Italien, Trieste
... til 250°C) - i opvaskemaskine - i fryser Hætterne findes i mange farver og kan genbruges i årevis. De giver dig mulighed for at opbevare alle dine fødevarer og tage dem med overalt! Forbered dine små retter, dine babyglas, dine madpakker til at tage med, uden frygt for at spilde i din taske eller din bil. For at vaske dem er det ikke mere kompliceret: med opvaskesæbe og vand, eller i opvaskemaskinen! Modellen CAP INFUSER, der præsenteres her, har en tud, der er praktisk til at forberede dine krydrede olier.
Italien, Dorgali
... og myrte, ledsaget af et strejf af krydrede noter givet af lagringen i franske egetræsfade. I munden er den varme indflydelse efterfulgt af en betydelig friskhed, en udtalt salthed og en elegant tannicitet, der harmonerer godt i den bløde og fløjlsagtige struktur. God intensitet og vedholdenhed. Atha Ruja passer godt til halvfaste oste af medium intensitet, smagfulde pølser og retter med rødt kød af medium struktur, stege og vildt.
Italien, Schio
...Rødvin at nyde i selskab med venner, rubinrød ved første øjekast, frugtagtig med mærkbare krydrede noter i næsen. Harmonisk og afbalanceret på ganen. Passer godt til pelsvildt og halvmodnede oste. Absolut værd at prøve med pappardelle med hare.
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.
Italien, Sassello
...Harissa Paste sauce er en blanding af peberfrugter, koriander, chili, olivenolie og hvidløg. Denne krydrede condiment kan bruges til at berige tomatbaserede saucer og er en fantastisk ledsager til mange marokkansk-inspirerede retter. Harissa sauce har en flot glans og god dybde. Fantastisk rig tekstur, glat og robust tekstur med god vedhæftning. Smagene er alle meget velafbalancerede med et godt...
...Lys halmfarvet med gyldne refleksioner, en blomsteragtig aroma med krydrede noter af vanilje. Tør smag, behageligt frisk og vedholdende. Kombinationer: Ideel som aperitif, til hvide kødretter, fiskeanretninger, søpindsvin og skaldyr, østers.
... bedste lokale chili. Efter naturlig modning er den klar til at pirre din smagsløg med sin intense og krydrede smag. Den er fremragende at nyde ren smurt på brød eller pizza, ideel til at lave lækre crostini og bruschetta, samt til at give dine saucer en unik og uforglemmelig smag. Hvis du er en elsker af krydret mad og markante smagsoplevelser, vil du ikke kunne undvære dette produkt, som vil...
Italien, Cerignola
Vores historie starter med en passion, der er født og vokset i familien i generationer. Kærligheden til jorden, kærligheden til området, kærligheden til Puglia. Vores sortiment: rustikke artiskokker, grillet artiskokker, skiver af artiskokker, grillet aubergine og i strimler, soltørrede tomater, krydrede chili. Desuden vores svampe-trio bestående af 3 typer svampe: chiodino, muschio og champignon. Uundgåelige er lampascioni i olie for at afslutte med vores flagskibsprodukt: kødfuld og velsmagende, grøn eller sort, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
Italien, Castelvetrano
forarbejdning, transformation og emballering af olie og oliven fra Nocellara del Belice oliven i glas til detailhandlen og i spande til restaurationsbranchen, emballager i poser til turiststeder, olivenpaté af grønne oliven, sorte oliven og krydrede oliven, paté af artiskokker, svampe og tørrede tomater, vi emballerer også artiskokker i stykker i glas. Vi emballerer og arbejder også for tredjepart med kundens etikette.
Italien, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria er en højkvalitets håndværksvirksomhed, kendt for produktionen af: - festlige bagværk: Panettone, Pandoro og Colomba; - frosne søde sager: croissanter (Servi Subito), kager, tærter og dessertportioner; - småkager: søde, salte og krydrede; - gourmet salte focaccia og fokaccetti til aperitif.
Italien, S,egidio Alla V.
... derefter køles naturligt. Alt dette sælges i klassiske eller krydrede stænger. Sæsonens marmelader indeholder 75/80% frugt. Mange af vores produkter er glutenfri og laktosefri, og alle er uden konserveringsmidler eller kemiske tilsætningsstoffer. Kvalitet og naturlighed er en afgørende faktor i vores produktionsfilosofi.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, producerer højkvalitets pølser fra svin opdrættet med respekt for naturen: økologiske pølser, krydrede pølser, guld pølser og traditionelle pølser uden laktose og gluten, i overensstemmelse med den bedste italienske og romagnolske tradition: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foden af Asiago-platået. Vi producerer salami uden GMO, uden mælkeprodukter, uden gluten, uden allergener. Vores produktion består af et komplet udvalg af søde og krydrede salami, samt et bredt udvalg af både rå og kogte pancetter, alle formet for at sikre bedre udnyttelse. Vi inviterer dig til at besøge vores hjemmeside: www.salumisantorso.it...
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
Vi er et helt håndværksmæssigt familieejet pastafirma, der producerer pasta af durumhvedesemulder trukket gennem bronze ved hjælp af 100% italienske gamle durumhvedesemulder... Vores sortiment er meget varieret og byder på virkelig autentiske pastatyper... Udover de klassiske paccheri, calamarata, scialatielli, håndlavede fusilli Al ferretto producerer vi også krydrede produkter med de mest...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play