Italien, Ponte Galeria
...Il Meiyo er en italiensk ris af højeste kvalitet, dyrket i et område berømt for sin unikhed. Ikke alt ris af oprindelse kan blive Nipponia Meiyo. Nipponia udvælger den bedste kvalitet, kun den med små, runde og krystalklare korn. Det nye Meiyo Selected Sushi Rice har forbedret kvaliteten takket være en ny produktionsmetode, der er endnu mere effektiv. Hele 4 trin under automatiske optiske...
Italien, MILANO
...La Riso Gallo er en af de ældste risproduktionsvirksomheder i Italien. Historien om Riso Gallo begynder i Genova i 1856 med et første produktionsanlæg, der arbejdede med importeret ris. Samtidig, for at imødekomme behovene på det sydamerikanske marked, blev der åbnet et andet anlæg i Argentina. Den opnåede succes og den voksende erfaring inden for branchen fik virksomheden til at fokusere på...
Italien, Asigliano Vercellese
...Gammel italiensk risvariant, en variant der har gjort historie i det italienske køkken.
Italien, San Benedetto Del Tronto
...sundhedssæd (chiafrø, hørfrø, solsikkefrø, græskarkerner), italiensk ris, gurkemeje i pulverform, grøn kaffe, blåbær og mange andre nyheder. Du kan også klikke på SYNES GODT OM på vores Facebook-side (@Piuntisbt) for at holde dig opdateret: https://www.facebook.com/Piuntisbt/ De elementer, der kendetegner denne virksomhed, er: ERFARING, KOMPETENCE OG VENLIGHED. Vores team er altid til rådighed for råd, information, løsninger og tricks inden for vores område. Genopdag din grønne tommelfinger! Med tusindvis af produkter til rådighed for at hjælpe dig med din passion.
Vores virksomhed er en risikultur, der er blevet overleveret fra far til søn siden 1821. CRESPIRISO ligger i et område, Novarese, hvor ris har en dyb tradition og betragtes som hjertet af italiensk risdyrkning. Forarbejdningen sker DIREKTE på vores landbrug med traditionelle teknikker, såsom hvidtning med sten og efterbehandling ved stuetemperatur for at sikre, at vores hvide ris altid er frisk...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
Italien, Locate Triulzi
Virksomheden Fedeli producerer forskellige kvaliteter af ris, alle af fremragende kvalitet og værdsat af mange slutkunder og restauranter for kornets kvalitet og den enestående kogeevne. ➢ Ris fra KM 0 og med ægte italiensk oprindelse (Lombardiet): Risene dyrkes på vores landbrug i provinsen Milano og Pavia og pakkes af vores betroede riseri i provinsen Milano. ➢ Garanti for kontrol af...
Italien, Altamura
Kære hr., Vi er en gammel, traditionel italiensk producent af lokale fødevarer. Vores virksomhed er specialiseret i produktion og distribution af bagværk såsom søde eller salte taralli, frize, croutoner, småkager og kager samt hjemmelavet eller ekstruderet tør pasta gennem bronze. Vi er også begyndt at producere økologiske småkager lavet med specielle meltyper som kamut, ris, soba, spelt og majs samt emballering og distribution af tørre internationale og italienske bælgfrugter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play