...Denne blanding bevarer den intense og dybe smag af en ægte italiensk espresso. Paranà Decafineret Kaffe er meget let at fordøje, har et reduceret indhold af koffein, og den består af høj kvalitet Arabica kaffebønner, der er behandlet med en af de bedste decafineringsmetoder. Resultatet er en tæt og nøddeagtig crema, med en fyldig karamelaroma og nuancer af chokolade og vanilje.
Italien, Milano
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade. ABBINAMENTI Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
Italien, Colle Di Val D'elsa
...Denne kage med sin ekstremt raffinerede smag er lavet med en blanding af kandiseret frugt, malede mandler og hasselnødder, samt stykker af kandiserede kirsebær, som perfekt komplementerer det meget fine kakaopulver, der er tilsat blandingen, som derefter er fuldstændig dækket med ekstra mørk chokolade med en markant smag. Panforte vægt 3.000 g kode 850 Pakket 450 g kode 853...
Italien, Montoro
...Engelsk suppe-smagende chokolade- og kastanjebarer, karton med 10 pakker á 450g (10 stykker x 45g) Engelsk suppe-smagende chokolade- og kastanjebarer, karton med 10 pakker á 450g (10 stykker x 45g) Chokolade- og kastanje-smagende barer Engelsk suppe, kasse med 10 poser á 450g (10 stykker x 45g) Ean kode:8034125102549...
Italien, MILANO
...PANDORO CIOCCOLATO LAMPONE. Traditionen med Pandoro Balocco med fyld af chokolade med smag af hindbær, drysset med sukkeret kakao. FORPAKNING MED 12 STK 1 STK = EURO 3,50 1 PALLETS 12 FORPAKNINGER MED 12 STK UDLØB 30/04/2025 MINIMUMSORDRE 30 PALLETS...
Italien, Andalo Valtellino
... hasselnødder og en blomsteragtig eftersmag og duft. Honduras: Afbalanceret og fyldig kaffe med en sød lakridsduft. Costa Rica: Fremragende kaffe med hasselnøddefarvet crema og en duft af æbler og dadler. Let syre. Peru: Delikat struktureret kaffe med en frugtagtig og kakaoeftersmag. Den specifikke ristning giver en meget rig og tekstureret kaffe, fyldig med en vedholdende eftersmag af blomster og chokolade.
Italien, Bertinoro
...For en blød, let og lækker Gelato har Babbi forberedt en ny serie af pulverprodukter, der kan anvendes ved stuetemperatur med blot tilsætning af vand. De er komplette blandinger med smag af Hvid Vanilje, Chokolade, Yoghurt, Jordbær og en neutral blanding, der er perfekt til at skabe enhver Soft Gelato-smag med tilsætning af Babbi Paste.
Italien, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Magnatum Pico Terza Scelta er den hvide trøffel, der kendetegnes ved mindre størrelse eller en mere uregelmæssig form, men som stadig bevarer essensen af den fine smag. Den høstes både på virksomhedens jorde og af trøffeljægere i forskellige italienske regioner, og denne trøffel vælges primært for sin smag, ikke for sit udseende. Ideel til saucer, fonduer og tilberedninger, hvor den rige aroma af den hvide trøffel værdsættes uden at bekymre sig om det æstetiske udseende.
Italien, Messina
...Pignolata messinese er en typisk opskrift fra den sicilianske tradition, som især tilberedes i forbindelse med jul eller fastelavn. Det drejer sig om små stykker dej, der bliver friturestegt (eller i nogle tilfælde bagt) og glasureret, ved at dække dem med to forskellige glasurer, en hvid med smag af citron og en sort med mørk chokolade. Den dobbelte farvekombination er en af de uundgåelige karakteristika for at skabe denne dessert.
Italien, Brescia
...Den sprøde smag af grissini møder den bedste mørke chokolade. Zulù er den innovative og praktiske chokolade-snack, der kommer i 6 portionspakker med 2 grissini. Fås også i en glutenfri risgrissini-version.
Italien, Barletta
...Sprødhed dækket med ren chokolade Granelle og praliner til is- og yoghurtindustrien, tilgængelige, lav pris, azo-fri, glutenfri, økologiske, veganske, private label, ensfarvede, og med smag af frugt, saltet karamel, kaffe, samt med farvet chokolade i gul, rød, grøn og andre.
