... AMSTERDAM. TJENESTERNE RETTER SIG MOD VIRKSOMHEDER, DER ØNSKER AT FORENKLE PROCESSERNE FOR SØGNING - PRODUKTION - IMPORT OG FOKUSERE PÅ DET, DE ELSKER OG ER GODE TIL. DE STØRSTE FORDELE OG GEVINSTER: - EN PRÆCIS OG PUNKTLIG KONTROL AF HELE PRODUKTIONS- OG LOGISTIKKÆDEN. - SIKKERHED FOR AT HAVE EN ENKELT INTERLOKUTOR FOR STATUS PÅ ARBEJDET - FORSIMPLEDE PROCESSER MED HØJ GRAD AF OMKOSTNINGS- OG...
Italien, Volpago Del Montello
... over avancerede maskiner, såsom CNC-tandfræsere, og udfører retning af de producerede tandstænger ved hjælp af en CNC-retter, som muliggør opnåelse af tolerancer for ligehed på op til 0,1 mm/m, CNC-fræsning og boring op til L=4000, overfladebearbejdning, samt CNC-tandbearbejdning i kvalitet 6. Det er muligt at udføre prøver. Den store fleksibilitet i virksomhedens struktur muliggør fremstilling af enkeltstykker såvel som store mængder, med ekstremt korte leveringstider. Virksomheden producerer efter tegning og fra katalog.
Italien, Pozzallo
... udvalg af pizzaer og retter fra den sicilianske tradition, ledsaget af en komfortabel og familiær atmosfære. Menuen inkluderer også et bemærkelsesværdigt udvalg af desserter. Ristorante "Shoreline" er særligt opmærksom på kvaliteten af råvarerne. Hvert produkt købes fra udvalgte leverandører. Der er også udendørs borde, hvor man kan spise om sommeren. Kontakt: Mobil: +39/ 333 319 5454...
Italien, Rivarolo Del Re e Uniti
Når det kommer til at lave retter fra det middelhavs-køkken, er valget af ingredienser essentielt for at opnå uovertrufne smagsoplevelser. Et af de mest fremtrædende produkter i den middelhavs-kulinariske tradition er uden tvivl tomaten i alle dens varianter. Pomì imødekommer både behovet for variation og et absolut bånd til territoriet og den italienske tradition takket være et varieret...
... borde, lige fra forretterne, er brødet; vi finder det i lækre bruschettaer eller i den typiske "acquasala", brød der er ristet og gennemblødt i vand, derefter pyntet med rå løg, tomater, et drys oregano og god ekstra jomfruolivenolie, strengt taget fra Puglia. Brødet forbliver centralt selv i de pugliesiske supper; pancotto, der er dryppet med ekstra jomfruolivenolie, ledsager retter baseret på...
... ønsker vi at se fremad: vi er 24 medlemmer og har forpligtet os til en ny udfordring, at omdanne vores landbrugsprodukter til saucer og konserver, der kan erobre din gane, forkæle dine sanser og berige dine retter med middelhavssmag.
Italien, Capaccio Paestum
... bordet. Mange af dem er også en del af den omfattende familie af lægeplanter, da de besidder medicinske egenskaber. Endelig beriger de alle vores retter, fremmer en korrekt fordøjelse, giver os rigelige mineraler og mange vitaminer, og de er meget rige på mineraler. Dyrkningen strækker sig over 45 hektar, hvor mange arter af aromatiske planter vokser: netop denne udstrækning sikrer produktionen i tre hundrede og tres dage om året.
Italien, Torino
... retter og anretninger af ubestridelig værdi. Den loyalitet, der anerkendes af virksomhedens historiske kunder, og viljen fra nye kunder til at blive en del af det, belønner administratorerne og medarbejderne, der er ansat i det delikate og omfattende arbejde, der udføres.
Italien, Venetico Marina
Gustopiù er specialiseret i produktionen af vegetabilske produkter og forarbejdning til olier og syltede grøntsager, der er typiske for den sicilianske tradition. Virksomheden har gennem årene beriget sortimentet af produkter, samtidig med at den altid har bevaret den oprindelige håndværksmæssige karakter i emballeringen, og respekteret de traditionelle og typiske sicilianske opskrifter. I dag er virksomheden godt integreret i forskellige distributionskanaler (GDO) og retter salget af sine produkter mod udvalgte salgssteder både nationalt og internationalt.
