker og store landbrug. Agrifeed har også designet en linje af organisk-mineralske formuleringer, der er ideelle til behandling af alle...
Italien, Basilicanova-Montechiarugolo
159km
... muligt at fremskynde og forenkle operationerne, samtidig med at produktspild minimeres og ubehaget for dyrene reduceres. Den parmense virksomhed står til rådighed for produktion af skræddersyede anlæg til slagterier, der er velegnede til slagtning af: får, kvæg, svin udstyret med transportbånd og tilbehør. Hvert anlæg er fremstillet af rustfrit stål og materialer, der er egnet til kontakt med...
Italien, San Giovanni Del Dosso
174km
... altid været at tilbyde markedet et produkt af høj kvalitet og finish. Indtil i dag er dette valg, på trods af den markedskrise, der har påvirket sektoren, fortsat anerkendt af markedet. I øjeblikket har virksomheden en ny økologisk produktion med bearbejdning af hamp og kalk til tætning og isolering af vægge. Dette gøres i samarbejde med forskellige tekniske kontorer inden for præfabrikation. Virksomheden arbejder inden for den zootechniske sektor for svin/kvæg og inden for vejsektoren.
Italien, Cerreto D'esi
144km
I vores økologiske landbrug opdrætter vi svin i semi-vild tilstand med fokus på dyrevelfærd. Svinene fodres udelukkende med virksomhedens egne kornprodukter, og der gives ikke antibiotika. Alle dyr bliver forarbejdet på virksomheden, som er udstyret med et CE-godkendt charcuterilaboratorium. Vi producerer forskellige typer salami, modnet bacon, krydret svinefedt, loin, små loin-stykker, guanciale...
Italien, Montegiorgio
190km
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, San Miniato
45km
Slagtning af kvæg, svin og heste...
Italien, Montichiari
237km
KØDPROCESSERINGSANLÆG RØDT KØD Svin - kvæg - får...
Italien, Palagano
118km
...Landbruget "LE MACCHIE" blev grundlagt i august 2004 i en lille by i Apenninerne i Modena. Det er et familieejet landbrug, der ligger omgivet af grønne områder, og som primært opdrætter mælkegeiter af racen Camosciata delle Alpi og Sannen-franske. Derudover findes der også husdyr som: køer, får, svin, høns, kaniner, små heste og en æsel. Beliggende i umiddelbar nærhed af Parco della Resistenza...
... bevidste forbruger. Vi er specialister i opdræt og slagtning af Grass Fed kød, det overordnede kvalitetskød, der udelukkende er fodret med græs i Lessinia. I vores butikker har vi udvalgt kød af kvæg, okse, svin, vildt og fjerkræ samt færdigretter og økologiske produkter.
Italien, Maranello
127km
ARA Italy, grundlagt i 2007, drager fordel af samarbejdet med teknikere og operatører med over 20 års erfaring inden for forarbejdning af svinekød og industriel automation generelt. Virksomheden bygger og kommercialiserer især udstyr til forarbejdning af svin: maskiner til forarbejdning af friske skinker til modning, hydraulisk udstyr med fast (anlæg) eller mobil (vogn) enhed til afskæring af ben...
Italien, vicenza
239km
Ingeniørarbejde, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skræddersyede løsninger til kundernes behov inden for følgende sektorer: mejeri, slagteri og kødforarbejdning, frugt og grønt, farmaceutisk, hospitalsteknologiske anlæg. Vi er i stand til at levere nøglefærdige anlæg over hele verden. Inden for kødsektoren bygger vi slagterier til kvæg, svin, får og fjerkræ. Automatiske lagre ved lav temperatur - 30 °C: automatiske reoler, kølepaneler, luftbehandlingsenheder, der kan desinficeres, lavet af glasfiber til fødevare-, farmaceutisk og hospitalbrug.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play