Lukket om mandagen - Åbningstider 5:30-12:30/14:30-19:30...
Frisk, tør, saltet bagværk...
Bageri, typiske kvalitetsprodukter...
Italien, Figline Valdarno
Konditori - Isbutik - Chokoladebutik - Bar...
Håndværksproduktion - Luftfartscatering...
Italien, Capranica
Pasticceria Artigianale Surgelata uden Gluten Søde Tuscia er familie, passion, kvalitet og innovation. Vi er en familievirksomhed, født af passionen for konditorkunst og de dygtige hænder fra grundlæggeren Rizieri Tosi, som i dag får hjælp af sine sønner Franco og Camillo. Alle vores produkter er tænkt og fremstillet i vores værksted i hjertet af Tuscia, med respekt for traditionen, men med et...
Italien, Calderara Di Reno
La Pasticceria Quadrifoglio blev grundlagt i 1990 af brødrene Gaudino. Målet har fra starten været at bringe håndværksmæssig kvalitet ind i produktionen af store mængder. Derfor har der aldrig været slækket på opmærksomheden omkring udvælgelsen af råvarer og omhyggeligheden i opskrifterne og forberedelsen, samtidig med at de er blevet integreret i en organisation, der er i stand til at imødekomme...
Italien, Livorno
tel: fax:...
Italien, Piacenza
...Pasticceria Falicetto blev grundlagt i 1985 takket være idéen fra Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte, der flyttede til Piacenza. I de dagligt bagte produkter, der er tilberedt efter traditionerne fra det fine konditori, lægges der stor passion og fantasi samt en konstant opmærksomhed på ingredienserne. De bedste kakaobønner fra Venezuela, Bolivia og øen Sao Thome udvælges til at blive forarbejdet og kombineret med mandler eller hasselnødder, hvilket skaber en chokolade, der er blevet en sød vane for alle piacentinerne.
CHANTILLY - BAR PASTICCERIA PALERMO...
SØD OG SALT PASTRY...
Fin patisserie - Cateringservice - Tilpassede kager...
...nougat osv.) dækket med ekstra mørk chokolade min. 62%. - 12 måneder - TARTUFI: trøfler lavet af mørk chokolade og hasselnødder, drysset med kakao. - 12 måneder - CROSTATA DI MELIGA (majs): Lækker kage med majsmel, der er sprød og blød, fyldt med marmelade. - 5 måneder - PASTE DI MELIGA (majs): udsøgt småkage fra den cuneiske tradition, lavet af smør, majs og mel. - 12 måneder VI KAN TILBYDE KUNDERNE PERSONLIG INDPAKNING MED DERES LOGO TIL EVENTS, JUBILÆER, REKLAME OG EGEN DISTRIBUTION. For at afslutte, det er PASTICCERIA af 1. KVALITET at nyde!!
Italien, perugia
Håndværksbageri siden 1946; vi laver kun søde sager på bestilling; ceremonier, receptioner, fødselsdage, søde sager med tilpassede designs og former.
Pasticceria Non Solo Dolce tilbyder et bredt og varieret udvalg af nationale og internationale søde specialiteter. Fra frisk bagværk til kaffeforberedelse og is er nøgleordet håndværksmæssig kvalitet. Den omhyggelige udvælgelse af råvarer er bestemt en af nøglerne til succesen for det anerkendte bageri.
VI PRODUCERER KAGER, ENKELTPORCIONER, FROSSEN IS, PAKKEDE KAGER OG HALVFÆRDIGE BAGVAREPRODUKTER...
Alt til fester, fejring og forfriskninger. Kager til ceremonier og fødselsdage.
Konditoriet L'Angolo Dolce blev grundlagt i 1997, på en forårsdag, under ledelse af mesterisens Conti Gianfranco. Med hjælp fra unge konditorer vokser lysten og interessen for at mestre dette vidunderlige håndværk... en ny UDFORDRING! Udfordringen bliver vundet, og efter nogle år brugt på at "lære", og med over 10 års erfaring inden for isbranchen, tager Gianfranco kontrol over sit værksted og beg...
Håndværksbageri...
Scorzetta er en typisk traditionel dessert fra Bernalda, som i dag er blevet en klassisk, raffineret og eftertragtet delikatesse. I det historiske konditori L'Orchidea, en institution i Bernalda, en by med dybe traditioner i provinsen Matera, har konditoren Vincenzo Zito i over 50 år produceret scorzette di Bernalda efter den gamle traditionelle opskrift, med hjælp fra nøje udvalgte råvarer og ing...
??Et cornetto med de bedste ingredienser!?? Et øjeblik... ZOCCHI er her! La Dolciaria Z4 har siden 1960 været til tjeneste for vores værdsatte kunder med sin håndværksproduktion: KAGER - TE-KAGER - GÆR - KAGER...
Italien, Montebelluna
PRODUKTION AF TRADITIONELLE BRØD...
Kvalitet til dine lejligheder...
CATERING OG BUFFET SERVICE Arbejdsfrokoster - Kaffe Pause ISO 9001 Certificering VORES PRODUKTION AF Chokolade og konfekt Panettoni og pandoro - Colombe og focaccia...
Italien, reggio calabria
PRODUKTION AF TYPISK CALABRESISK BAGVÆRK, SØDE MED DEN TYPISKE BERGAMOT, EN REGGINO CITRUSFRUGT.
Bageri for friske og bagte varer, der har været aktiv i branchen i over 20 år.
Costenaro-familien kommer fra Valtellina og har i generationer været konditorer. Den første, der kom til Toscana, var Geraldo i begyndelsen af 1960'erne, og kort tid efter blev hele familien genforenet. Sammen med sin bror skabte han et første konditori, hvor også svoger Bruno begyndte at arbejde. Den lille Riccardo, søn af Albano, begyndte straks at elske denne verden af sukker og mel, og derfor ...
AF ANDREA OG ALESSANDRO...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play