Italien, Corato
Maling af durumhvede til produktion af forskellige typer durumsemolina til produktion af tør, frisk, fyldt, frossen pasta, brød og pizza.
Laboratorium for økologisk frisk pasta (familiedrevet håndværk). Vi producerer dagligt ved hjælp af økologiske semoliner og certificerede økologiske æg. Derudover har vi selv certificeringen for produktionsprocessen, udstedt af ICEA. Vi er den økologiske operatør G2091. Vi tilbyder også online bestilling med levering til døren. Vores pastafabrik har over 40 års erfaring.
Italien, Bedonia
Frisk pasta, gastronomi, søde og salte kager...
Italien, Marsala
Vores virksomhed blev grundlagt i 1998 i et lille håndværkslaboratorium for frisk pasta i Marsala. Vores pasta produceres dagligt og bevarer sin blødhed og friskhed i fire dage, hvis den opbevares korrekt.
... fokus på markedet, med en række artikler beregnet til fødevarebrug (pizzaemballager – pizza boxe, emballager til frisk pasta, croissanter, krapfen, kager, brød, oste osv.) I sektoren "pizzaemballager" tilbyder vi et komplet sortiment, der spænder fra emballager til de klassiske "napolitanske pizzaer" til dem til "stykke pizza" af enhver art, herunder gigantiske, og tilbyder specifikke løsninger til hver enkelt behov. Kunden har mulighed for at vælge mellem forskellige M.P. muligheder for tilpasning og tryk op til 4 farver. Hurtige leveringstider.
Produktion af frisk pasta specialitet Trofie...
... frisk fisk, kød, pølser samt direkte produktion af pasta og desserter. For at ledsage vores retter mangler der ikke et udvalg af vine fra Oltrepò Pavese på bordet, samt nationale etiketter og spiritus. Her kan du også nyde en fantastisk pizza pr. meter bagt i vores træfyrede ovn, eller lade dig rådgive af dagens forslag. SOMMERAFTENER MED STEARINLYS I HAVEN... TEMATISKE GASTRONOMISKE AFTENER... GRILL UNDER STJERNE...
...Mad- og emballagekort - Poser, plastik- og papirposer, snore og klæbende bånd - Aluminium/plastikbeholdere, kasser til pizza og frisk pasta...
Italien, Ancona
VI LEVERER RULLEFOLIER, POSER OG FLEKSIBLE EMBALLAGEARK UDEN TRYK ELLER TRYKT I FLEXO ELLER ROTATION OP TIL 10 FARVER. TIL AT LAVE VORES MONOFILM, DUPLEX ELLER TRIPLEX KAN VI BRUGE FILM AF NY, NY CAST, PET, PET PVDC, PET MET, ALUMINIUM, BOPP, CPP, PE, FILM MED EVOH ELLER PVOH OG PA OSV. VORES PRODUKTER KAN ANVENDES TIL EMBALLERING AF FØDEVARER OG IKKE-FØDEVARER, SOM: TØRRET PASTA, FRISK PASTA...
Italien, Panicale
Vores virksomhed er beliggende ved bredden af Lago Trasimeno, mellem de umbriske og toskanske bakker; disse vidunderlige områder giver vores hvedeblandinger unikke dufte og smage, som viser deres merværdi til slutforbrugeren gennem ethvert bagværk, konditorvarer, pizza eller frisk pasta lavet med vores mel. Alle vores mel er strengt produceret uden tilsætning af tilsætningsstoffer, uden tilsat gluten, uden behandlingsmidler eller proceshjælpemidler.
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
PRODUKTION?KARTOFFELGNOCCHI FYLDTE GNOCCHI - FRISK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlæg Fax E-mail Sekundært Kontor...
Italien, Canelli
Frisk Pasta Produktion...
Italien, Bagnolo San Vito
Frisk pasta - Kød - Værelser...
Italien, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AF MELK I CISTERNE EKSPORT AF - TØR OG FRISK PASTA - PØLSE OG SKINKER - KAFFE - HAKKEDE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUGTSAFT, LANGTIDSHOLDBAR MELK I 1,5 L OG 0,5 L, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLIE.
Italien, Castiglione Dei Pepoli
Frisk Pasta Produktion...
Italien, Vasto
Selskabet Stic Srls er primært kommercielt og har flere italienske pastakunder fra regionen Abruzzo, som stadig producerer frisk og tørret pasta med de gamle traditionelle husmetoder. Den friske pasta produceres dagligt, hver dag, mens den tørrede pasta produceres ugentligt. Melet, som er den vigtigste base for pastaen, vælges omhyggeligt af kvalitetsfolk med økologisk mærkning. Selskabet kan...
Håndlavet Frisk Pasta - Rosticceria...
Egne produkter: brød, slik og frisk pasta...
Italien, Rivalta Di Torino
Frisk og pakket produkt...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play