Italien, Capo D'orlando
... for knoglerne og slankende, samt magnesium til musklerne, hjertet og hjernen. I KØKKEN Hvis du elsker enkle retter, kan du bruge den til at fylde sandwiches og panini eller i en pastasalat med forskellige ingredienser som yoghurt, salat, rejer, kylling og venere-ris eller quinoa. Som dessert kan vi nyde avocado- og kakaomousse, avocado-is og mange andre retter.
Italien, Acerra
...Crema alla nocciola UDEN GLUTEN (glutenfri) ideel til at pynte og tilføje smag til din kaffe, dine desserter, yoghurt og is. Ryst før brug INGREDIENSER: sukker, vegetabilsk olie (solsikke, palme), hasselnødder (8%), skummetmælkspulver, magert kakao med 10-12% kakaosmør, laktose, emulgator: sojalecithin, aroma, naturlig vaniljearoma, antioxidant: rosmarinekstrakt. Kan indeholde spor af andre nødder.
Italien, Torino
... smagsvarianter. Tilsæt vores tørrede kiwi-pulver i dine formuleringer for et boost af superfood-næring og rig smag. De er blevet brugt i tilberedningen af juicebaserede drikkevarer, gelé, konserver, sirupper, likører og is.
Italien, Comacchio
...Il Tantafrutta er en ny skefrugt sorbet, der allerede er klar til brug, og serveres i form af quenelles eller kugler. Det er en let, lækker og naturlig dessert, lavet med cirka 50% frugt; det er glutenfrit, indeholder ikke mælk eller mejeriprodukter, indeholder ikke kunstige aromaer, konserveringsmidler eller farvestoffer. De nøje udvalgte ingredienser er kombineret på en original og innovativ...
Italien, Turin
... og pasta ingredienser er altid sporbare, og nogle er certificeret økologiske. Ved at opretholde strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder opnår vi den bedste smag, tekstur og aroma. Tilgængelige produkter: -Hasselnødder i skal, -Naturlige / Ristede terninger af hasselnødder -Naturligt / Ristet hasselnøddemel -Hasselnødpasta...
Italien, Bertinoro
PERFEKTIONENS SMAG I OVER 60 ÅR. I hjertet af Romagna, en region rig på tradition og gastronomisk kultur, grundlagde Attilio Babbi i 1952 virksomheden BABBI, der er dedikeret til produktion af vafler, skaller og halvfabrikata til ismestre. Virksomheden blev hurtigt et referencepunkt for mestre i håndlavet is takket være de absolut ægte råvarer og friskheden af de anvendte ingredienser. Den søde...
Italien, Torino
... udvalg af praliner, smørepasta med 50% hasselnødder og mange lækkerier, der venter på at blive opdaget. Sperandri tilbyder offentligheden en virksomhedssalgslokale, der er veludstyret og indbydende, hvor man kan købe produkter direkte med et fremragende forhold mellem kvalitet og pris, som vil tilfredsstille smagene hos hver enkelt kunde og give et øjeblik af stor sødme. Derudover er der også salgsstedet på Via Tripoli 72/F, hvor du kan finde alle vores chokoladeprodukter og is lavet med ingredienser fra vores egen produktion. Vi glæder os til at se dig.
Italien, Bistagno
Giuso: et århundrede med innovation. Produktion og salg af produkter, ingredienser, halvfabrikata og fødevarer til isbutikker, konditorier og bagerier: italienske is, fløde, kandiseret frugt, kandiserede frugter, marmelader, konserver, amarena. Missionen: At producere sammensatte ingredienser og halvfabrikata til håndværkere og små industrier gennem konstant forskning efter innovative løsninger og med målet om total tilfredshed for den endelige kunde.
