Italien, Omegna
... en række produkter i aluminium, alt hvad der er nødvendigt for at forberede frisk pasta lavet hjemme, med en ægte smag: fra ravioli-forme til skæreredskaber, til altid velsmagende retter og andre nyttige tilbehør. Vores sortiment af træartikler omfatter bestik, skærebrætter i forskellige former, kageruller og redskaber til at lave forskellige typer pasta. Endelig, til bagning, et bredt udvalg af bageplader, forme, udstikkere og alt hvad der er nødvendigt for at lave pizzaer og tærter, småkager og søde sager, for at lave mad på en sjov og original måde.
Italien, Rivarolo Del Re e Uniti
... produktsortiment, der udelukkende er fremstillet af råvarer, der er dyrket og forarbejdet i Italien. Blandt produkterne finder man sauce til pizza, pasta eller enhver anden ret, ketchup med en krydret men delikat smag, samt drikkejuice, både alene og i cocktails af enhver art. Gennem virksomhedens hjemmeside kan man lære om alle produkterne i serien, alle værdierne og processerne, der regulerer Pomìs produktion, og meget mere.
Italien, Belforte Del Chienti
HVORFOR VÆLGE VORES PASTA? Simpelthen fordi vi er en helt italiensk virksomhed, ung og passioneret omkring produktion af pasta og naturlige, økologiske og glutenfri fødevarer. Vi kontrollerer nøje hele forsyningskæden fra såning, høst til forarbejdning af vores færdige produkt. De meltyper, der anvendes i produktionen af vores økologiske pasta, stammer fra gamle frø af italienske kornsorter, der...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Italien, Settimo Milanese
Siden 1930 har virksomheden produceret baser og pasta til is, med særlig fokus på udvælgelsen af råvarer og på at finde idéer, der kan konkurrere med det lille konditori som svar på de forskellige markeder. Markedet kræver ekspertise og forberedelse. Anselli samarbejder med ismagerne om at etablere nye salgssteder. De hjælper med at finde lokationen, indretningen af lokalet og valget af maskiner til laboratoriet. En global rådgivningsaktivitet, der suppleres med en omfattende opmærksomhed på uddannelse, hvor isproduktionsmetoderne smelter sammen med evnen til at engagere den endelige forbruger.
Italien, Paderno Dugnano
...maskiner til vakuum i glas med twist-off system, volumetriske doseringsmaskiner, forseglere til polyethylenpapir. I dag har RotoPack kunder over hele verden blandt virksomheder inden for mejeriindustrien samt i sektorerne for frisk pasta, kød, færdigretter osv., idet de er i stand til at levere løsninger til hele værdikæden: fra transformatoren til detailhandleren.
...I et 1800-tals hus omgivet af parkens grønne områder ligger restauranten "Il Villino", stedet hvor man kan nyde den typiske marchigianske mad: fra hjemmelavet pasta til direkte producerede pølser. Fantastisk til intime aftener i varmen og privatlivets fred i de små stuer. Fremragende til ceremonier og banketter i en klimatiseret panoramasal med plads til 350 personer. Et pavillon og en...
Italien, Roma
Virksomhedens førende position i mere end 30 år inden for engros handel med frosne og dybfrosne fødevarer, Acquario, har kvaliteten af produkterne og kundetilfredshed som sine primære mål. Det brede udvalg af produkter, der spænder fra fisk til kød, fra pasta til grøntsager, gør det muligt for virksomheden at tilbyde sine kunder et bredt og varieret sortiment, der dækker alle behov. Acquario...
Italien, Toritto-Quasano
... innovation været drivkraften bag hvert projekt i Fattoria della Mandorla. Fra dette ønske om at skabe noget nyt, opstår linjen af plantebaserede alternativer til hård pasta som Mandorino, Maciotta og Gran Murgiano samt linjen af smørbare cremer som Mandorella og Mandonese. Alt sammen resultatet af forarbejdningen af vores 100% økologiske mandelmælk, Mandolat. Siden 2000 har vi eksperimenteret med mandelfrøet. Med en pionerånd producerer og tilbyder vi innovative fødevarer til jordens og menneskets sundhed. Vores mål er at fremme en mandelbaseret kostuddannelse for alle.
