Italien, San Pietro Clarenza
...Dette er den ægte sicilianske håndlavede nougat. Disse nougatstykker, lavet i hånden af en mesterkonditor fra provinsen CT, er fremstillet uden konserveringsmidler, farvestoffer eller tilsætningsstoffer og kun med ingredienser af højeste kvalitet. Med en lækker mandelduft er disse bløde nougatstykker ideelle til at nyde for at søde ethvert øjeblik af dagen. De kan købes løs (i poser på 2/3/4/5 kg...
Italien, Torino
Italien, Palagonia
... cassata, siciliansk ricotta og pistacie cassata, mini ricotta cassate. Søde smørbare cremer, pistacie, mandel, hasselnød, nougat, kaffe, citron. Marmelader af citron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løg, ferskner, tomat, appelsiner og gurkemeje, citron og ingefær. Ekstra konserver af kaktusfigner, pærer med valnød og kanel, af morbær. Typiske sicilianske fødevarer, patéer, pasta...
Italien, Novi Ligure
Slikindustrien. Produktion af chokolade. Chokoladeæg. Hos os udføres chokoladebehandlingen med kærlighed og omhu, i respekt for tradition og kvalitet, og henvender sig til alle typer chokolade, fra mælkechokolade til mørk chokolade, inklusive hvid chokolade eller nøddechokolade. Gambarotta srl udfører også sine behandlinger for tredjepart: kakao i pulverform, mørk chokolade, gianduiotti, chokolade nougat, chokolade, chokoladekonfetti, nøddechokolade, smørbar chokolade, slik og sukker, chokoladeplader og chokoladeæg.
Italien, Andria
...nøddechokolade, påskekyllinger og chokoladeæg, mandelkonfekt, chokoladekonfekt, Avola-konfekt, nougat med nødder, håndlavede panettoni, nougat og nougatbiter, aromeller. Produkterne fremstilles i det interne værksted, som følger de gamle opskrifter og opretholder håndværkets kvalitet og en overlegen smag. Konfetteriet udfører følgende tjenester: skræddersyede indpakninger, leverancer til private fester og restauranter, konfekt til enhver anledning og levering til døren.
Italien, Itri
Håndværksmæssig produktion og forarbejdning af nougat, chokolade, knas, figurer og chokoladeæg, praliner, trøffelchokolade med tilpasningsmuligheder.
Italien, Palermo
...couscous, brød, småkager, kager og morgenmadsprodukter lavet med fine meltyper som Timilia, Russello og Maiorca. Der mangler ikke linser, kikærter, mandler, hasselnødder og andre bælgfrugter samt økologisk tørret frugt. Mange produkter fra det sicilianske konditorikøkken: cannoli, cassata, mandelsmåkager, knas og pistacie nougat. Vi elsker sund, økologisk, velsmagende og nærende mad. Vores udvalg fortæller om denne passion. Besøg vores hjemmeside, og I vil blive assisteret af vores kundeservice i alle faser af købet. Hurtig og sikker levering.
...nougat osv.) dækket med ekstra mørk chokolade min. 62%. - 12 måneder - TARTUFI: trøfler lavet af mørk chokolade og hasselnødder, drysset med kakao. - 12 måneder - CROSTATA DI MELIGA (majs): Lækker kage med majsmel, der er sprød og blød, fyldt med marmelade. - 5 måneder - PASTE DI MELIGA (majs): udsøgt småkage fra den cuneiske tradition, lavet af smør, majs og mel. - 12 måneder VI KAN TILBYDE KUNDERNE PERSONLIG INDPAKNING MED DERES LOGO TIL EVENTS, JUBILÆER, REKLAME OG EGEN DISTRIBUTION. For at afslutte, det er PASTICCERIA af 1. KVALITET at nyde!!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play