Italien, Acerra
...Miscela Forte Miscela 100% Robusta. Crema mørk og kompakt. Stærk, beslutsom, vedholdende. Mørk ristning. Den næstmest producerede kaffetype i verden efter Arabica, er blandingen Forte kendetegnet ved en intens og vedholdende aroma, fyldig og med en "chokoladeagtig" smag. Takket være den mørke ristning er det en kaffe med en beslutsom og vedholdende karakter... den klassiske napolitanske espresso. Ingredienser: 99% Kaffe 1% Chokolade Aroma N.B. KAPSLERNE FRA CAFFÈ CORTESE, DER ER KOMPATIBLE MED MODO MIO AROMATISERET, SÆLGES I PAKKER MED 10 KAPSLER. MISCELA:FORTE AROMA:CIOCCOLATO...
Italien, Mazara Del Vallo
...Den syv-lags kage er en udsøgt dessert, men med en exceptionel smag, en kage der skal prøves og nydes: et chokoladefestfyrværkeri, ideel for ægte madelskere. Den består af flere lag med bavarois af chokolade, hasselnød, en kakaobund, et sprødt lag og en spejlglasur på toppen.
Italien, Monterotondo
... et alsidigt fødevareprodukt med en virkelig behagelig, frugtagtig smag, en smag der ligger mellem røde frugter og chokolade. Desuden har det et højt fiberindhold og er en kilde til vitamin A, kalium, calcium og jern. Løseligt og med en karakteristisk violet farve, er det velegnet til brug i dej og forskellige søde præparater, fra bagværk til is.
...Malt aromatiseret kaffe med smag af: Chokolade, karamel, hasselnød, rom, kanel, ginseng. Pakkerne er 250g.
Italien, Mercato Saraceno
...For kaffeelskere med en kraftig og fyldig smag er vores Miscela Masai det perfekte valg. Denne blanding er kendetegnet ved tilstedeværelsen af Robusta kaffebønner, der er ristet for at fremhæve deres fylde og intensitet. Hver kapsel og pod tilbyder en kaffe med en intens smag, med noter af mørk chokolade og en let krydrethed. Tilfredsstil din trang til en stærk og omsluttende kaffe med bekvemmeligheden ved vores kapsler.
Italien, Lauro
...Sprød kerne og naturlig smag, de chokoladeovertrukne mandler mix repræsenterer en lækker snack i dragée-kategorien. Ideelle til at knaske efter måltiderne eller som en snack i løbet af dagen, kan disse mandler virkelig nydes på mange måder. Du kan have det sjovt med at skabe lækre kombinationer ved at bruge de chokoladeovertrukne mandler mix til at dekorere dine søde kreationer. Glem ikke, at dette produkt er meget værdsat af de søde tænder, så du kan også vælge at give denne pakke som gave ved særlige lejligheder.
Italien, Marciano Della Chiana
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
Italien, Padova
...Oplev en eksplosion af smag med de nye eksklusive drikke "DRINKTOK" fra Caffè Barbaro. Lækre drikke med smag af: vaniljekiks med ekstra mørk chokolade, karamel, brød og chokolade og mange andre smagsvarianter. Intens aroma og markant smag. En energibombe. Prøv den også!
Italien, Trino
Siden 1981 har GELPAS været gelato, croissanter og snacks til barer og restauranter. Med uforlignelige produkter er vi det eneste reelle alternativ for din bar! Service, kvalitet og prisvenlighed. Denne filosofi har altid været vores faste punkt, og den leveres stadig i dag med passion og beslutsomhed. GELPAS er udelukkende specialiseret i levering til barer, restauranter, pubber og caféer. Derfor...
Italien, Torino
... funktionalitet. Jordbærpulver til fødevarebrug kan erstatte kunstige aromaer, farvestoffer og sødestoffer og tilføje naturlig jordbærsmag og farve til produkterne. Vores jordbærpulver fås både i økologisk og konventionel variant og smelter sammen med andre aromaer, mens det skiller sig ud ved at fremhæve farven i de færdige produkter. Derudover er det velegnet til at blive tilføjet til forskellige produkter som kager, slik, chokolade, is, smoothies og drikkevareformuleringer.