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Polinago
Online salg af naturlige og sunde fødevarer som ris, gourmet risotto, pasta, marmelade, honning, konserver, krydderier og spiselige blomster, italienske vine og spiritus. Alt i tegn på italienske ekscellence. Første retter af færdiglavet risotto og meget mere. Besøg www.wildkitchen.it...
...og luftfartsindustrien. Inden for fødevare- og konfekturesektoren er vi desuden specialiseret i at levere reservedele til virksomheder, der producerer pasta: reservedele til pasteurisatorer, til kogning af frisk og tør pasta, til bagning af småkager/sødt, perforerede plader til vinproduktion og drueskaller. Inden for mejeri- og mælkeprodukter er vi specialiseret i produktion og levering af...
Italien, Mantova
IFT srl tilbyder løsninger og udstyr til modning af alle typer ost, udstyr til kødbehandling samt rygning og frysning af det, rammer til tørring af pasta, grøntsager og frugt, udstyr til for- og efterbagning af brød.
Italien, Sant'elpidio a Mare
... cirka 650 geder af den maltesiske og sardiniske race. La Prestigio Italiano, baseret på sin erfaring og viden inden for gastronomisektoren, søger, udvælger og producerer i dag de glemte ekscelser. Desuden fremmer de de innovative kulinariske forslag fra den italienske kreativitet. I dag udvælger, producerer og kommercialiserer La Prestigio Italiano ost, frisk pasta, tør pasta, olie og vin... Alt sammen fra deres egne marker og laboratorier. Alt er håndlavet. Kun for at lade folk smage både traditionens og den kulinariske opfindsomheds smag, som har kendetegnet.
... tilbehør til alle aktiviteter relateret til restaurationsbranchen: modulære køkkener, udstyr til barer, vinkøleskabe, udstyr til isbutikker, konvektionsovne, maskiner til at lave pasta, brød eller pizza, udstyr til konditorier, kølere, udstillingsvitriner til produkter. Vi har et stort katalog af professionelle køkkener fra de bedste mærker: Bertos, Unox, Modular, Besser Vacuum, Enofrigo...
Italien, Pordenone
... at lave pasta får virksomheden til at flytte produktionen til provinsen Modena, hvor der, udover PASTA 1 MINUTO, opstår et nyt produkt, der vil give anledning til mærket VECCHIA MODENA. Med dette mærke identificeres en linje af friskfrosset pasta, som i forhold til traditionelle friske pastaer kun har kulde som konserveringsmiddel. Linjerne suppleres med produktionen af frosne saucer, og linjen FORNO PRONTO opstår, hvor pastaerne og saucerne, som altid er frosne, blandes og pakkes for derefter at blive solgt som færdigretter.
... bedste produkter til restaurationsverdenen. Bagværk og høj kvalitets napolitansk konditori, friturestegt mad, morgenmad, fisk, kød, fyldt pasta, samt glutenfri fødevarer: et bredt udvalg af lækre håndlavede delikatesser til at tilfredsstille enhver smag. I 2020 lancerede gruppen sin online butik, hvilket gjorde det muligt for alle at få leveret varer direkte til døren.
Italien, Crespano Del Grappa
Italiens førende leverandør af specielle pastatyper, herunder lasagneplader, cannelloni, jumbo-skaller, manicotti, glutenfri pasta og bælgfrugtpasta. Allerede partner med førende globale detailhandlere og private label pastamærker.
Italien, Parabiago
...Fra det lille laboratorium for friske nudler med produktioner på 20 kg / h til industrielle linjer med 300 kg / h frisk pasta. I dag kan vi levere nøglefærdige pastafabrikker og industrielle pastafabrikker til fremstilling af friske, tørrede og glutenfri pasta. Vi har en pastamaskine til ethvert behov. Fra fyldte pastamaskiner, presse- og ekstruderingsmaskiner til pastabehandlingsudstyr som pasteurisatorer, rystere og tørremaskiner.