Italien, Segrate
...isbutikker og konditorier, halvfabrikata i naturlig pasta i flydende fløde til håndlavet og industriel is. Vores forskning er baseret på en naturlig filosofi, med respekt for miljøet og menneskers sundhed. Vore produkter Easy Fruit og Easy Cream: baser til is uden sukker til professionelt brug Neutro Cream x: neutral til flødeis til professionelt brug Neutro Fruit Cream xs: alsidig neutral til...
Italien, Barletta
... kvalitet, samt produktion af industrielle granuler til is og yoghurt. Konfekt og chokolade med lakrids fra Calabria og mynte fra Piemonte. Vi er certificerede til økologisk produktion, vegansk og nutraceutisk, FDA, ISO 140001 miljø. I 2020 udviklede vores idé og forskning chokolade med vitaminer og mineraler i 6 forskellige versioner: blåbær med vitamin C, appelsin og magnesium, alle med sukkerfri...
Italien, Coriano
... gårde med kort afstand og andre ingredienser med samme økologiske og kvalitetskarakteristika. Vores garanti er, at vi IKKE bruger nogen halvfabrikata i pulverform fra industrien, men kun "bedste rå ingredienser", smag din is. Vi laver gourmetis til højklasse restauranter. Vi laver is til cøliakere, glutenfri, vegansk og uden mælk til intolerante. Vores salgsformater er: Innovativt produkt i...
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
Italien, Coriano
Fonderia del Gelato, i Coriano di Rimini, er en ung virksomhed, grundlagt i 2017, og på trods af dette er vi det første valg for kunder både i Romagna-regionen og i de mere fjerne regioner, da vi kombinerer 25 års erfaring fra vores ismester Marco Mazzotti med de mest moderne leveringsmetoder. Vi producerer naturlig håndlavet is ved hjælp af de bedste italienske naturlige ingredienser og en meget...
Italien, Putignano
...Lippolis producerer og kommercielt sælger halvfabrikata til is- og konditorivarer af høj kvalitet. Virksomheden er også specialiseret i økologiske, naturlige, glutenfri og sukkerfri produkter. Håndværket i vores forarbejdning gør produkterne nemme at bruge, lette at opbevare og især i stand til at bevare alle de ædle egenskaber ved de naturlige ingredienser. Vi har været til stede i mange år på AIC's liste. Vi har en linje til at lave is baseret på 100% økologiske produkter, garanteret af ICEA-certificeringen, den højeste internationale kontrolordning for den økologiske verden.
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin udvælger og forvandler frugt til ædle ingredienser til både den industrielle og håndværksmæssige konfekture for at opnå kandiseret frugt, kandiserede kirsebær, frugtpuré, kandiserede produkter til bagværk, konfektureindustrien, isproduktion, kager og is. Frugtpuré er den nye serie af klar-til-brug produkter, der er fremstillet af friskplukket frugt. Den er ideel til fremstilling af...
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... fremstilling af is med mælk eller frugt. Deres sammensætning giver isen blødhed, cremede egenskaber og en fremragende volumenforøgelse. Tuttacrema er en linje af klassiske pastaer, der er velegnede til at smage is med mælk og fløde, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling af puristiske ingredienser, omhyggeligt afmålt efter opskrifterne fra den klassiske venetianske tradition. Albert srl har opnået kvalitetscertificering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
Italien, Basciano
Geni er en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i produktion af slik og håndlavet glutenfri is. Familien er involveret i alle faser, fra valg af råvarer til produktion og markedsføring af produkterne. Ønsket om at genvinde autenticitet, brugen af omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser og innovation repræsenterer værdierne i vores virksomhed. Vores produkter følger en håndværksmæssig...
Italien, savignano mare (FC)
... opdage nye smagsvarianter og ikke vil gå på kompromis med en "sund og naturlig" is. Gennem grundige analyser og periodiske prøver overvåger et moderne akkrediteret forskningslaboratorium konstant kvaliteten og hygiejnen af isen og de ingredienser, der anvendes til at producere "is fra Sancisi".

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play