Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Martina Franca
Pioggia Store er en italiensk virksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af typiske fødevarer fra Puglia, med fokus på eksport til internationale og engrosmarkeder. Takket være en omhyggelig udvælgelse af råvarer, der udelukkende stammer fra lokale landbrug og opdræt, garanterer vi autentiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer friske oste som mozzarella di b...
Italien, San Donaci
...Druetype: 100% Negroamaro. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Vinen er fremstillet ved fermentering af Negroamaro-druer i stål og er en tør vin med en vedholdende smag. I duften træder noter af røde frugter frem som ribs, morbær, brombær og surkirsebær samt balsamiske noter fra middelhavets vegetation. Takket være strukturen af dens tanniner, som ikke er for dominerende, har den en god alsidighed og passer godt til modnede pølser og oste af mellemmodning, kødretter, både hvide og røde kødretter, samt grillet og stegt kød.
... forsyninger af de bedste pølser til rådighed. Mange lokale produkter, blandt hvilke den udsøgte venetianske soppressa fortjener en særlig plads, en ægte delikatesse, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Engros salg til forhandlere og supermarkeder samt ny åbning af virksomhedens butik for private.
Italien, Thiene
Risco er specialiseret i levering af maskiner og systemer til fødevareindustrien, især til kødbehandling. Riscos produktion omfatter et bredt udvalg af vakuumfyldere til pølser og charcuteri, vakuumfyldere til skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer såsom kødknusere og dejblandere, systemer til hakket kød i bakker, formningssystemer til burgere og frikadeller, opbevarings- og...
Italien, Isola Del Cantone
Salumificio F.lli Miluzzi blev grundlagt for 25 år siden, først med produktion af friske pølser og senere af modnede og kogte produkter. I dag har vi opnået fremragende resultater, takket være passionen og engagementet fra ejere og deres medarbejdere. Vi er en lille virksomhed, der fokuserer på kvaliteten af produkterne. Vore specialiteter er: Testa in Cassetta og Arrosto di Pollo alle Erbette...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play