Italien, Polinago
Online salg af naturlige og sunde fødevarer som ris, gourmet risotto, pasta, marmelade, honning, konserver, krydderier og spiselige blomster, italienske vine og spiritus. Alt i tegn på italienske ekscellence. Første retter af færdiglavet risotto og meget mere. Besøg www.wildkitchen.it...
...I fem generationer har familien Assolari drevet denne restaurant i provinsen Bergamo, som er anerkendt som en historisk restaurant med notering i de regionale registre over historiske handelssteder i Lombardiet. Den nuværende "Ristorante Ponte di Briolo" ledes af Augusto, som siden 1988 har transformeret denne restaurant til et sted, hvor traditionerne fra det bergamaske køkken ikke er blevet glemt, men hvor der også er fokus på høj kvalitet af produkterne i de nye retter, han tilbyder, især fiskeretter, der fremhæver de ægte smagsnuancer.
Italien, Fiorenzuola Di Focara
I centrum af Naturparken Monte San Bartolo, i lokaliteten Fiorenzuola di Focara, drevet af den mangeårige erfaring fra Anna og Mario, er Restaurant La Rupe det ideelle sted at forkæle smagsløgene. Siden 1960 har Anna og Mario tilberedt lækre retter med fisk og kød til lokale kunder og besøgende fra alle områder i en rolig og romantisk atmosfære. Beliggende i centrum af byen, med en smuk terrasse...
Italien, Parghelia
... naturen, men kun et stenkast fra havet. Hvert værelse er omhyggeligt designet for at sikre gæsterne alt, hvad de har brug for under deres ophold. Vores værelser har aircondition, privat badeværelse, et minikøleskab, sengetøj og håndklæder, gratis Wi-Fi, TV. I kan nyde de rummelige fælles udendørsområder, hvor I kan slappe af og beundre udsigten over den smukke kyst ved Tropea. Vores kok er glad for at forkæle jer med retter baseret på frisk fisk, kød og lokale specialiteter til særlige priser for vores gæster. La Locanda har gratis privat parkering inden for ejendommen.
Agriturismo med wellnesscenter syd for Siena, udstyret med værelser, lejligheder, rideskole, swimmingpools, konferencecenter, mountainbike med mulighed for betagende ruter. Indenfor vores wellnesscenter er der en smuk indendørs swimmingpool, der er egnet til alle årstider, og i vores karakteristiske restaurant serveres ægte retter fra den toskanske kulinariske tradition baseret på økologiske produkter fra gården. Smukt agriturismo, der også er velegnet til bryllupper og banketter.
... tilgængeligheden hos ejere og medarbejdere gør miljøet imødekommende og familiært. Menuen tilberedes dagligt baseret på de typer fisk, der er tilgængelige på markedet. Hver dag tilbydes en smagsprøve på retter, der harmonerer med hinanden, for at sammensætte en uforglemmelig frokost eller middag.
Italien, Napoli
... mission er at sprede den globale gastronomiske kultur, da vi har besluttet ikke at fokusere på italiensk køkken, men udelukkende på retter og smage, der er arven fra et fjernt land, som om det var en rejse, der endnu ikke er blevet fortalt.
Italien, Roma
... retter for at forkæle jeres smagsløg. Ristorante Sandalia byder kunderne velkommen i et helt nyrenoveret lokale, med et velovervejet og stilfuldt design, der kombinerer eksklusivitet og elegance med stedets familiære atmosfære.
... fiske-retter. Besøg af nationale og internationale politiske personligheder er en konstant på Osteria Romana, fra Bill Clinton til Kongen af Spanien, samt kendte skuespillere som Jane Fonda, Jerry Calà, Massimo Ranieri, Stefano Accorsi og sportsikoner som Spalletti, Pescante og mange andre. Tradition, madlavning og historie smelter her sammen for at give vores gæster en unik atmosfære. Restaurant Osteria Romana di Simmi har i over 20 år tilbudt god mad og specialiteter fra det traditionelle romerske køkken. Vi har en privat parkering kun få skridt fra restauranten.
Italien, Firenze
Lige ved de vigtigste kunstneriske mål i den renæssance Firenze, i hjertet af den historiske bymidte, tilbyder Ristorante La Martinicca, der er velegnet til både fiorentinere og turister, i over 30 år de typiske smage fra det toskanske køkken. I en hyggelig og privat atmosfære kan du nyde traditionelle retter som hjemmelavet pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa og sæsonbestemte produkter.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
Tipicilentani er mærket, som brødrene Orlando har valgt at dele deres passion for den autentiske smag af de bedste typiske produkter fra Cilento. I deres håndværkslaboratorium i Montesano sulla Marcellana (SA) forvandler de de typiske cilentanske produkter til lækre retter, der er klar til at nyde ved aperitiffer eller ved hastigt arrangerede middage. To unge madelskere fra syd, for hvem mor...
