LA VENETA er en fødevarevirksomhed med base i Loreggia i provinsen Padova, som i mange år har spillet en aktiv rolle i distributionen af frugt- og grøntsagsprodukter af I. og IV. klasse. Virksomheden er familieejet og er i stand til at levere og markedsføre friske og sæsonbestemte produkter af høj kvalitet, der for det meste stammer fra de bedste italienske landbrug, hvilket garanterer sporbarhed ...
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80°C og pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella cirka 350 g.
Italien, Acerra
...PRODUKTET KAN INDEHOLDE SPOR AF SOJA, MELK, NØDDER, SVOVLDIOD. UDEN GLUTEN. NÆRINGSOPLYSNINGER (gennemsnitlige værdier pr. 100g)  ENERGI 1700 kJ / 400 kcal  FEDT < 0 g    heraf mættede fedtsyrer 0 g  KULHYDRATER 100 g    heraf sukker 97 g  PROTEIN 0 g  SALT 0,08 g BEMÆRK: CAPSULE CAFFÈ CORTESE KOMPATIBLE DOLCE GUSTO ER PAKKET I POSER MED 10 KAPSLER. LØSENDE TIL: MOJITO...
...Idéen om at fremstille den semi-tørrede cherrytomat "Il Moro" opstod ud fra ønsket om at skabe en linje af premium produkter, friske og forarbejdede, der har én ting til fælles: cherrytomaten "Hybleo", udvalgt for sin fremragende balance mellem syre og sukker. Forvaltet i ekstra jomfruolivenolie efter traditionelle teknikker, formår den semi-tørrede cherrytomat "Il Moro" at bevare de...
...Nitritter: brugen af nitritter, i de mindste mængder tilladt ved lov, er anerkendt som stadig essentiel i forebyggelsen af botulisme risiko, og kan ikke helt elimineres endnu. Færdigvare størrelse: Størrelse Kg. 8/8,50 Pakning: Den afstøbte skinke, efter afkøling, bliver indpakket i en genlukkelig beskyttende elastisk strømpe, derefter bundet, pakket i en gennemsigtig Cryovac pose og pasteuriseret.
...Pakket i tyl Ingredienser: Blødt hvedemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske æg (æggeblomme) – Sukker – Honning – Salt – Gær – Aromaer – Fyld med mandelpasta.
Italien, Campobasso
... at koge produktet ved 60°C og på meget kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskaber, smagen, duften og farven af den anvendte frugt, uden tilsætning af pektin eller sukker. Det muliggør desuden sterilisering af plantebaserede fødevarer af enhver art, forudsat at de er pakket i egnede fødevarebeholdere, og at de kan koges med damp, i vand eller enhver anden væske op til 135°C.
Italien, Roma
... fødevarer, hvad enten de er pakket, friske, konserverede eller frosne, vine, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, træ og byggematerialer, samt civile og industrielle belægninger. > Pålidelig og effektiv global import/eksport. > Bredt udvalg af tilgængelige produkter. > Lang erfaring og opnået troværdighed. > Skræddersyede løsninger til jer.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... sikrer absolut hygiejnisk sikkerhed, samtidig med at smag og egenskaber ved den friske frugt bevares uændret over tid. Vores homogeniserede flydende blandinger, sammensat af mælk, sukker og fløde i nøje afmålte mængder, er velegnede til isfremstilling med en soft-ice maskine. Vi har også en specifik linje af pulverprodukter baseret på gelificerende og emulgerende stoffer til varm eller kold...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play