Italien, Trepuzzi
...24 timers infusion fører til destillationen i traditionelle destillerier af hver enkelt botanisk ingrediens, herunder enebær, johannesurt, lakrids, koriander og frem for alt havsalat, som karakteriserer den unikke smag. Blandingen udføres udelukkende med rent kildevand. Efter 3 filtreringer udføres hele aftapningsprocessen i hånden. - For øjet fremstår den krystalklar og farveløs - På næsen er...
Autospurgo: | Roma priser| idroambiente.net. Rm. ... #autospurgoroma Repræsenterer en nationalt førende virksomhed med base i Rom, der kan tilbyde sin mangeårige #erfaring #kvalitet. Spurgning, afblokering, sanering af kloakker, rør i fokus. Tjenester til akutintervention, tømning af oversvømmede rum, spurgning af kloakker: afblokering af kloaknet, sanering, video-inspektioner #test #kloakker #rør...
Italien, Abano Terme
WELLNESS FRA NATUREN: BIEN, TERMALVAND OG MEDICINSKE PLANTER ER KILDER TIL VELVÆRE I hjertet af Colli Euganei Regionalpark mødes de værdifulde gaver fra bistaderne med de gamle termiske kilder i Abano og smelter sammen i en kombination af tradition og innovation, der resulterer i en eksklusiv kosmetiklinje, som ønsker at værdsætte det område, den stammer fra. Naturlige produkter af højeste kvali...
Italien, Nave
...Duft På næsen giver den en behagelig duftbuket, sød og let, præget af subtile citrusnoter af appelsin. Smag I smagen mødes appelsinen med kininer og krydderier, hvilket giver en slurk, der aldrig bliver kvalmende, klassisk og forfriskende. Ingredienser Kildevand med kulsyre, sukker, syre, citronsyre, naturlige aromaer inklusive naturlig kininer, saflor ekstrakt, anthocyanin farvestoffer fra...
Italien, Ponte Galeria
...Produceret i Japan med traditionel metode til naturlig fermentering, adskiller Koikuchi sojasauce sig fra de industrielle sojasaucer på markedet, da den ikke fremstilles med industrielle metoder, men derimod med den gamle originale metode, der indebærer en lang fermenteringsproces, opnået med naturlige ingredienser: soja, hvede, salt, kildevand af højeste renhed og koji. Koikuchi Nipponia...
Italien, Venezia
...opnået gennem den traditionelle metode og en lang proces af gæring og modning. Vores øl er produceret ved kun at bruge de fineste råmaterialer, omhyggeligt udvalgte humler, to-række forårssort byg og det reneste Dolomit kildevand. Vores Øl: BIRRA VENEZIA BIONDA er en ufiltreret Helles, forfriskende og letdrikkelig, med en duftende maltsødme og en behagelig humleeftersmag. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Italien, Moena
DOLOMITI NATURA E VALORE blev grundlagt i 2014 og begyndte sin distribution af kosmetiske produkter og dufte i Italien i 2015. Brugen af naturlige ingredienser og plantebaserede stamceller fra alpeprimula gør DOLOMITI NATURA E VALORE til en ekscellence på markedet. Det emulgerende element i hver formulering er kildevand fra Dolomitterne, som er kendetegnet ved oligoelementer, mineraler og andre...
...Virksomheden beskæftiger sig primært med dyrkning af to sorter af appelsiner, Valencia og Navelina, samt clementiner. Tenuta di Lago d'Anice strækker sig over 25 hektar frugtbar jord, rig på kildevand og begunstiget af ideelle klimaforhold. Siden 2005 er al produktion overgået til økologisk landbrug. Virksomheden har i mange år sørget for naturlig gødning af sin landbrugsjord gennem...
Italien, Caldiero
Vedica har udviklet effektive, eksklusive og teknologisk avancerede produkter, der er helt naturlige i forhold til råvarerne, herunder også vegetabilske ekstrakter fra Indien, produceret efter den århundredgamle tradition. Vi har skabt et helt naturligt kosmetikprodukt, hvor ingredienserne alle er funktionelle i forhold til produktets formål; endda i valget af vand har vi valgt kildevand fra...
Italien, Belforte Del Chienti
... laboratorier. Under bearbejdningsfasen er risikoen for kontaminering nulstillet takket være et produktionslaboratorium, der udelukkende er dedikeret til økologiske og glutenfri produkter. For at undgå og fuldstændig eliminere risikoen for kontaminering er produktionslaboratoriet udelukkende dedikeret til økologiske og glutenfri produkter. Alle færdige produkter og/eller råvarer, der anvendes, analyseres på forhånd i certificerede analyselaboratorier. Pastafremstillingen sker på en håndværksmæssig måde, kun med økologisk mel og kildevand, med bronzeforme og tørring ved lav temperatur.
Italien, San Giovanni In Fiore
... Internationale Institut for Snegledyrkning i Cherasco (CN) og ærespræsident for den italienske snegleproducentforening. Udendørs opdræt er et perfekt habitat for sneglene, der primært lever af friske planter, der er sået i særlige indhegninger og vandet med naturligt kildevand; i disse indhegninger lever sneglene deres komplette produktionscyklus. Et ideelt økosystem, der gør vores Helix Aspersa...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play