Italien, Bergamo
Italien, Imperia
... andre oplysninger om produktet. Kombinationer Den rige og omsluttende smag gør den perfekt til enhver type pasta. Let opvarmet, for at fremhæve smagen, kan den hældes direkte over den let al dente pasta. Igen, ligesom med de andre saucer i vores sortiment, er den også en ideel tilbehør til sandwiches og bruschetta. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C) og bør forbruges inden for 3 dage. Kode:SUOL 180...
Italien, Giuliano
...Farina "00", vand, Lievito Madre (naturlig gær af hvedemel type 0 i pulverform, gær, malet kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, tomat, mozzarella, artiskokker, svampe, skinke, sorte oliven, ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Guarene
...Elektrisk symaskine Mod. FPMP 73 (220 V eller 12 V) til lukning af poser af enhver type papir, jute, stof og plastificeret, lav tykkelse pvc osv. såsom poser med salt eller kaffe. Driften med frem- og tilbagegående bevægelse med "slid" arrangementet muliggør et meget effektivt greb selv på medium til høj tykkelse. FPMP 73 er også velegnet til syning af net, såsom dem til indsamling af oliven...
Italien, Moio Della Civitella
...Ekstra jomfru olivenolie (EVO) er en type olivenolie af højeste kvalitet, der udelukkende fremstilles ved mekaniske metoder, uden brug af kemiske opløsningsmidler eller raffinering. Den udvindes fra oliven, frugterne af oliventræet, gennem koldpresning eller centrifugering, som bevarer alle de organoleptiske og ernæringsmæssige egenskaber ved produktet.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
...Olivens olie ekstra jomfru produceret af virksomheden Oro di Calamigna er en olie lavet udelukkende af italienske oliven fra Ventimiglia di Sicilia. Frangituren af denne olie sker inden for 12 timer efter høsten, og denne type behandling er kendt som "koldpresning". Oliens farve er smaragdgrøn med gyldne nuancer. Smagen af denne ekstra jomfruolie er frugtagtig med en mellem-intensitet og...
... fællesskabet Papa Giovanni XXIII, oprettet af Don Oreste Benzi, som har hjulpet de svageste i Italien og over hele verden i mange år. Den dominerende type oliven, der anvendes i dyrkningen, er ”Moraiolo”, som almindeligvis bruges i området omkring bakkerne i Assisi og Spoleto. Den bidrager til produktionen af en olie med en intens smag, stærk frugtagtig smag og stabil over tid. Dens agronomiske og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play