Italien, Martina Franca
...Il MOSTO – Olio Extra Vergine di Oliva er et produkt af høj kvalitet, fremstillet ved koldpresning af udvalgte oliven. Denne olie er kendetegnet ved en uforvekslelig duft af frisk græs og en intens, frugtagtig smag med en behagelig bitter eftersmag. Rig på vitaminer og naturlige antioxidanter, er Il MOSTO ideel til at blive nydt rå, på salater, bruschetta eller som dressing til pastaretter. Det er et 100% italiensk produkt, der bringer den autentiske smag af Puglia til bordet.
Italien, Imperia
...Delikate og sprøde italienske peberfrugter. Akkompagneret af olivenolie og aromatiske urter. Produktetiket I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet. Kombinationer Klar til at blive nydt som en aperitif eller forret, eller til at blive brugt som en frisk base til fremragende opskrifter. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares i køleskabet (+4°C) og holdes dækket i olie og forbruges inden for 3 dage. Kode: PEP 280...
Italien, Lucca
... toskanske tomat er rig på lycopen og andre naturlige antioxidanter, der tilbyder effektiv beskyttelse, mens fitosqualan giver termobeskyttende egenskaber. Olien efterlader håret blødt, skinnende og strålende, med en frisk og grøn duft af frugtagtige noter, i overensstemmelse med AIAB's standarder.
Italien, Paterno'
...Den kultivar "Nocellara Etnea" repræsenterer excellence, kronjuvelen i den etnesiske olivenolieproduktion. I henhold til en langvarig virksomhedstradition vælges de grønne oliven fra træerne, overvåges og, så snart de er høstet, bearbejdes de med håndværksmæssig dygtighed og dokumenteret erfaring. Derefter omdannes de, knuses kunstnerisk, og kun når det er det rette tidspunkt, krydres de med selleri og frisk mynte, let krydret med oregano og chili og opbevares strengt i ekstra jomfruolivenolie.
Italien, Salerno
...Filetter af frisk eller frosset gulfinet tun, bearbejdet samme dag og marineret i vindrueeddike. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfruolivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumforseglet skål. Tun (Thunnus Albacares), (FAO ZONE 51), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfruolivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige aromaer. Virksomheden...
Italien, Salerno
..." eller "butcher paper") normalt på delikatessebarer til indpakning af osteskiver, koldt kød og fisk, men kan bruges med alle andre friske fødevarer, der er kendetegnet ved høj fugtighed og tilstedeværelse af fedt eller olie. Vores duplex papir lavet af hvidt belagt papir lamineret med et ark af højdensitetspolyethylen limet på den ene side er egnet til direkte kontakt med alle typer fødevarer og er...
Italien, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nye praktiske og bæredygtige emballagesystem - Olien lavet af Nocellara del Belìce oliven, der har en grøn farve med gyldne nuancer, giver en duft af nyknust oliven med noter af frisk græs og peberfrugt. Meget intens grøn frugtighed. På ganen er der en stor koncentration af smag med en behagelig kombination af bitterhed og medium intensitet af krydret.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmag af artiskok, mandel og frisk græs. Denne olie efterlader en balsamisk og frisk smag, og den er ideel til brug i rå tilstand, som tilbehør til fiskeanretninger, supper og rødt kød. Ekstra jomfru olivenolie bruges også, i stedet for smør, til bagværk i småkager, kager og tærter.
Italien, Parma
...en aromatisk plante, hvis æteriske olie er særligt aktiv mod overskydende talg og skæl, hvilket sikrer en frisk og dybt renset hud. - Climbazol: har en svampedræbende effekt, der er særligt effektiv mod svampen Malassezia Furfur, som er den primære årsag til skæl, mens den forbliver inaktiv over for andre gavnlige bakterier. - Æterisk olie af Pebermynte: frisker op og toner hovedbunden. - Panthenol (Provitamin B5): bevarer hudens fugtighed og normaliserer samtidig de fysiologiske funktioner. Salonflaske: 500 g Hjemmeplejeflaske: 200 g...
Italien, S.spirito Di Bari
...Produktionområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-olier kendetegnet ved et middel-intensivt niveau af frugtighed, bitterhed og krydrethed, med en dominerende duft af frisk mandel og lette fornemmelser af græs/blade og artiskok.