Italien, Sesto Fiorentino
... smag, til en behagelig drik, der kan nydes flere gange i løbet af dagen for et energiboost. Den kan nydes derhjemme eller på kontoret i en kop, eller tilberedes og tages med i hverdagen. Amerikansk kaffe er et fremragende alternativ til espresso eller moka-kaffe, som vi italienere er vant til. Emballagen med friskhedsbesparende ventil bevarer produktet trods forbrug over tid. AROMATISK PROFIL Aromatisk kaffe med en delikat smag, med eftersmag af kakao, vanilje, chokolade, blomsteragtige noter og tørret frugt.
Italien, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA har en god ristning, udtalt fylde og en delikat syre med en eftersmag af rå honning. I koppen præsenterer den sig med en mørk crema og gyldne refleksioner. På ganen efterlader den en behageligt sødlig og vedholdende smag, noter af chokolade med en behagelig bund af rabarber, og der kan findes nogle lyse korn. Nydes når som helst på dagen i fuld ro.
Italien, San Giuseppe Vesuviano
...Snob-konfetti beriger hver af dine begivenheder med farve og smag: frugt, chokolade eller smagen af de mest elskede søde sager, de vil tilfredsstille selv de mest forfinede smagsløg.
Italien, Taranto
...Der er noget for enhver smag, i alle former. At synke tænderne i vores småkager og praliner er det første skridt mod en velsmagende og tilfredsstillende oplevelse. Hver detalje er omhyggeligt udarbejdet, lige fra valget af altid friske og ægte ingredienser.
...Kaffe i kapsler kompatible med Lavazza A Modo Mio@, 7,5g individuelt pakket i kontrolleret atmosfære. Blanding af fine Arabica (90%) og en høj kvalitet Robusta (10%) for en sød kaffe med en let chokolade smag.
Italien, Vairano Scalo
...DEN 100% REN HASSELNØDDEPASTE, UDEN TILSÆTNINGSMIDLER ELLER STABILISATORER, ER FREMSTILLET AF FORSKELLIGE RISTNINGSGRADEN. HASSELNØDDEPASTEN ER ET HALVFABRIKAT, KENDETEGNET VED EN RISTNING, DER GIVER DEN EN INTENSIV SMAG OG SOM FORBLIVER LANGTIDSHOMOGEN OG CREMET. DEN BLIVER ØNSKET SOM HOVEDBESTANDDEL AF PRODUCENTERNE AF VAFLER, PÅSPREDNINGER, CHOKOLADE, HASSELNØDDEDRIKKE, SÅVEL SOM I ISINDUSTRIEN OG BAGERIINDUSTRIEN. DETTE PRODUKT BRUGES TIL FORBEREDNING AF SØDE SAGER OG ISCREME OG GIVER KAFFE OG CHOKOLADE EN SÆRLIG SMAG.
Italien, Martina Franca
Produktion af kaffe i kapsler og bønner, økologiske urtete til velvære og frugt, Ginseng, Chokolade og Cappuccino. Italienske maskiner til espresso og til opløselige produkter. Uddannelseskurser i italiensk espresso og latte art. Den pugliesiske Pino har solid praktisk erfaring i laboratoriet og i marketingledelse med det formål at promovere den italienske smag i verden. Han har forfinet sin...
Italien, Alba
Vi er producenter af bageriprodukter baseret i det nordlige Italien. Vores kapacitet dækker hele sortimentet: Torinese brødpinde tilgængelige i forskellige smagsvarianter, småkager med majsmel eller med hasselnøddecreme, traditionel bruschetta med EVOO og krydret smag, sund linje af brødpinde (gærfri, saltfri, fuldkorn), håndlavede chokoladepraliner tilgængelige i forskellige smagsvarianter (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Mørk Chokolade osv..)...
... kan indkapsle hele aromaen af Pefè-blandingen, samt den klassiske malede kaffe i 250 grams format, tilgængelig i forskellige blandingstyper. Torrefazione Caffè Pefè har også specialiseret sig i produktionen af chokolade: Cuor di Pefè, en mørk chokolade med en lille boble af sukker og kaffe. Pefè indpakkede bønner, en kaffebønne dækket med ren mørk chokolade. Nøgne bønner i mørk og hvid chokolade...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play