Italien, MILANO
...%, skummetmælkspulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecithin, vanillin aroma), granulat af "Pan di Stelle" småkager 2% [hvedemel, sukker, solsikkeolie, smør, høj kvalitet pasteuriseret frisk mælk, kakao, chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vanilje aroma, emulgator: sojalecithin), friske æg, honning, hasselnødder, hvedestivelse, hævemidler (natron, ammoniumbicarbonat), salt, aromaer...
Italien, Galliate Lombardo
...Maskine til produktion af pralineprodukter. Karamelliseret sukker af mandler, jordnødder, valnødder og hasselnødder, tørret frugt, dækket med "gianduia" eller chokolade, og andre specialiteter til konfekture. MODEL 300 IPB Tekniske data Strømforsyning 220 V 50/60 Hz Strømforbrug 170 W Galvaniseret jernramme Kobberbeholder Opvarmning af beholderen ved hjælp af en gasbrænder Elektronisk tænding af brænderen Behandlingskapacitet: 3 kg produkt Manuel omvending af maskinen for produktfrigivelse Bredde 53 Dybde 60 Højde 74 Vægt: 30 kg...
Italien, Acerra
...Crema alla nocciola UDEN GLUTEN (glutenfri) ideel til at pynte og tilføje smag til din kaffe, dine desserter, yoghurt og is. Ryst før brug INGREDIENSER: sukker, vegetabilsk olie (solsikke, palme), hasselnødder (8%), skummetmælkspulver, magert kakao med 10-12% kakaosmør, laktose, emulgator: sojalecithin, aroma, naturlig vaniljearoma, antioxidant: rosmarinekstrakt. Kan indeholde spor af andre nødder.
Italien, Monchiero
... Piemonte I.G.P.", rørsukker, kakao, Bourbon-vanilje. Kan indeholde spor af andre nødder, mælk og gluten. Opbevares på et køligt og tørt sted i maksimalt 9 måneder. Næringsværdier pr. 100g produkt: Energi 544 kcal / 2276 kj Fedt 38g heraf mættede 4g Kulhydrater 45g heraf sukker 37g Proteiner 10g Fibre 7g...
Italien, Bronte
...Modica Chokolade Hasselnød og Mandel - kakaopasta 50%, sukker, hasselnødder 5%, mandler 5%.
Historie: Bio Mondo, en virksomhed fra Friuli, grundlagt i 2012 af Daniela Favero, der ønskede at erstatte sukker af sundhedsmæssige årsager, er en virksomhed, der i starten beskæftigede sig med kaloriefrie sødemidler og handel med Stevia-blade; senere, efter at have fået det rette greb om markedet, besluttede de at træde ind i verden af marmelader, smørepastaer, chokolade, slik, og nåede endda ti...
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
... besluttede han at følge i sin fars og onkels fodspor. I dag, med hjælp fra sin kone Simona, driver Riccardo Costenaro stolt caféen og konditoriet, hvor han med succes har eksperimenteret med opskrifter, der forener den toskanske og valtellinske sødme-tradition: berømt er hans "Buccellato", en typisk sødme med druer, hasselnødder, anis, mandler og valnødder, en eksklusiv opskrift, som han med...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play