Italien, Riesi
...Mandler er en ingrediens, der bruges meget i forskellige traditionelle køkkener i Middelhavsområdet, især i det sicilianske, sardiniske og pugliesiske køkken, både i søde og salte retter. De høstes i hånden og med stænger (fleksible stænger, der er 3 til 5 meter lange) i perioden august-september og bruges både i madlavning (pesto alla trapanese) og i bagværk (konfetti, småkager, kager, marcipan...
Italien, Belpasso
...Paste di Mandorla-kagerne er småkager lavet af marcipan eller Pasta Reale, såkaldt fordi de er "værdige en konge." Disse småkager med mandelmasse er en ægte skat fra den sicilianske konfekturetradition, hvis oprindelse er gammel. Der findes flere varianter af Pasta di Mandorla, såsom dem lavet med pistacienødder, appelsin, citron eller hasselnødder. Også tilgængelig for kageudvalget, i løs vægt.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play