Italien, Lentini
...Genanvendelig isgel certificeret til brug i temperaturkontrolleret forsendelse af alle produkter, der skal transporteres ved kontrollerede temperaturer. Gyldig alternativ til brug af kølebiler. Fleksibelt produkt, der kan skæres i enkeltceller. Størrelse 40×14 cm. Aktiveret vægt Gr. 440 hver.
Italien, Goito
... veje: asfalt, cementbaserede underlag, porfyr mv. Fjern alle spor af støv. På en tør overflade, påfør Protech Road Line i henhold til metoderne beskrevet i brugsanvisningen. Protech Road Line skal, afhængigt af udstyret og anvendelsesmetoderne, fortyndes, generelt 5%, med et specifikt syntetisk fortykningsmiddel til malinger til trafikøer. Undgå anvendelse i nærvær af overflade-kondens, is og sørg...
Italien, Bolzano
... liter kutan Povidon-jod med 10% jod til professionelt brug; - 1,5 liter saltvandsopløsning (natriumchlorid – 0,9%); - 10 pakker sterile gaze 10 x 10 cm – enkelt emballage; - 2 pakker sterile gaze 18 x 40 cm – enkelt emballage; - 2 engangs sterile lagner; - 2 engangs sterile medicinske pincetter; - 1 mellemstor elastisk bandage; - 1 pakke hydrophilisk vat; - 2 pakker plaster i forskellige størrelser klar til brug; - 2 ruller højt plaster 2,5 cm; - 1 par saks; - 3 turnstiles; - 2 pakker øjeblikkelig is; - 2 engangs affaldsposer til sanitært affald; - 1 termometer;...
Italien, MILANO
...APEROL er en italiensk bitter, skabt i 1919 af brødrene Luigi og Silvio Barbieri fra Padova. Den har en let alkoholprocent på 11 grader og en lys orange farve. Aperitiffen skal serveres med is og en halv skive appelsin for at være endnu mere indbydende. Den er i stand til at stimulere både lugtesansen og smagen. Pakker med 6 kartoner 1 palle 86 kartoner = 516 FLASKER...
... kan bruges til fremstilling af IS: Med ismaskine (-25°): 1 pose (1 kg) + 2 liter sødmælk + 1 liter vand. Med ny generation granitor (-12°): 1 pose (1 kg) + 2 liter sødmælk + 1 liter vand. Det er muligt at opnå et mere cremet produkt ved at erstatte en del af vandet med langtidsholdbar sødmælk. Vi minder om, at i tilfælde af tilberedning med mælk, skal granitoren altid være tændt, mindst i opbevaringsmode (frigo-bibita), for at undgå, at den bliver sur. www.officinegastronomiche.it...
Italien, Turin
...Ekoterra tilbyder økologiske hasselnutsprodukter til fødevareindustrien med produktionspartnere, der har egne projekter, som sikrer sporbarhed, med en tilgang der prioriterer miljømæssigt og socialt ansvar over finansielle mål. Vores udvalg af hasselnøddetyper og kerne størrelser muliggør kreationer inden for konfekture, bagning, is og andre anvendelser. Naturlige, ristede, blancherede, terninger...
Italien, Lauro
... dekorere kager, småkager og is. Den passer perfekt til alle chokoladebaserede kreationer, og takket være den kan man lave lækre smørbare cremer. Som de fleste nødder opfylder hasselnødderne, som er hovedingrediensen i vores granulat, både behovet for smag og sundhed, da de sikrer et fremragende energitilskud og samtidig modulerer mæthedsfølelsen.
Italien, Galatina
...Flydende flaskestativ. Bakken bliver en beholder til is, der holder drikkevarerne kolde, mens de serveres ved bordet. En ny idé til en moderne bakke. En ny måde at servere med elegance. Stil og masser af passion for hvert enkelt element. En kollektion, der skal opdages. Dimensioner: 44 x 26 x H 12 cm...
Italien, Villa San Giovanni
...Skal du sende letfordærvelige fødevarer eller lægemidler ved temperaturer i intervallet 0-8°C? Kombiner syntetisk is i hydratiserbare ark med en god isolerende beholder, og du vil kunne sende friskt overalt, hvilket leverer friskhed tusindvis af kilometer væk. Syntetisk is i hydratiserbare ark er den nyeste innovation inden for køleelementer, da det ikke er klar til brug, hvilket sparer på...
Italien, Francofonte
La Glaice Srls er en nystartet virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af syntetisk is og salg af emballageartikler, der er nyttige til forsendelse af produkter, både fødevarer og ikke-fødevarer, som kræver opretholdelse af kølekæden. Vores syntetiske is, Glaice-dry i dehydratiseret form, der aktiveres i vand, eller Glaice-gel i pose, klar til at fryse, i forskellige formater og...
Italien, Villa San Giovanni
... minutter. Derefter skal den lægges i fryseren i 24 timer, og så er den klar til forsendelse. Syntetisk is ved ekstrem temperatur -16°C til at bevare og sende frosne varer. FrostPacs is er resultatet af 20 års erfaring inden for produktion af køleelementer. Resultatet er en effektiv is med fremragende holdbarhed og stabilitet. FrostPac leverer også termisk isolerende emballage til enhver behov med...
Italien, Grottaglie
... hverdagen. Vores registrerede varemærke bekræfter, at brandet er i vækst, og vi er klar til at distribuere enhver mængde af vores brand. Hvis du er interesseret i at sælge vores produkt, bedes du kontakte vores callcenter for at få flere oplysninger. Det skal bemærkes, at den mindste mængde, der kan leveres til salg, er 50 stk.
...Gel Cream blev grundlagt i 2008 takket være grundlæggeren Giancarlos intuition, som, støttet af sine børn, begiver sig ud på et nyt eventyr i den "varierede" verden af is. Fundamentet er allerede solidt, da der kan drages fordel af 20 års erfaring og viden, der er vokset og dyrket i hjertet af Pianura Padana. Strukturen dækker et område på 5.000 kvadratmeter, der er ligeligt fordelt mellem lagre...
... formidle med passion og innovative metoder den nødvendige know-how til professionel udvikling, også takket være samarbejdet med et fremragende team bestående af professionelle undervisere, ledere og iværksættere. Didaktik spiller en fundamental rolle i uddannelsen, ligesom indholdet og den professionelle erfaring hos vores undervisere. Vi lægger stor vægt på de anvendte metoder, som skal være effektive, motiverende og innovative.
Italien, Coriano
... gammel modningsproces. Til vores is bruger vi ikke farvestoffer, kunstige aromaer eller konserveringsmidler, fordi vi mener, at is skal være en fornøjelse for smagsløgene. Vi tilbyder is af højeste kvalitet, især er vores kunder isbutikker, caféer, restauranter og hoteller, der sælger is i vaffel/kop. Fra isen skaber vi desserter som islagkager, semifreddo og trøfler. Optimering og præcision er...
... nød Nød Valnød fra Etna Pinjekerner fra Sicilien Pinjekerner Finger Lime (caviarcitron) Ekstra jomfru olivenolie Tørret frugt i skal, uden skal, skrællet, i granulat, i mel, ren pasta og halvfabrikata til is og bagværk, creme og pesto af tørret frugt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play