Italien, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca er en lagret ost, produceret med lokal komælk og lagret i 45 dage. Denne ost er kendetegnet ved en markant, men ikke for stærk smag, hvilket gør den perfekt til forretter eller som afslutning på frokoster og middage. Il Rustico er et håndværksprodukt, fremstillet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens håndværksmæssige fremstilling og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den italienske oste-tradition.
Italien, Cadorago
...Sacco System, en virksomhed specialiseret i produktion af mælkesyrebakterier til mejeriindustrien, producerer en række frysetørrede og frosne mælkesyrebakterier, der er specielt designet til produktion af hårde oste, især til produktion af oste med en fugtighedsprocent på 56% af den ikke-fede tørstof: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino af hård type Besøg hjemmesiden https://www.saccosystem.com/ for at downloade brochurer!
...Modellen ROCK 20 er en semi-automatisk skæremaskine til skæring af hård og semi-hård ost. Den gør det muligt at skære osten i skiver af tilpassede størrelser. Modellen Rock 20 giver mulighed for at tilpasse både størrelsen på stykkerne (f.eks. 700 g, 1-2-4 kg…) samt typen af snit. Følgende tilbehør kan bestilles for at tilpasse skæringen: Glatt kniv: egnet til skæring af hårde og semi-hårde...
...GRATTER Mod. FAMILY Enfase- eller trefasemotor RULLO GRATTER INOX TIMEPRODUKTION: Kg 35 En kompakt maskine med store præstationer, der kan bearbejde korn, hårde oste, småkager, brød og tørret frugt. Den kan bruges både hjemme og i små butikker. Et ægte lille mesterværk inden for mekanik og design, med en interlock ved presseren, der aktiveres efter overskridelse af sikkerhedstærsklen, perfekt i overensstemmelse med de nyeste CE-normer.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Soragna
La Sarca med hjemsted i Soragna, beskæftiger sig med vakuumpakning i Cryovac, termoformet og i atmosfæren i film og pose med hårde og halvhårde oste, Parmigiano Reggiano og Grana Padano. Transportorganisation i Italien og i udlandet med containerladning, stykgods, montage, lagerservice og forsendelsesplatforme.
Italien, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi er specialiseret i modning og portionering af italienske oste og mere. Vi er i stand til at levere en komplet pakke af oste: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i forskellige modninger, portioner og revet. Mange italienske DOP'er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziske oste, hårde oste, bløde oste, gede- og fåreoste, Provoloni, unge, semi- og supermodnede mejeriprodukter.
Italien, Pistoia
...Vores virksomhed Virksomheden Beneforti med sit varemærke "AURORA" har i over 50 år været aktiv i plastindustrien rettet mod mejerisektoren, i produktionen af forme og blokforme samt specifikt udstyr til sektoren, med en permanent tilstedeværelse på markedet og konstante investeringer. Deres produktion omfatter hele spektret af friske, semi-hårde og hårde oste. Vores styrke Med hensyn til de...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play