Metemagno er en restaurant i hjertet af Foligno. Den tilbyder en lækker blanding af retter fra den umbriske tradition og moderne køkken. Åben hver dag til frokost og middag, og i den gode sæson er der udendørs borde på den karakteristiske piazza delle tartarughe. Der er glutenfrie alternativer til de fleste retter. Restaurant Metemagno tilbyder også cateringservice i hele Umbrien.
Italien, Trecastagni
Det er det første firma, der udvikler overvågningssystemer og specifikke praktiske strategier for at forbedre dyrevelfærd i landbrugsvirksomheder. Med et innovativt, bioelektronisk system identificerer vi fra en prøve af mælk eller blod fra dyrene, smittebudskaber, ernæringsmæssige og miljømæssige problemer; vi retter dem ved at give landmændene fytoterapeutiske, homøopatiske og naturlige...
Italien, Borgo Celano-San Marco In Lamis
Hotel Rossemi ligger i hjertet af Gargano, hvilket gør det til en strategisk beliggenhed for at nå de vigtigste pilgrimssteder som San Giovanni Rotondo, der kun ligger 4 km væk, samt Gargano-kysterne, som kan nås på blot 35 minutter. Hotellet er især kendt for sin kvalitetsmad, fra fiskespecialiteter til lokale retter, der serveres på den vidunderlige veranda både om sommeren og om vinteren.
... typer virksomheder (professionelle, enkeltmandsvirksomheder, personlige og kapitalandele), herunder stiftelse og alle lovpligtige forpligtelser, samt assistance både i udenretter og retter i en bred vifte af juridiske sager. Der tilbydes også tjenester med høj merværdi såsom assistance i skattesager, hjælp til stiftelse af virksomhed eller selskab, virksomhedssammenslutninger, selskabsopdelinger, køb og salg af virksomheder, leje af virksomheder, likvidation af virksomheder, lejekontrakter og virksomhedsledelse.
Italien, Roma
... af Rom, i umiddelbar nærhed af Colosseum, er det nemt at nå metro og busser for at komme til de mest besøgte steder. Kun få skridt fra stedet findes der mange gastronomiske steder, hvor man kan smage typiske retter, hurtige måltider, elegante middage ved stearinlys og mange steder, der er velegnede for unge, hvor man kan opleve Rom om natten.
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
Italien, Cortona
I et palæ fra det XIII. århundrede, der vender ud mod den centrale plads i Cortona, byder Marco og Lara jer velkommen til restauranten La Locanda nel Loggiato for at præsentere de ekstraordinære og innovative retter fra deres køkken, som forener fantasi og toskansk tradition med sæsonens friske råvarer. Den samme opmærksomhed, der findes i køkkenet, kan også ses i vinkortet, der fokuserer på kvalitetsrøde vine fra den bedste toskanske produktion.
Italien, Praia A Mare
...dyrkes generelt eller findes også i vild tilstand: basilikum, kørvel, koriander, estragon, rosmarin, salvie, timian osv. Dufte og smage fra disse essencer forvandler de enkleste retter til lækre måltider. Virksomheden tilbyder, i praktiske beholdere, alle typer krydderier og aromater enkeltvis. Men virksomheden stopper ikke her; den formår faktisk at skabe en blanding til hver opskrift og færdige produkter, der er klar til brug, ved at dosere smagene korrekt for at sikre den perfekte succes med dine krydderier.
Hotel Restaurant Monte Bove, beliggende i hjertet af Monti Sibillini, har hyggelige og karakteristiske værelser udstyret med alle bekvemmeligheder. I restauranten kan du smage på de typiske specialiteter fra Marche, såsom grillet kød, tagliatelle med trøffel, traditionel bruschetta, svinekød i sød-syrlig sauce, grillet ørred og mange andre karakteristiske retter.
SbraciaMole er en romersk braceria beliggende i det romerske kvarter. Restauranten tilbyder typisk romersk mad i en varm og indbydende atmosfære, med et omfattende menukort, kulinariske forløb af høj kvalitet, forretter, hovedretter og sekundære retter både af kød og fisk samt altid venligt personale. Hvert element fremhæver fællesskabet og den romerske madtradition. SbraciaMoles specialitet er...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play