Italien, Pescara
...Gastronomiske snegle helix aspersa muller er klar til køkkenet. VORES SNGLER HELIX ASPERSA MULLER Denne art findes i forskellige klimaer og jordtyper. Den vokser hurtigt i vores opdræt, hvor den kun lever af vegetation uden brug af foder. Vores metode med NATURLIG CYKLUS UDENDØRS gør det muligt for os at opdrætte vores snegle udelukkende med planter, for at sikre et produkt af højere kvalitet både hvad angår organoleptiske og kulinariske egenskaber. Den bruges både som forret og som hovedret. Kødets karakteristika har et højt indhold af proteiner og et lavt indhold af fedt.
Italien, Bronte
... smaragdgrønne farve, der adskiller den fra alle andre afgrøder. Fra sammensmeltningen af tradition, passion og innovation opstår vores Pistacchio-pølse, der betragtes som en klassisk hovedret i den lokale gastronomiske tradition. Fra pistacchio-pesto til sprøde snacks, likør og mel, værdsætter Specialia den ægte smag af DOP pistacchio og den sydlige madlavning, der er født under Middelhavets sol. Specialias primære mål er kundetilfredshed og skabelsen af et klart og roligt forhold fra starten.
Italien, Caltagirone
... til at lave forretter, men det er begrænsende, fordi du kan bruge kun artiskokken uden olien og lave en hovedret, for eksempel ved brug af bimby, køkkenrobotten der hjælper med at lave mad hurtigt, og der findes opskrifter på artiskokker.
Italien, Montecorvino Rovella
...og påvirker på ingen måde dets ernæringsmæssige egenskaber. Produktet, takket være sin friskhed, er velegnet til konsum som en forret eller som en hovedret. Jeg takker dig indtil nu for din venlige opmærksomhed og nogle af dine positive tilbagemeldinger, og jeg står til rådighed for yderligere information, og jeg vil gerne afslutte med at hilse på dig.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play