Italien, Melicucco
... etableret et omfattende distributionsnetværk af friske, høj kvalitet produkter (mejeriprodukter, oste, pølser, pasta, gastronomi af typiske produkter, syltede grøntsager) takket være indsatsen fra vores medarbejdere, der ikke kun koordinerer transport og distribution, men også omhyggeligt håndterer bestillinger og de tilknyttede serviceydelser. I dag er Lombardo srl en virksomhed, der ønsker at etablere sig og udvide distributionen til et bredere marked med sine produkter under mærket Il meglio med det ambitiøse mål at værdsætte de typiske regionale calabresiske produkter.
Italien, Molina Di Malo
Avancini Spa, grundlagt i 1963, har været aktiv inden for fødevaremaskiner siden 1963. Virksomheden er specialiseret i produktion af spiralblandere med forskellige kapaciteter, planetblandere og maskiner til frisk pasta for at imødekomme behovene i bagværk, konditori, restauration og catering.
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
...Osteria Romana di Simmi er en restaurant beliggende i den historiske del af Rom, kun få skridt fra Campo de'Fiori og Trastevere. Tradition, madlavning og historie smelter her sammen for at give vores gæster en unik atmosfære. Køkkenet er typisk romersk med retter som pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, carciofi alla romana og mange andre specialiteter. Vi er også kendt for vores friske...
Italien, Montecatini Terme
... vedrørende produkter, finde ingredienser og løsninger til fødevareindustrien, tilpasse produktionen af private label, samt få rådgivning om implementering af produktionsanlæg til mejeriprodukter (mozzarella, oste), saucer og pasta samt fødevareteknologi. Solution Food repræsenterer i ITALIEN som SALGSGENERALAGENT med et netværk af salgsagenter, der dækker alle italienske regioner og nogle lande. Med 20...
Italien, Castiglione D'adda
Vores virksomhed, der har været på markedet siden 1980, rettes metaltråde fra diameter mm 0,50 til diameter 15,00 i forskellige størrelser. Den erfaring, vi har opnået gennem over 30 års aktivitet, gør, at vi kan påstå, at vores produkter kan konkurrere med de bedste standarder i branchen. Vi genopretter brugte tråde under strengt hensyn til de oprindelige egenskaber: konicitet og cylindrisk stræk, som sammen med de tolerancer, der kræves af kunderne, sikrer konstante trækoperationer med høje produktionsudbytter.
Italien, Valeggio Sul Mincio
Den gode Tortellino er en pastafabrik, der blev grundlagt i 2012. Vi laver tortellini med forskellige fyld, men også meget mere, såsom Fesca æg pasta, crêpes, varieret gastronomi og endda sennep og marmelade.
Italien, Firenze
Lige ved de vigtigste kunstneriske mål i den renæssance Firenze, i hjertet af den historiske bymidte, tilbyder Ristorante La Martinicca, der er velegnet til både fiorentinere og turister, i over 30 år de typiske smage fra det toskanske køkken. I en hyggelig og privat atmosfære kan du nyde traditionelle retter som hjemmelavet pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa og sæsonbestemte produkter.
Italien, Verucchio
I dag producerer virksomheden et meget bredt udvalg af maskiner til forarbejdning af kød og pasta, maskiner til skrælning, skæring, tilberedning, opbevaring, i mange forskellige modeller, der opfylder behovene hos både store og små restauranter, men også hos barer, fastfoodsteder og alle, der søger, til deres arbejde, produkter i frontlinjen, effektive, praktiske og nemme at vedligeholde. FIMAR...
Italien, Troia
Vi er en producent af ekstra jomfru olivenolie, og vi sælger også et bredt udvalg af italienske delikatesser, såsom økologisk pasta, bagværk, ekstra jomfru olivenolie, konservesgrøntsager, paté, marmelader, safran osv. Alle produkter er udvalgt fra lokale producenter, som vi kender personligt. Vi leverer til mere end 200 lande, og du kan bestille de produkter, du foretrækker, i vores online butik på hjemmesiden www.gelsomora.com...
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er en håndværksvirksomhed, der producerer likører, pasta, marmelader, traditionelle søde sager (fyldte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler i sukker), samt aromatiserede olier efter de gamle opskrifter fra Gargano. De traditionelle søde sager varierer fra cartellate med mandler og honning eller med kogt vin, til mostaccioli med citron eller chokolade, til taralli...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play