Italien, Collecchio
Campus: en italiensk virksomhed, der er førende inden for udvikling og produktion af innovative funktionelle ingredienser til fødevare- og kødindustrien. Et internationalt team på over 100 personer, 30 års erfaring, et dedikeret forsknings- og udviklingscenter, pilotanlæg til anvendelser inden for fødevaresektoren og især kød, joint ventures med specifik destination og lokale kontorer, råvarer og tilpassede funktionelle ingredienser, et specialiseret team af kødteknologer og intern teknisk support: Campus er en voksende virksomhed med fokus på innovation inden for fødevareprodukter og forarbejdet kød.
... menneskeføde. Hver udskæring af kød, hver type grøntsag og de kosttilskud, der skal indgå i hver enkelt opskrift, er omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet af produktet. Råvarerne bliver først dampet for at hæmme de potentielt patogene bakterier, der naturligt findes i kødet. Hvert fødevareprodukt bliver bearbejdet og tilberedt separat, tørret gennem en langsom...
Italien, Parma
...La Greci Parma er en historisk virksomhed i "Food Valley", anerkendt inden for frisk og frossen gastronomi rettet mod detailhandelen og professionelle i restaurationsbranchen. Virksomheden sælger Parmigiano Reggiano-ost, lagret i Greci's egne generelle lagre. Derudover beskæftiger den sig med salg af kød fra opdræt i provinsen Parma, som er slagtet under veterinær kontrol.
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' A SESTOLA (MODENA), Produktion, Salg og Økologisk Restaurant. Produktion og Online Salg af økologiske produkter fra vores egen produktion: honning, konserver, marmelade, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kød, korn og mel.
Italien, Verucchio
I dag producerer virksomheden et meget bredt udvalg af maskiner til forarbejdning af kød og pasta, maskiner til skrælning, skæring, tilberedning, opbevaring, i mange forskellige modeller, der opfylder behovene hos både store og små restauranter, men også hos barer, fastfoodsteder og alle, der søger, til deres arbejde, produkter i frontlinjen, effektive, praktiske og nemme at vedligeholde. FIMAR...
I over et århundrede og med den erfaring, vi har overleveret i fem generationer, har vi opereret inden for svinekødssektoren i vores moderne anlæg. Takket være vores operatørers professionalisme garanterer vi den bedste kvalitet. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den udsøgte smag af vores pølser og vores kød er legendarisk:...
Italien, Pegognaga
... enheder i split- og monoblokversioner til transportkølerum af lille og mellem størrelse. Til køletransport af store dimensioner producerer Zanotti monoblok diesel-enheder og versioner til underchassis. Enhederne fås med standardgas (R404A og R134A) samt med nye miljøvenlige kølemidler. Zanotti beskæftiger sig også med design og etablering af store køleanlæg til opbevaring af fødevarer som frugt, grøntsager, kød, fisk, mælk, yoghurt, is og pølser.
Italien, Quattro Castella
...Virksomheden Montebaducco© er den første virksomhed i Europa, der specialiserer sig i opdræt af æsler og produktion af produkter baseret på æselmælk og kød. Den blev grundlagt i begyndelsen af 1990'erne af den banebrydende idé fra Giuseppe Borghi om at føre en livslang drøm videre: opdræt af æsler for at forhindre deres totale uddøen på grund af manglende anvendelse. I øjeblikket, sammen med sin...
Italien, Montespertoli
...Vi er Moel, italiensk producent af emballagefilm beliggende nær Firenze, der producerer 7.000.000 kg/år (60% strækfilm til fødevarer og 40% krympefilm). Herunder finder du en kort beskrivelse af vores produkter, som kunne være af interesse for dig: -PVC strækfilm til fødevarer til frisk/frosset/tilberedt kød/grøntsager eller fødevarer generelt. I overensstemmelse med EU REG. 10/2011. Tykkelse...
... kvalitet, hvilket er grunden til, at vi kun vælger semolina af hård hvede og pølser, ricotta, kød, grøntsager og andre råvarer direkte fra producenterne til vores friske pasta. Det, vi ønsker at tilbyde vores kunder, er excellence i vores produkter. Punkt... og Pasta!
... af kulhydrater, laktose og natrium. Forebygger knoglesygdomme, tandproblemer, karsygdomme og kræftsygdomme, især tyktarmskræft. • Laktoseintolerante: Mange laktoseintolerante, både børn og voksne, drikker vores mælk uden at opleve nogen negative reaktioner. • Isbutikker, bagerier og restauranter bruger det til at lave is, pasta, eksklusive forretter og hovedretter med kød og fisk. • Caféer til at lave den første og eneste 100% naturlige og italienske bøffel cappuccino.
Italien, Cavriago
... marmelader tilbyder vi salte kompotter, designet til perfekt at ledsage ost eller som lækre tilbehør til kød og pålæg. Alle frugter og grøntsager tilberedes ved lav temperatur for at bevare smagen af de friske produkter. Den perfekte pølse er velsmagende og ægte og håndlavet, som Emilia-traditionen kræver.
