Italien, Novoli
... ekstra jomfruolivenolie; derefter tilsættes salt, peber, de godt drænede snegle og et par laurbærblade. Det koges ved høj varme, og når olien begynder at komme op til overfladen igen, hældes et glas rosévin i, som får lov at fordampe. Juster med salt og serveres meget varmt. PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegle, allerede renset og udvandet, klar til at blive spist Salgsperiode: tilgængelig hele året Pakket i kasser fra 1 kg til 5 kg Minimumsordre: 500 kg...
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... dem, idet vi respekterer den ægte og rene tradition for toskansk madlavning, med kød, grøntsager (selleri, skalotteløg og gulerødder), ekstra jomfruolivenolie, salt, peber og naturlige krydderier, altså uden smagsforstærkere, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores saucer vil bestemt ikke have en lav pris, da virksomheden ikke betjener detailhandlen, men kun gastronomier, restauranter, slagtere og enhver anden virksomhed i branchen, der arbejder med kvalitetsprodukter. Vores virksomhed er åben for alle, der ønsker at besøge os, før de køber vores produkter.
Italien, Airola
... ekscellencer smelter Sabatinos schweiziske tradition sammen med italiensk madlavning og kvaliteten af de udvalgte ingredienser. pris Italian top food 2022/23/24 pølser / pris peber og salt som bedste kogte og kogte i absolut Italien.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play