...men det påvirker ikke smagen, tværtimod er det et tegn på dens jomfruelighed (surhedsgrad på 0,4%). Den ekstra jomfruolie er en grundlæggende ingrediens til tilberedning af Fungo Cardoncello samt den primære dressing til vores salater, kogte grøntsager, bælgfrugtsupper, fisk i hvid sauce og især til "Cialledde", en typisk Altamurana-ret lavet af brød og andre fattige ingredienser fra middelhavskosten.
Italien, altamura
...som i dag betragtes som en af de vigtigste aktører inden for typiske fødevarer og bagværk. Vi har en meget stærk know-how inden for produktion af typisk brød, focaccia, panfocaccia, pizza, taralli, småkager, pasta, færdigretter uden køling, konserver og saucer, der udelukkende produceres i det sydlige Italien, stadig i henhold til de gamle regler: råvarer af højeste kvalitet, langsom naturlig hævning og håndværksmæssig forarbejdning. Den store omhu i produktionen og markedsføringen af vores produkter placerer os blandt de bedste leverandører.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play