Italien, MILANO
...Olive Leccino. En oliven plukket i det pugliesiske område. Den har en spids form og en farve, der spænder fra lilla til mørkegrøn. Den har en intens smag og en semi-hård konsistens. Fremragende i madlavning til enhver anvendelse og til patéer. "Leccino" Oliven. Beskrivelse: Lækre små sorte oliven, der er typiske for Italien. Anvendelse: Ideel til aperitiffer eller som ingrediens i antipasti og blandede salater. FORPAKNING AF 6 1 STK = EURO 2,90 1 PALET 10 FORPAKNINGER = 60 STK UDLØB 16/ 04/ 27 MINIMUMSORDRE 20 PALETER...
Italien, Nave
...Denne olie er produceret udelukkende med udvalgte oliven fra de 20 hektar olivenlunde, som de ejer, hvor de har sorter af Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukkede ved brucatura i november, og de presses straks ved hjælp af en kold mekanisk proces med filtrering. Olien opbevares i rustfrie ståltanke indtil aftapning. Området, hvor ejendommen ligger, er Chianti Rufina...
...Vi vil gerne præsentere vores DOP olivenolie for dig. Vi bruger oliventræet "Moraiolo", som er almindeligt i Assisi og Spoleto. Det bidrager til produktionen af en olie med en intens smag, stærk frugtagtig smag og stabil over tid. Dets agronomiske og kvalitative egenskaber forbedres og blandes med de andre sorter "Leccino", "Frantoio" og "Dolce Agogia". Disse organoleptiske egenskaber fremhæves...
Italien, Campello Sul Clitunno
... kvalitetskarakteristika, der findes i frugten. Fra de indfødte sorter Moraiolo, Frantoio og Leccino kommer denne olie med en "grøn" og let bitter smag, der fører os gennem oliventræerne og cypresserne, som former landskabet i de umbriske bakker.
... dyrkning, høst og presning af olie. For at producere vores Caffè Colibri lægger vi stor vægt på at lave en god kaffe, fra dyrkning til ristning. Vores 100% arabica kaffe produceres i Honduras under strenge landbrugspraksis og bearbejdes derefter håndværksmæssigt i Italien af dygtige mestre-ristere. Vi undgår omhyggeligt brugen af skadelige pesticider for fauna og flora og tager os af miljøet ved at genplante de dyrkede områder. Vores forarbejdningsmetoder giver vores kaffe en særlig og karakteristisk aroma, givet af den utrolige biodiversitet i dyrkningsområderne.
Italien, Caianello
Den unikke smag, den berusende duft og den strålende, livlige farve af denne ekstra jomfruolivenolie skyldes kombinationen af tre af de fineste olivensorter: Leccino, Frantoiana, Carolea. Olie, der er koldpresset og karakteriseret ved næsten ingen syre, er den ideelle olie til at give enhver ret et ekstra strejf af delikatesse. Denne blanding, der omfavner sanserne og vækker følelser, er blevet...
Italien, Canosa Di Puglia
PRODUKTION AF ITALIENSK EKSTRA JOMFRU OLIE Produceret af oliven i det nordlige Puglia, Italien, fra typiske lokale sorter: Coratina, Leccino, Peranzana med højt polyphenolindhold.
Italien, Capriglia Irpina
...dyrkning, høst, udvinding, emballering. Hver fase er delikat og vigtig for at opnå en olivenolie af høj kvalitet. Oliven, som vi får vores olie fra, høstes manuelt med den gamle metode kaldet "bacchiatura" og presses med stenmøller. Den kolde presning af den opnåede pasta, der udelukkende udføres ved mekaniske metoder, giver en olie med lav syreindhold (maks. 0,5 %). Alt dette foregår i Capriglia Irpina, og for at give en større garanti kan vi byde velkommen til alle, der ønsker at se det live.
...Landbruget Tota er specialiseret i produktion og handel med oliven til olie, ekstra jomfruolivenolie. De oliven, der produceres og handles af virksomheden, er som følger: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Vi tilbyder også økologiske oliven". NØDDER FRA SANSA: et naturligt produkt, der kun stammer fra den mekaniske behandling af jomfru-sansa...
Italien, Campagna
... smagsstoffer forårsaget af overdreven og øjeblikkelig afkøling (bitterhed) elimineres. 2) Centrifugaludvinding uden omrystning (i modsætning til centrifugen) ved meget lave omdrejninger og uden brug af centrifugalseparatorer (klarificeringsanlæg), ved første presning og helt koldt. MED DISSE TO EKSKLUSIVE METODER bevares alle egenskaberne ved det bedste olie: duft, farve, smag, aroma og organoleptiske kvaliteter. De sorter, vi eksklusivt producerer, er: rotondella, carpellese, frantoio og leccino. Vores kommercielle mærke er "ORO DEL SELE".
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play