Italien, Cuneo
Vi er et håndværkslaboratorium specialiseret i produktion af højkvalitets glutenfrie søde og salte produkter. Vores styrke ligger i de råvarer, vi bruger, som alle er af højeste kvalitet, såsom Avola-mandler, Piemonte IGP-hasselnødder, Agrimontana ekstra frugtkompotter, Domori kakao og Illy kaffeekstrakt. Pasticceria Cuneo er født ud af en idé fra mesterkonditoren Daniel Bramardi, som efter mange...
Italien, Gravina
Italian Almond er en virksomhed, der specialiserer sig i produktion af sicilianske mandler, forarbejdning og afskalning, emballering, eksport og distribution af dem. Med en komplet forsyningskæde kan vi sikre ikke kun kvaliteten af råvarerne, men også kontinuiteten i leverancerne. Alle mandler fra Italian Almond stammer fra dyrkninger, der plejes i overensstemmelse med principperne for økologisk...
Italien, Raffadali
La Lauricella sas er specialiseret i forarbejdning af mandler og pistacienødder fra Sicilien. Virksomheden anvender de mest moderne teknologier og er i stand til at garantere et slutprodukt med høje kvalitetsstandarder. Vores firma arbejder med detailhandlen, med konfektureindustrien, med restauranter, bagerier, isbutikker og catering både nationalt og internationalt.
Italien, Thiene
Producent af maskiner til fødevareindustrien. Specifikt producerer vores virksomhed fyldemaskiner (lille, mellem og stor produktion), der er velegnede til enhver type dej (småkager, sprøde småkager, blød dej, glutenfri dej, dej med mandler eller enhver anden ingrediens).
Italien, Cirò Marina
... blive forfrisket med denne exceptionelle drik. Vores Granita fås i mange smagsvarianter: Citron, Jordbær, Mynte, Appelsin, Melon, Mandler og mange andre smagsvarianter efter jeres ønske. Fløden fås i smagsvarianter som: Kaffe, Hasselnød, Mandler og mange andre smagsvarianter efter jeres ønske. Sorbetten har en blød smag af: Citron, Mandariner, Rosa Grapefrugt, Appelsin, Jordbær og mange andre...
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er en håndværksvirksomhed, der producerer likører, pasta, marmelader, traditionelle søde sager (fyldte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler i sukker), samt aromatiserede olier efter de gamle opskrifter fra Gargano. De traditionelle søde sager varierer fra cartellate med mandler og honning eller med kogt vin, til mostaccioli med citron eller chokolade, til taralli...
Italien, Palermo
Vi er en siciliansk virksomhed, der opererer inden for den kommercielle sektor af fødevarer, specifikt tørrede frugter (Mandler, Valnødder, Hasselnødder, Pistacienødder, Jordnødder, mandelmel, mandelgranulat, pistaciegranulat osv.).
I tre generationer har vi hver dag givet jer søde øjeblikke med vores småkager, der dagligt tilberedes med den samme passion og omhu som dengang. De morgenfriske, krøllerne, småkagerne, tricotti, taralle, savoiardi, de fyldte med figner og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fuldkorns cruscolotti og pancacao er enkle og ægte produkter, der stammer fra vores...
Italien, Andria
Mani di terra er en virksomhed, der producerer økologiske produkter som oregano, mandler og oliven.
Italien, Monsummano terme
... med alle typer bølger og udfører offset- og flexo-tryk. Vores mest efterspurgte produkter er ruller af bølgepap, amerikanske kasser, pizzaæsker og små konfektioner (mandler, medicin...). For nylig har vi også begyndt at lave papdisplay til detailhandelen og SMV'er. Vi har vores egne vejtransportører (eksterne transportører til kunder nord for Lyon) og arbejder med havnen i Livorno til eksport.
Italien, Pisa
I hjertet af Toscana, tæt på Pisa, producerer Amedei chokolade af høj kvalitet, der kommer fra udvalgte plantager. Barer, Napolitains, Trøfler og Praliner, Cremer. Mørk og ekstra mørk chokolade, mælk og hvid chokolade, chokolade med hasselnødder, med mandler, med frugter og ganduja chokolade, cru monorigin chokolade. Udover klassikerne producerer Amedei Monorigin Cru Chokolade fra...
Italien, Milano
... sektorer. I dag har Pistacchio SpA tre produktionsanlæg, et dedikeret til smørbare cremer, pesto og paté; et til produktion af pasta (pistacie, hasselnød og mandler) og endelig et til alle konditoriprodukter, såsom nougat, knasende eller dækkede knas.
... friske trøfler, citron, blodmandarin, rosmarin og chili. Vi tilbyder også højkvalitets IGT Salento vine lavet af primitivo, negroamaro, ottavianello og malvasia. ROSE', HVID, RØD og PASSITO. Derudover har vi en begrænset produktion af søde mandler fra gamle træer, der er spredt i vores olivenlunde, som normalt bruges i gourmetbageri, i kulinariske opskrifter eller som snacks. Virksomheden har altid...
landbrugsselskab, specialiseret i produktion af aromatiske urter (siciliansk oregano og safran), oregano i bundter med stilke og smuldret oregano, mulighed for forskellige emballageformater. afskalling og forarbejdning af sicilianske mandler, afskallede mandler, skrællede mandler, ristede mandler, mandelmel, mandelcremer, koldpresset olivenolie og korn.
