Italien, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE er en likør, der opnås ved hydroalkoholisk infusion kold infusion af en stor mængde friske kirsebær, i henhold til en traditionel opskrift. Som i fortiden produceres Licor di Ginja Passionale efter den håndværksmæssige metode. - For øjet fremstår den mørkerød med orange refleksioner - Næsen overraskes af en sød kirsebærduft, nuancerne er frugtagtige og vedholdende - Smagen afslører en blød, intenst frugtagtig smag, der næsten kærtegner Fremstillet udelukkende af økologisk dyrket frugt, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Kapacitet: 70cl - 20%vol...
Italien, Montoro
...16 assorterede slik med smag af jordbær, fersken, kirsebær, abrikos 16 assorterede slik med smag af jordbær, fersken, kirsebær, abrikos 16 assorterede slik med smag af jordbær, fersken, kirsebær og abrikos Karton med 12 pakker á 220g Pakke med 12 stk. 220g Æske med 12 stk. 220g Ref:0811270 EAN:8034125101641...
Italien, Misano Adriatico
...Laura Romagnelli Vino Rosso Sangiovese Rubicone IGT 75 cl er en rødvin produceret i den italienske region Emilia-Romagna. Den er lavet af druesorten Sangiovese og tilbyder en harmonisk og frugtagtig smag med noter af kirsebær og brombær. Perfekt til at ledsage lagrede oste og rødt kød.
Italien, San Stino Di Livenza
...Lys koralrød, der tenderer mod laks. Friske og søde aromaer af rød æble, kirsebær og vandmelon. Blød smag, hurtig, meget behagelig og med en vedholdende boble. Druetype: Glera Område: Venedig Typologi: Mousserende vin...
Italien, Turin
...Økologiske og konventionelle frysetørrede frugter fås både som private label klar snacks samt som en ingrediens til dine produkter for at skabe en unik smag og optimal holdbarhed. Tilgængelige frugter: Ananas Æble Solbær Kirsebær Elderbær Kiwi Citron Mandarin Melon Appelsin Fersken Pære Hindbær Jordbær Vandmelon...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
... intens rubinrød farve. Den har en smag med noter af bær, kirsebær, blomme med en stærk duft og smag af bitter mandel. Skræddersyede produktioner til luftfartsselskaber, skibe, jernbaner osv. For andre formater, kontakt salgsafdelingen: +39 3477240044.
Italien, Palermo
...mynte, lakrids, blåbær, anis, kanel, lakrids og kanel, lakrids og kirsebær, lakrids og ingefær, lakrids og anis, lakrids og eukalyptus, sesam og honning, Acerola og eukalyptus, kamille og citron, honning og andre frugter.. Produktion også til PRIVATE LABEL.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play