Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på vegne af tredjeparter (private label) af økologiske søde og salte produkter, virksomhed der producerer for tredjeparter og leverer til de største mærker inden for økologi, med over 30 typer af økologiske produkter: müslibarer, frø og tørret frugt, chokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, varm chokolade, kageblandinger), emballering af rørsukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Sassello
Siden 1860 er der gået årtier, men den håndværksmæssige produktion fortsætter med at være vores filosofi. Den nuværende produktion, udover de bløde amaretti, der fremstilles i forskellige versioner, men altid i de originale dobbeltbåndsindpakninger, omfatter: baci di dama, småkager dækket med fineste chokolade, sprøde amaretti og, til festlighederne, de traditionelle panettoni, pandori og colombe...
Italien, Soiano Del Lago
... specialiseret sig særligt i produktionen af lukninger til kopper og beholdere til fødevarer (chokolade, is, honning). Virksomheden har altid arbejdet i tæt samarbejde med sine kunder, fra design af formen til definitionen af de enkelte udførelsesdetaljer.
Italien, Barletta
... kvalitet, samt produktion af industrielle granuler til is og yoghurt. Konfekt og chokolade med lakrids fra Calabria og mynte fra Piemonte. Vi er certificerede til økologisk produktion, vegansk og nutraceutisk, FDA, ISO 140001 miljø. I 2020 udviklede vores idé og forskning chokolade med vitaminer og mineraler i 6 forskellige versioner: blåbær med vitamin C, appelsin og magnesium, alle med sukkerfri...
Italien, Roma
CIOCCOLATERIA ARTIGIANALE ROMA Patisseriet Hansel og Gretel er blandt de bedste håndværkspatissierier i Rom for håndlavede chokolade. Den helt håndlavede produktion af chokolade er genkendelig ved raffinementet og kvaliteten af de anvendte ingredienser, ved uregelmæssigheden i deres form og ved modet i de valgte kombinationer. Enhver kunde, der søger håndlavede chokolade i Rom, vil få opfyldt alle sine behov.
Italien, Novi Ligure
Slikindustrien. Produktion af chokolade. Chokoladeæg. Hos os udføres chokoladebehandlingen med kærlighed og omhu, i respekt for tradition og kvalitet, og henvender sig til alle typer chokolade, fra mælkechokolade til mørk chokolade, inklusive hvid chokolade eller nøddechokolade. Gambarotta srl udfører også sine behandlinger for tredjepart: kakao i pulverform, mørk chokolade, gianduiotti, chokolade nougat, chokolade, chokoladekonfetti, nøddechokolade, smørbar chokolade, slik og sukker, chokoladeplader og chokoladeæg.
Italien, Cinto Caomaggiore
... økologiske og sociale påvirkninger. I tråd med denne idé har vi fået nye muligheder, reduceret omkostninger og valgt leverandører, der tilbyder den bedste præstation med hensyn til bæredygtighed. Vores papirprodukter til fødevarebrug inkluderer: - pudeplader lavet af blødt papir til æsker med chokolade, småkager og til emballering af konfekture generelt; - emballage til bagværk, der bevarer friskheden...
Italien, Aprilia
... konsolidere og forbedre den allerede rige erfaring inden for produktion af konfetti og andre søde produkter. En dag, vi er i september 1995, efter adskillige forsøg, skaber MAESTRO SOR FELICE en praline lavet med en Santos-kaffebønne ristet over åben ild og dækket af lækker mørk chokolade. Kort tid efter vil denne praline blive kendt som: "Cioccafè". Produktet opnår straks en fantastisk succes: der købes...
Italien, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og producerer maskiner og komplette anlæg til forarbejdning af chokolade og nødder, og tilbyder løsninger til specifikke behov for hver enkelt kunde, sektor og marked. Avancerede løsninger til produktion og formning af chokolade og andre produkter baseret på nødder og kakao. Et tilbud, der strækker sig fra forarbejdning af råvarer, kakao og nødder, til...
Italien, Reggiolo
La Camurri Brevetti er en førende virksomhed inden for design, produktion, markedsføring og service af maskiner til forberedelse af filterkaffe, te, frozen yogurt, chokolade og maskiner til kopchokolade, termiske beholdere og vandbad, varmtvandsproducenter og dampudtagere, drikkevognsdistributører, hotelgrupper. Virksomheden er certificeret UNI EN ISO 9001: 2008. Alle Camurri-produkter er CE-mærkede.
Italien, Gussago
... projekter til design og produktion af tegnefilm, videospil og udgivelsesprodukter, der er beregnet til børns verden. Disse projekter kombineres med design og markedsføring af legetøj, tøj og tilbehør under logo-mærket. For det andet projekt, en rent fødevarefront, løber Weataly ikke tør for kreativitet, men designer og markedsfører fødevarer i chokolade til sin dedikerede designer og innovative butik; også i franchising. Weataly er et iværksætterprojekt, der ansporer og forstørrer "italiensk know-how" for at producere smag, innovation og kreativitet.