Italien, Rubano
... allerede fra de første anvendelser. Takket være sin sammensætning beriget med B-vitaminer (B1, B6 og B12) og æterisk olie fra Angelica Arcangelica, kendt for sine toniske egenskaber, vil denne genopbyggende spray give nyt liv til dit hår og efterlade en delikat, men uimodståelig citrusduft."}...
Italien, Pederobba
...Duft til personen med lavendel, skabt ud fra den æteriske olie fra plantagerne i vores italienske forsyningskæde. Blomsteragtig og frisk duft, let urtet. En duft, der omslutter sanserne og fører på en rejse i naturen: de smukke og duftende lavendelfelter, med den vidunderlige dybe lilla farve, den milde sommerbrise, en klar himmel og en dyb blå.
Italien, Milano
... Calendula, vand fra Fiordaliso, æterisk olie fra Grapefrugt, Lavendel og Tea tree oil Beroligende, rensende, fugtgivende og astringerende tonic – 100ml Ingredienser : Vand (Water), Glycerin, Propanediol, Centaurea Cyanus (Cornflower) Blomster Vand, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Blomster Ekstrakt, Citrus Grandis (Grapefruit) Skaleolie...
Italien, Moio Della Civitella
... koldpresses for at sikre en olie af højeste kvalitet. Rig på antioxidanter, har vores olie en frugtagtig og let krydret smag, perfekt til at fremhæve enhver ret i middelhavskøkkenet. • Marmelader og konserver: Vores marmelader og konserver er lavet med frisk frugt fra Cilento, der plukkes og bearbejdes med fuld respekt for traditionen. Uden kunstige konserveringsmidler bevarer vores marmelader den...
Italien, Casoria
...papaccelle, friarielli, scarole, auberginer og artiskokker i olie, mejeriprodukter fra både komælk og bøffelmælk, røgede zizzona di battipaglia, kæmpe bøffel fletning, havalger (strandkål) certificeret og frisk, håndlavet napolitansk bagværk... Kunderne er: restauranter, pizzeriaer, pubber, bistroer, delikatesseforretninger, hoteller, fællesskaber og også private (detailhandel) ...
Italien, Palagonia
...eller antipasti-dressing, svampe i olie, sorte oliven, grønne oliven, asparges, kapers, tørret tomat, artiskokker. Granite og sicilianske is: Granite i alle smagsvarianter, citron, mandel, pistacie, morbær, chokolade, appelsiner, granatæble, figner, hasselnød, jordbær osv.
Italien, Sant'elpidio a Mare
... cirka 650 geder af den maltesiske og sardiniske race. La Prestigio Italiano, baseret på sin erfaring og viden inden for gastronomisektoren, søger, udvælger og producerer i dag de glemte ekscelser. Desuden fremmer de de innovative kulinariske forslag fra den italienske kreativitet. I dag udvælger, producerer og kommercialiserer La Prestigio Italiano ost, frisk pasta, tør pasta, olie og vin... Alt sammen fra deres egne marker og laboratorier. Alt er håndlavet. Kun for at lade folk smage både traditionens og den kulinariske opfindsomheds smag, som har kendetegnet.
... oste, søde sager og konserver, samt specialiteter som safran, trøfler og krydret olie. Virksomheden udvælger omhyggeligt ingredienserne til hvert produkt, overvåger produktionsprocessen og sikrer, at de forbliver tro mod den regionale madtradition. Fra Pasta alla Chitarra til Rintrocili, fra Ventricina til Salsicce al Montepulciano, fra Mostaccioli til Safran, er hvert produkt den rette kombination af smag og tradition, der passer til den moderne og krævende forbruger.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerer både frisk og tør pasta af økologisk kvalitet, certificeret af Icea, ved kun at bruge 100% italiensk hvede. Vi producerer i øjeblikket 10 friske formater (holdbarhed 3 måneder opbevaret i køleskab) og cirka 25 tørre formater. Vores hjemmeside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vores historie og vores produkter. Derudover producerer vi også EVO-olie, som altid er økologisk certificeret af Icea. Det er muligt at påsætte et tilpasset label på produkterne.
Italien, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AF MELK I CISTERNE EKSPORT AF - TØR OG FRISK PASTA - PØLSE OG SKINKER - KAFFE - HAKKEDE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUGTSAFT, LANGTIDSHOLDBAR MELK I 1,5 L OG 0,5 L, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLIE.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play