Italien, Milano
...Sort hvidløg er simpelthen frisk hvidløg (Allium sativum L.) fermenteret udelukkende gennem kontrollerede variationer i temperatur, luftfugtighed og atmosfærisk tryk i en bestemt periode. Processen forvandler feddene fra hvid til mørk farve, giver dem en sød smag og ændrer deres tygge-konsistens til geléagtig. Transformationsprocessen fra hvid hvidløg til sort hvidløg er helt fysisk og naturlig...
Italien, Pratola Peligna
...ARMOCOLEST TILSKUD TIL OPRETHOLDELSE AF NORMAL KOLSTEROLNIVEAUER 30 TABLETTER En effektiv allieret mod kolesterol, med Monacolina K fra fermenteret rød ris, CoQ10 og Biox-Save kompleks. ARMOCOLEST er et unikt produkt, der effektivt kan reducere niveauerne af kolesterol og triglycerider. Velegnet til veganere. "Metabolisk syndrom" er en tilstand, der er kendetegnet ved samtidig tilstedeværelse af...
Italien, Castel San Pietro Terme
... af produktet. Det dobbelte kammer giver hele druer en bred og kontinuerlig passage uden indsnævringer eller pludselige reduktioner, hvilket forhindrer skæring og knusning af stilke. Det lave antal omdrejninger af rotoren (45/57 omdrejninger/minut) forhindrer stød og knusning af stilke, skind og kerner, hvilket gør det muligt for pumpen at overføre hele druer, mostede druer eller fermenteret drueskaller på en skånsom måde.
Italien, Lucca
... beskyttende egenskaber, sammen med fermenteret risvand, forhindrer tørhed i håret og fremmer et sundt og skinnende udseende. Vegetabilsk keratin og en aktiv ingrediens afledt af ris, rig på aminosyrer og biofunktionelle peptider, styrker og giver elasticitet til håret, hvilket modvirker krus. Det efterlader håret blødt, sundt og skinnende, med intense blomsteragtige noter, der respekterer AIAB's standarder.
Italien, Cadorago
Sacco System er det internationale biotech-center for fødevare-, nutraceutisk og farmaceutisk innovation og består af fire virksomheder: 1) Caglificio Clerici (grundlagt i 1872) producerer osteløbe i pulverform, pasta og væske og er markedsleder inden for enzymsektoren. 2) Sacco producerer mælkesyrebakterier, kosttilskud og startkulturer til fødevarefermentering, især til oste og mejeriprodukter...
Italien, Cornegliano Laudense
...Grundlagt i 80'erne har virksomheden altid gjort fremskridt takket være det konstante engagement fra medarbejderne, der er rettet mod den uophørlige søgen efter løsninger i overensstemmelse med specifikke teknologier, der sigter mod løbende at forbedre mejeriprodukter med respekt for tradition og karakteristika. BIOTEC FERMENTI S.R.L sikrer et bredt udvalg af mælkesyrebakterier, der kan imødekomme alle produktionsbehov for bløde oste, lagrede oste, strækningsoste og fermenteret mælk; derudover fremmer og leverer de dyrkningsmedier, naturligt løbe, polymerer og fødevaretilsætningsstoffer.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play