Italien, Caltanissetta
... dette rammeværk finder vi de traditionelle smagsvarianter og de produktnyheder, vi har udviklet gennem årene til barer, bagerier, restauranter, catering og hoteller. De behandlede produkter: Håndlavet is i 3 kg bøtter; Basis for håndlavet is (UHT) i Bag in Box (forskellige smagsvarianter), klar til at blive pisket og kan opbevares ved stuetemperatur i 12 måneder; Klar base til soft ice; Kaffesirup, granuleret citron til slush ice; Sorbeter, trøfler, enkeltportioner semifreddo og parfait til HO.RE.CA. sektoren;...
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... sikrer absolut hygiejnisk sikkerhed, samtidig med at smag og egenskaber ved den friske frugt bevares uændret over tid. Vores homogeniserede flydende blandinger, sammensat af mælk, sukker og fløde i nøje afmålte mængder, er velegnede til isfremstilling med en soft-ice maskine. Vi har også en specifik linje af pulverprodukter baseret på gelificerende og emulgerende stoffer til varm eller kold...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play