Italien, Colle Di Val D'elsa
...Valli Trapanesi PDO ekstra jomfruolivenolie er fremstillet af frugterne fra Nocellara del Belice og Cerasuola sorter, som findes i olivenlunden enten alene eller sammen. Olivenene skal høstes direkte fra planten i hånden eller ved hjælp af mekaniske enheder i perioden fra begyndelsen af modningen til slutningen af året. Valli Trapanesi PDO ekstra jomfruolivenolie har en grøn farve med mulige gyldne gule refleksioner og en intens duft af oliven med nogle græsagtige noter. Den har en frugtagtig smag med let bitre og krydrede nuancer.
Italien, Reggio Emilia
... af den dyrebare balsamicoeddike, en uimodståelig kombination, typisk for den italienske tradition! De sprøde Taralli og de velsmagende grønne oliven fuldender Milano madkassen. Milano Madkassen indeholder: - Durumhvedesemolina spaghetti 500g - Cherrytomatsauce 690g - Ekstra jomfru olivenolie 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumpakket 24 måneder lagret 240g - Taralli 100g - Balsamicoeddike 5 år lagret 250ml - Traditionel salami vakuumpakket 300g.
Italien, Capo D'orlando
...Kumquat er en citrusfrugt med en tynd skal og en lys orange farve. De er særligt søde og har et saftigt og sukkerholdigt frugtkød, med en konsistens der minder om oliven. Deres skal kan spises sammen med frugtkødet, i modsætning til andre citrusfrugter, hvor skallen ofte kasseres. FORDELE Kumquat er rige på vitamin C, en vigtig næringsstof for immunsystemet og sund hud. De indeholder også kalium...
Italien, Viale N. Machiavelli 65/67
...som er indlejret i DNA'et hos hver aktør i de forskellige sektorer. Oliven, cypresser og vinstokke er de mest udbredte planter i det toskanske landskab: de bidrager, sammen med gårde og bakker, til at skabe en unik menneske-natur-forbindelse i verden. Især oliven og vinstokke, takket være rigdommen af deres frugter og menneskets tusindårige arbejde, repræsenterer hjørnestenene i den toskanske...
Italien, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l er en familieejet virksomhed beliggende i PIENZA, i den smukke Val d'Orcia i provinsen Siena. Bevidst om de mange variabler, der bidrager til at bestemme kvaliteten af en ekstra jomfruolie, følger virksomheden personligt alle faser af produktionskæden, fra dyrkning i marken til malning i oliemøllen. Grundlaget for en god olie er først og fremmest en sund oliven, der skal...
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play