Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI er en velorganiseret håndværksvirksomhed fra Piemonte, der siden 1997 har specialiseret sig i daglig produktion af frisk pasta, ravioli, lasagne og gourmetretter af høj kvalitet til professionelle i fødevaresektoren (HORECA) samt til detailhandel, både uafhængig og organiseret. Hvert af vores produkter er resultatet af en konstant opmærksomhed på forskning og udvælgelse af råvarer, o...
Italien, San Bonifacio
Virksomhedsprofil En virksomhed, der opererer på nationalt og europæisk niveau inden for glutenfri fødevarer og fødevareintolerancer (uden mælk, uden æg, uden gær, vegansk glutenfri og økologisk vegansk uden gluten). Vores mål er at skabe samarbejder med udvalgte partnere til international distribution af mærket MailorVeg. Historie: "Mailor" er en virksomhed grundlagt af personer med kompetence...
Italien, San Pietro Clarenza
...Elegant smagfuld tilbehør med intense aromaer, ideel til at kombinere med kødretter eller til at skabe fremragende forretter. Alle auberginer og de øvrige ingredienser vælges individuelt. INGREDIENSER: Friske auberginer (stegt separat i ekstra jomfru olivenolie), friske røde peberfrugter (stegt separat), tomatpuré, kapers, friske gulerødder, løg, FRISK SELLERI, grønne oliven, PINJER, sultana...
Italien, Parma
...Færdiglavet lasagne også tilgængelig i praktiske enkeltportioner. Vores gastronomiske produktion tilbyder et bredt udvalg af færdigretter fra den parmigianske og italienske tradition, både friske og frosne, tilgængelige til detailhandel eller engros.
Italien, Poncarale
Grundlagt i 1960 for direkte salg på det frugt- og grøntsagsmarked i Brescia af grøntsager dyrket i marken, er Facchini i dag en af de førende norditalienske aktører inden for forarbejdning og emballering af færdigretter (IV Gamma) samt emballering af friske frugter og grøntsager (I Gamma), der opererer på det nationale marked og i hele Europa. Ejerjordene sikrer en stor del af den nødvendige...
Italien, Tito
BISVA s.r.l. producerer vakuumpakkere til både hjemme- og professionelt brug under mærket S.I.C.O. KITCHENWARE®. Vakuumopbevaring af friske fødevarer og færdigretter til konsum muliggør betydelige besparelser i tid, penge og kræfter, hvilket resulterer i, at man kan dedikere mere tid til andre behagelige eller produktive aktiviteter. Specielt er vakuumpakkerne til HO.RE.CA.-sektoren fremstillet...
Forarbejdning, omdannelse af friske grøntsager til færdigretter og fødevareprodukter. De.Pa. udvælger, koger og pakker mere end 25 forskellige grøntsager, kogte, dampede, bagte og grillede, ved kun at bruge friske produkter af høj kvalitet; derefter distribuerer de de pakkede produkter til supermarkeder, delikatesseforretninger, pizzeriaer og dagligvarebutikker. DE.PA. sikrer kvaliteten, ægtheden...
Italien, Ragusa
... eutektiske plader, der er velegnede til distribution af is og isterninger, frosne grøntsager, frosne kødprodukter, frosne bagværk, frosne brioche og frosne færdigretter. Vores virksomhed tilbyder ikke kun transport- og forsendelsestjenester, men også opbevarings- og logistikløsninger med det formål at optimere distributionen af varer og imødekomme alle kundens behov.
Italien, Senigallia
Produktion af enkeltportioner af færdigretter til frokostpauser i barer, gastronomi i kg til restauranter, pizzeriaer, dagligvarebutikker og supermarkeder, alt i modificeret atmosfære, friske til opbevaring ved 2°.
Italien, Sassari
... af varer i konstant udvikling og udvidelse: produkter til morgenmad "brød og croissanter", fisk "skaldyr, bløddyr, filet osv.", grøntsager "kartofler, minestrone, svampe osv.", kød "fjerkræ, oksekød, svinekød osv.", færdigretter, desserter og meget mere, til alle kunders behov.
... produktionsprocedurer, der sikrer maksimal bevarelse af de organoleptiske egenskaber, emballering i modificeret atmosfære og overholdelse af opbevaringstemperaturen under distributionen gør det muligt at bringe intakte fødevarer med bevarede næringsstoffer til vores borde. Vores aktivitet har gradvist specialiseret sig i produktionen af færdigretter baseret på fuldkorn og grøntsager samt friske saucer, hvor Pesto alla Genovese er vores flagskib.
Italien, presicce
... lave de mere arbejdskrævende og duftende retter. I 2009 besluttede vi at oprette et laboratorium dedikeret udelukkende til produktion af friske færdigretter i ATM til barer, der allerede tilbød en hurtig restaurationsservice. Fællesskabsanerkendelse IT Q3R71 CE.
Produktion af friske færdigretter Produktion af friske tortellini og ravioli Uden konserveringsmidler...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play