Italien, Basciano
... proces, der respekterer den italienske tradition, og de er fri for gluten, palmeolie og hydrogenerede fedtstoffer for at garantere den højeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter: lækker nougat og chokolade i alle former samt et bredt udvalg af håndlavede is. Vores produkter er tilgængelige både under vores eget mærke og for tredjepart. Vores produkter findes både i restauranter og små butikker samt i GDO. Kvalitet, innovation og fleksibilitet kendetegner vores produktion.
Italien, Lecco
Produktion og emballering af dehydratiserede fødevarer: saucer, pasta med sauce, saucer til pasta og ris, lasagne med sauce, granulerede bouilloner, krydret kartoffelmos, instant supper, blanding til vafler, instant vaniljesauce og chokolade. Emballager til supermarkeder, catering og industri (big bag, poser og kartoner). Produktion og emballering af økologiske produkter.
Italien, Itri
Håndværksmæssig produktion og forarbejdning af nougat, chokolade, knas, figurer og chokoladeæg, praliner, trøffelchokolade med tilpasningsmuligheder.
Italien, San Giorgio Canavese (to)
produktion og salg af DOCG vine og bordvine, klassisk metode og brut mousserende vine, passito, polenta og kiks lavet af gamle piemontesiske majs, honning, syltetøj og saucer produceret af os, chokolade med passito, fremstilling af gavepakker og bomboniere, afholdelse af arrangementer for grupper og skoler, undervisningslandbrug...
Packint har været aktiv siden 1992, direkte eller gennem sine mærker verden over, inden for fødevareindustrien. Produkt- og serviceudvalget spænder fra en enkelt kuglemølle til en lille produktion af chokolade eller cremer, til fuldautomatiske støbelinjer. Packint tilbyder: maskiner og procesanlæg til produktion af chokolade, erstatningsprodukter, smørbare cremer, kakaolikør, semi-automatiske og...
Italien, Vago Di Lavagno
...ME.TRA er et af de få selskaber i verden, der kan levere maskiner og komplette anlæg til produktion af chokolade og småkager. Kompakte anlæg til produktion af chokolade, compound, cremer, overtræk til is og smørbare cremer. Produktion fra 50 til 1000 kg/time. Vores engagement for kvaliteten af vores arbejde begynder med vores produktions- og ledelsesprocesser: dette har længe resulteret i ISO9001 kvalitetscertificering.
Vores håndlavede konditori producerer klassiske traditionelle sicilianske søde sager som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søde sager med frisk ricotta, fløde, chokolade, pistacie, marcipan, samt håndlavede panettoni og påskeduer. En begrænset produktion af typiske sicilianske søde sager, tilgængelig fra et familiedrevet siciliansk konditori, der forbereder søde sager i sit eget værksted...
Italien, Conversano
... samarbejde gennem produktion af private label med nogle af de førende mærker. For at udvide og komplettere vores tilbud har vi betydeligt øget sortimentet af produkter med natron, chokolade i plader, chips og flager, kandiseret frugt og sukkerdekorationer.
Italien, Gravina Di Catania
Produktion og distribution af højkvalitets sicilianske specialiteter: du kan finde arancini, cannoli, oste, mel og pasta lavet af gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolivenolie, syltetøj og marmelade, honning, mandler, pistacienødder, chokolade fra Modica, vine, amari, likører og mange andre specialiteter.
...1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato blev grundlagt med håndværksmæssig produktion, ledet af Gennaro Bottone. Siden 1979 har de glædet smagsløgene med en række produkter, der forener ærlig håndværk med fantasi og kunstnerisk skabelse. Ikke uden grund hedder Bottone's virksomhed "Dolce Idea". Dette bekræfter, at chokolade betragtes som en ler, der kan formes efter kundens smag og konditorens...
Italien, Rossano
...PEPERCHOC (chokolade og chili). Derudover præsenterer vi et udvalg af grappa med smag af laurbær, fennikel og lakrids. Som det sidste præsenterer vi vores nyhed LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Vores produktion foregår strengt håndværksmæssigt i hver fase af bearbejdningen. Likør med lakrids 25% vol; Fløde med lakrids 18% vol. (ingredienser: mælk; sukker; alkohol; ren lakrids); Likør med chokolade (ingredienser: vand, sukker, alkohol, ren lakrids, kakao, naturlige aromaer). Fennikel (ingredienser: vand, sukker, alkohol, vild fennikel). Meget særlig er også den harmoniske smag.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play