Italien, Riesi
...Mandler, udover at være en naturlig medicin, smager virkelig godt. Deres anvendelse i køkkenet er meget varieret; de bruges til at lave søde retter, men også til at forberede salte opskrifter. De er meget værdsatte som snacks, enten naturlige eller ristet i ovnen. I de sydlige regioner af Italien er mandler hovedpersonen i mange gastronomiske forberedelser, tænk for eksempel på mandelmasse eller...
Italien, Paternó
Alisicily er et håndværkslaboratorium, der beskæftiger sig med produktionen af et bredt udvalg af sicilianske specialiteter, herunder søde og salte bagværk, desserter, monoportioner, halvfabrikata, friske og frosne pizzaer, arancini og andre lækkerier typiske for det sicilianske køkken. Vores virksomhed fokuserer på at skabe produkter af høj kvalitet, fremstillet med udvalgte ingredienser og efter...
Matchende produkter
Mandelpasta i forskellige smagsvarianter
mandelmasse
Italien, Belpasso
...Paste di Mandorla-kagerne er småkager lavet af marcipan eller Pasta Reale, såkaldt fordi de er "værdige en konge." Disse småkager med mandelmasse er en ægte skat fra den sicilianske konfekturetradition, hvis oprindelse er gammel. Der findes flere varianter af Pasta di Mandorla, såsom dem lavet med pistacienødder, appelsin, citron eller hasselnødder. Også tilgængelig for kageudvalget, i løs vægt.
... arv af opskrifter og smage. Frosne produkter/Frozen food. Derudover producerer vi ikke-frosne produkter som Brik Mandelmælk uden kolesterol, uden laktose, uden gluten, klar til at drikke; klassiske og mandel-aromatiserede vine, sicilianske D.O.C. af høj kvalitet, småkager, mandelmasse, Babà i romlage i emballage til GDO, vafler til cannoli og profiteroles, Frutta martorana, Pasta reale, trøffelmandler osv. Færdigretter i enkeltportioner og bageplader. Retter med fisk og kød. Produktion med Halal, vegansk og glutenfri certificering. Vi eksporterer til forskellige dele af verden.
...Cornettificio Fiorito s.a.s. di Cacciapuoti & C. ligger i Napoli og er producent med engros salg af fødevarer inden for bagværk (cornetti, cornettoni, brioches, bananine, småkager af smørdej, småkager af mandelmasse) og delikatesse (taralli, danubio, hotdog, freselle, bruschette, saltimbocca).
Håndværkslaboratorium specialiseret i produktion af mandelmasse, små boller og magnum, tærter og skaller af småkagedej, typiske sicilianske småkager. Vi eksporterer allerede til nogle europæiske lande og ville være glade for at indgå nye forretningsforbindelser med udlandet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play