I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
...Skiver af pålæg i bakke
Vægt af enkelt bakke: 100 g
Produktion: Kontinuerlig
Produkter: Kogt skinke, rå skinke, Milanosalami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
...speck, mortadella, bresaola fra hoften, salamiMilano, salami Napoli sød og salami Napoli stærk, spianata romana stærk, pancetta Ostecremer: med svampe, med trøfler, med balsamico, med 4 oste, med Parmigiano Reggiano Når det kommer til drikkevarer, markedsfører vi vine fra forskellige italienske regioner: Veneto: Prosecco og Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto Marche: Passerina...