Italien, Salerno
...I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne...
Italien, Sciacca
... Carlino har altid været anerkendt på markedet for sin enestående evne til innovation. Virksomheden Carlino s.r.l. producerer ansjosfileter i olie, sardinefileter i olie, ansjospasta, saltede ansjoser, saltede sardiner, marinerede ansjosfileter og Colatura. Anvendt fisk, som er kendt for sin fremragende smag, friskhed og lysstyrke, bearbejdes ved kølighed for at bevare de ernæringsmæssige, kvalitative og organoleptiske værdier i henhold til de strenge kontroller i vores kvalitetssystem.
Italien, Sciacca
...L’Industria Ittico Conserviera Licata A. & C. s.n.c. har været aktiv i Sciacca siden midten af 80'erne og har over 20 års erfaring inden for produktion af fiskeprodukter. Byen Sciacca ligger ud til Middelhavet, et ideelt område til fiskeri af blåfisk, især ansjoser og sardiner. Her grundlægges og udvikles virksomheden Licata, som producerer ansjoser og sardiner i salt og olie under mærket "DON...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play