Italien, Noto
Virksomheden producerer 100% økologiske produkter såsom: olie, oliven og mandler i et uberørt område i Val di Noto (Syracuse) med certificeringer fra Økologisk Landbrug og transparente jordanalyse-resultater.
Italien, Cellole
...FOOD'S BAIA er virksomheden, der er født ud af erfaringen fra tre generationer. Fra mødet mellem vores kompetencer og de mest betydningsfulde produktionsrealiteter i vores område, Napoli og Campania, opstod ideen om at distribuere det bedste af vores håndlavede bagværk, både søde og salte, i Italien og i udlandet. Hvedekager, taralli med mandler og mange bagværksprodukter. Traditionelle...
Italien, Gravina Di Catania
Produktion og distribution af højkvalitets sicilianske specialiteter: du kan finde arancini, cannoli, oste, mel og pasta lavet af gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolivenolie, syltetøj og marmelade, honning, mandler, pistacienødder, chokolade fra Modica, vine, amari, likører og mange andre specialiteter.
Italien, Palermo
...couscous, brød, småkager, kager og morgenmadsprodukter lavet med fine meltyper som Timilia, Russello og Maiorca. Der mangler ikke linser, kikærter, mandler, hasselnødder og andre bælgfrugter samt økologisk tørret frugt. Mange produkter fra det sicilianske konditorikøkken: cannoli, cassata, mandelsmåkager, knas og pistacie nougat. Vi elsker sund, økologisk, velsmagende og nærende mad. Vores udvalg fortæller om denne passion. Besøg vores hjemmeside, og I vil blive assisteret af vores kundeservice i alle faser af købet. Hurtig og sikker levering.
Italien, Avola
Handel og forarbejdning af mandler...
Industri - Behandling af mandler og abrikoskerner...
... Ernesto Brusa skabes således: confetti med mandler og råvarer af den bedste kvalitet, kombineret med en omhyggelig og dygtig forarbejdning. Confetti fra Varese kan kun købes hos Ernesto Brusa i salgsstedet tilknyttet fabrikken.
Italien, Piacenza
...Pasticceria Falicetto blev grundlagt i 1985 takket være idéen fra Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte, der flyttede til Piacenza. I de dagligt bagte produkter, der er tilberedt efter traditionerne fra det fine konditori, lægges der stor passion og fantasi samt en konstant opmærksomhed på ingredienserne. De bedste kakaobønner fra Venezuela, Bolivia og øen Sao Thome udvælges til at blive forarbejdet og kombineret med mandler eller hasselnødder, hvilket skaber en chokolade, der er blevet en sød vane for alle piacentinerne.
MANDLER OG PÅSKEÆG FABRIK...
Italien, CAPRANICA
S.A.M.A.C. opererer inden for design og konstruktion af landbrugsmaskiner til jordbearbejdning, høst af nødder som hasselnødder, kastanjer, valnødder, mandler og transport af produktet.
...Kvalitet af produkter, virksomhedens planlægning og båndet til området er grundpillerne, som Grassenio Landbrug er bygget på. En udfordring, der begyndte i begyndelsen af 90'erne for en række unikke produkter: - økologiske mandler - økologiske kaktusfigner - økologisk kaktusfignesaft - økologiske spiseoliven - økologisk ekstra jomfruolivenolie...
... ingredienser af høj kvalitet, bearbejdet som traditionen foreskriver. I lang tid har scorzetta været en af de traditionelle søde sager fra Bernalda, byen i provinsen Matera, der er rig på historie, traditioner og en turistdestination i Lucania. Opskriften på scorzetta fra Bernalda er en af de bedste og ældste og består af få og enkle ingredienser som æggehvide, sukker og mandler. Kom forbi og besøg os eller se vores hjemmeside www.la-scorzetta.it for at købe scorzette, opdage opskriften fra Vincenzo Zito eller se hele det fine konditorisortiment fra konditoriet L'Orchidea.
GOLOSICILIA.it er en håndværksvirksomhed. Den producerer, forarbejder og kommercialiserer den bedste tørrede frugt (primært pistacie fra Bronte, sicilianske mandler og valnødder fra Etna) samt halvfabrikata til bagværk og is. Pistacie fra Bronte med DOP-certificering Pistacie fra Bronte uden DOP (pistacie fra Sicilien) Pistacie Mandel fra Avola Siciliansk mandel Nød fra Nebrodi Italiensk...
Italien, Suvereto
Vores småkager er helt håndlavede siden 1992. Vi producerer panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi, samt Cantucci med mandler og Cantucci med kastanjemel og meget mere. Produktion fra en familievirksomhed med høj håndværksmæssig kvalitet. Vores småkager har en historie... den fra Val di Cornia og den høje Maremma Toscana, som Dante hyldede og beskrev som grænsen mellem bakkerne og kysten fra Cecina mod syd. Specialiteten er Panforte fra Val di Cornia og Stinchetti, en vidunderligt lækker småkage, der er typisk for vores område. Håndlavet produktion.
Italien, Caltanissetta
Store producenter af DOC-druer, store ferskner, UVA ITALIA-druer, søde mandler, DOC-olivenolie...
Italien, Zola Predosa
Vi producerer en række cantucci, som er de mest anerkendte typiske toskanske småkager, med certificerede Fair Trade-ingredienser: cantucci med mandler, krydder-cantucci med kandiseret ingefær, speltmel-cantucci, tranebær-cantucci, chokoladechips-cantucci.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play