Italien, Bronte
...Lett ristet, malet og forfinet bliver pistacie til en ren pasta, der bruges i isfremstilling og gastronomi. 100% Bronte grøn pistacie P.D.O.; produktet er fremstillet af de afskallede og/eller skrællede frugter, som derefter er let ristet. Uraffineret pasta: 50 mikron konsistens. Raffineret pasta: 20 mikron konsistens.
Italien, Villa San Giovanni
Vi er distributører af innovative køleelementer. Især er vi specialiserede i hydratiserbart is til forsendelse af letfordærvelige varer og farmaceutiske produkter, der kræver en temperatur på 0-8°C. Ikke kun til friske varer, men også til frostvarer, til korte forsendelser eller afhentning. Det brede udvalg af størrelser og formater gør det muligt for os at imødekomme enhver behov, fra forsendelse...
Professione gelatiere er skolen for isfremstilling, der lærer at skabe en virkelig håndlavet is kun ved brug af naturlige råvarer. I vores iskurser bruger vi ikke tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer, alt dette for at uddanne de bedste ismænd i fremtiden. Uddannelsesforløbet er opdelt i tre niveauer: Kursus for ismænd på første niveau: Kurset på 1. niveau er et kursus, der...
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... sikrer absolut hygiejnisk sikkerhed, samtidig med at smag og egenskaber ved den friske frugt bevares uændret over tid. Vores homogeniserede flydende blandinger, sammensat af mælk, sukker og fløde i nøje afmålte mængder, er velegnede til isfremstilling med en soft-ice maskine. Vi har også en specifik linje af pulverprodukter baseret på gelificerende og emulgerende stoffer til varm eller kold...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play