Italien, Narni
Professionalisme inden for opdræt af produktionsdyr og dyrkning af foder til at opnå kød af høj kvalitet og menneskelig ernæring af højt standard og klasse, så vi kan skabe nutraceutiske produkter, der er nyttige til de mest udbredte syndromer i det moderne samfund: dette er det mål, vi har nået, og som vi konstant stræber efter at forbedre i vores arbejde, indtil vi når frem til at lave specifikke produkter til særlige og udbredte syndromer i vores samfund.
Italien, Martina Franca
Vi har produceret trækul siden 1930 i Puglia, Syditalien. Vores kvalitetsgaranti er, gennem tre generationer, den omhyggelige udvælgelse af råmaterialet - bøgetræ, ahorn og egetræ - samt den karboniseringsproces, der er baseret på den feniciske model. Vores kul giver ilden en lang brændetid og giver kød en unik smag! Produktet pakkes i forskellige formater for at imødekomme kundernes behov.
Produktion af friske krydderurter til virksomheder, der pakker i første klasse, samt allerede pakkede krydderurter. Produktion af krydderurter i potter. Produktion af halvfabrikata krydderurter til virksomheder inden for kød, pølser og fjerkræ. Omfattende produktion i Ligurien og Sardinien. Eksport.
For yderligere information, besøg www.officinaromagna.com. Kulgrill til tilberedning af fisk, kød og grøntsager. ROMAGNA-køkkenerne er lavet med fokus på detaljerne...
Italien, Ascoli Piceno
... eget mærke af tørfoder til hunde og katte kaldet Progres. Mærket Progres er et must-have for alle hunde og katte og henvender sig til alle aldre fra hvalpe og killinger til seniorår. Progres er omhyggeligt produceret ved hjælp af en fin blanding af forskellige typer kød og plantekomponenter, herunder ginseng, echinacea, ginkgo biloba, burdock og mange andre.
Italien, Giugliano In Campania
Engros handel med kød...
Italien, Citta' Di Castello
Frisk kød og pølser...
... femogtyve år, vi har været aktive, har drevet os til altid at gøre det bedre og skabe kulinariske specialiteter, der er enkle og umiddelbare at bruge, velegnede til at krydre crostini, fantasifulde forretter, hovedretter eller til at give smag til kød og fisk. Alt dette kan nydes ved at tilsætte frisk trøffel på den måde, I foretrækker: i skiver, flager eller simpelthen revet, og vi er i stand til at levere denne frugt i alle dens varianter og ønskede størrelser, præcis som naturen skaber den. Vi takker for jeres opmærksomhed og præsenterer nogle opskrifter samt vores produktsortiment.
Italien, Montichiari
KØDPROCESSERINGSANLÆG RØDT KØD Svin - kvæg - får...
Italien, Sanfrè
ELCAT SRL designer og fremstiller produktionslinjer til emballering og håndtering af kød og pølser.
... bevidste forbruger. Vi er specialister i opdræt og slagtning af Grass Fed kød, det overordnede kvalitetskød, der udelukkende er fodret med græs i Lessinia. I vores butikker har vi udvalgt kød af kvæg, okse, svin, vildt og fjerkræ samt færdigretter og økologiske produkter.
Italien, Oderzo
... omhu for at tage hensyn til dufte og smage. Mousserende og stille vine har en fyldig smag, og du kan dufte frugternes parfume som banan og æble. Hver vin er typisk for året, og vi har ikke lagrede vine. De er lette at drikke, og du kan kombinere dem med alle slags retter fra kød til dessert, undtagen Chardonnay, som er god til fisk. Vi kan også sende forskellige kvaliteter af vine med ekspreskurér, og der er ikke et minimum for bestillingen.
Italien, Montecchio
Kød - Pålæg - Gastronomi Direkte Salg...
Italien, Ancona
...RIS, KAFFE, SKIVESKÅRET OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAGER, NOGET, BRIOCHE, CROISSANT, SLIK, KRYDDERIER, URTER, KØD, TØRRET FRUGT, VARIERET PÅLÆG, PÅSKEÆG, JULEKURV, KEMISKE PRODUKTER, DYREFODER, ANTI-GRITTEGAMIK, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Italien, Lomazzo
Kaninfarm. Rene racer og kød-krydsninger. Dyr i alle aldre, fra fravænning til slagtetid. Avlsdyr og hunner.
Kød til kæledyrsfoder...
SYSTEMCERTIFICERET KVALITET Celler og køleanlæg i hele Europa ISO 9001 Nyt system til energibesparelse? Opbevaring af frugt og grøntsager, kød, fisk, is,? frosne varer, pølser, oste, blomster, farmaceutiske produkter? Modning af bananer siden 1965 Patent for 80% reduktion af kølemiddelgasser? Fuld garanti i 3 år? Certificering af energiforbrug...
Italien, Rapallo
Vi er en håndværksvirksomhed. Vi producerer færdigretter (kun hovedretter og en minestrone med 10 grøntsager og pasta), fiske- og svampesaucer, kød- og grøntsagssaucer, amatriciana, pesto genovese, alle specialiteter fra Ligurien. Vi arbejder også med opskrifter leveret af kunden. På trods af den store efterspørgsel efter produkter, fortsætter vi med at opretholde uændrede håndværksmetoder, suppleret med moderne produktionsprocesser. Derfor er vi i stand til at levere et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet med en hurtig og effektiv service.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play