Italien, Montoro
...8 kastanjer fint dækket med mørk chokolade 8 kastanjer Fint dækket med mørk chokolade Karton med 12 pakker á 190g Pakke med 12 stk á 190g Ref:0501291 EAN:8034125102242...
Italien, Colle Di Val D'elsa
...Denne kage med sin ekstremt raffinerede smag er lavet med en blanding af kandiseret frugt, malede mandler og hasselnødder, samt stykker af kandiserede kirsebær, som perfekt komplementerer det meget fine kakaopulver, der er tilsat blandingen, som derefter er fuldstændig dækket med ekstra mørk chokolade med en markant smag. Panforte vægt 3.000 g kode 850 Pakket 450 g kode 853...
Italien, Galliate Lombardo
...Maskine til produktion af pralineprodukter. Karamelliseret sukker af mandler, jordnødder, valnødder og hasselnødder, tørret frugt, dækket med "gianduia" eller chokolade, og andre specialiteter til konfekture. MODEL 300 IPB Tekniske data Strømforsyning 220 V 50/60 Hz Strømforbrug 170 W Galvaniseret jernramme Kobberbeholder Opvarmning af beholderen ved hjælp af en gasbrænder Elektronisk tænding af brænderen Behandlingskapacitet: 3 kg produkt Manuel omvending af maskinen for produktfrigivelse Bredde 53 Dybde 60 Højde 74 Vægt: 30 kg...
Italien, Barletta
Italien, Altamura
...1 kg håndlavet panettone, kaffesmag, chokolade dækket med spiseligt guld...
L'Antica Compagnia Siciliana, en dynamisk fødevareindustri beliggende ved foden af Etna, er resultatet af en idé og vilje fra en gruppe sicilianske iværksættere, der arbejder inden for konditori, gastronomi, fastfood og diætprodukter. De har kombineret kærligheden til deres hjemland med en klar og moderne forretningsvision. Et konkret projekt, der udspringer fra en idé, der altid har været kær: at...
Italien, Torino
...Cod. PRA 37 U/M Kg KASSE til 2 Kg Beskrivelse Jordbærganache dækket med 58% ren mørk chokolade. Dekoreret med strenge af jordbærchokolade.
Italien, Trino
Siden 1981 har GELPAS været gelato, croissanter og snacks til barer og restauranter. Med uforlignelige produkter er vi det eneste reelle alternativ for din bar! Service, kvalitet og prisvenlighed. Denne filosofi har altid været vores faste punkt, og den leveres stadig i dag med passion og beslutsomhed. GELPAS er udelukkende specialiseret i levering til barer, restauranter, pubber og caféer. Derfor...
...Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder "Piemonte" IGP. Dejen, som har en gul farve, er beriget med kandiseret citronskal og sultanrosiner. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder Piemonte IGP og kakao. Dejen, som har en gul farve, er beriget med mørk chokolade. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af mandler. Dejen, som har en gul farve, er beriget med sultanrosiner.
Italien, Montalto Uffugo
...De lækre tørrede figner fra Calabria, små, med næsten usynlige frø og en uendelig sødme, bagt i ovnen og dækket med mørk chokolade (mindst 50%) i gavepakken på 200 g, dedikeret til den gamle leder Alarico. Opbevares på et køligt og tørt sted, væk fra varmekilder og overdreven lys.
Italien, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood er en virksomhed, der producerer riskager og snacks af majs og andre kornsorter, og som overholder de strengeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed. Vore anlæg kan producere forskellige typer af riskager og kornsnacks, fra de salte til de søde: smagsatte eller dækket med chokolade. Vi er specialiserede i at udvikle nye produktlinjer, der tilpasser sig vores kunders behov...
Italien, Sassello
Siden 1860 er der gået årtier, men den håndværksmæssige produktion fortsætter med at være vores filosofi. Den nuværende produktion, udover de bløde amaretti, der fremstilles i forskellige versioner, men altid i de originale dobbeltbåndsindpakninger, omfatter: baci di dama, småkager dækket med fineste chokolade, sprøde amaretti og, til festlighederne, de traditionelle panettoni, pandori og colombe...
... kan indkapsle hele aromaen af Pefè-blandingen, samt den klassiske malede kaffe i 250 grams format, tilgængelig i forskellige blandingstyper. Torrefazione Caffè Pefè har også specialiseret sig i produktionen af chokolade: Cuor di Pefè, en mørk chokolade med en lille boble af sukker og kaffe. Pefè indpakkede bønner, en kaffebønne dækket med ren mørk chokolade. Nøgne bønner i mørk og hvid chokolade...
Italien, Aprilia
... nye maskiner, personalet øges, og mærket Cioccafè bliver registreret internationalt. Maestro Sor Felice, hjulpet af sine børn, Salvatore og Annalisa, udvikler den moderne Cioccafè. Cioccafè producerer praliner af forskellig slags, chokoladeovertrukne kaffebønner, chokoladeovertrukne amaretti, rosiner aromatiseret med rom og chili dækket af chokolade, med udvalgte og kvalitetsråvarer. De kommercialiserer deres produkter i Italien og i de vigtigste lande i verden med deres eget mærke, men de er også i stand til at lave al emballage med privat mærke.
...nougat osv.) dækket med ekstra mørk chokolade min. 62%. - 12 måneder - TARTUFI: trøfler lavet af mørk chokolade og hasselnødder, drysset med kakao. - 12 måneder - CROSTATA DI MELIGA (majs): Lækker kage med majsmel, der er sprød og blød, fyldt med marmelade. - 5 måneder - PASTE DI MELIGA (majs): udsøgt småkage fra den cuneiske tradition, lavet af smør, majs og mel. - 12 måneder VI KAN TILBYDE KUNDERNE PERSONLIG INDPAKNING MED DERES LOGO TIL EVENTS, JUBILÆER, REKLAME OG EGEN DISTRIBUTION. For at afslutte, det er PASTICCERIA af 1. KVALITET at nyde!!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play