Italien, Torino
...4 dage / 3 nætter - priser pr. person i dobbeltværelse BB periode for reservation: fra 27. oktober til 10. april 2017 Et "dejligt" museum i hjertet af Grands Boulevards Byen Paris er berømt over hele verden for de mange museer dedikeret til kunst, men siden 2010 er der også åbnet et dejligt museum for elskere af "gudernes mad" i hjertet af den franske hovedstad, Gourmet Chokolade Museum, også...
Italien, Castel Bolognese
... sig fra enhver anden lignende produkt, man kan finde på markedet. Vi kan tilbyde et eksklusivt produkt, som bliver mere og mere værdsat over hele verden. Fra produktionen af kaffe med chokolade-smag, er dette i dag udvidet til andre typer: med smag af anis, hasselnød, ginseng, kanel og mynte samt chokolade. Disse produkter fås i kapsler, i bønner og i glas (malet til moka eller espresso): et format til hver behov og for at imødekomme kravene fra alle kunder!
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Italien, Pisa
... enkeltproduktionsområder som Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad og Grenada. Amedei producerer også exceptionelle barer som Porcelana, 9 og Chuao. I den gamle støberij, der ligger i La Rotta, som nu er hovedkvarter for Amedei-fabrikken, ankommer der hvert år dusinvis af jute-sække med dyrebare kakaobønner fra hele verden. Under den strenge overvågning af Cecilia Tessieri bliver disse kakaobønner omdannet til chokolade efter at have gennemgået de nødvendige faser. Denne ekspertise er opstået på grund af Cecilia Tessieris kærlighed til chokolade og dedikation til sin vision.
Sciascia Caffè i Rom er en historisk institution, der blev grundlagt i 1919 i Prati-kvarteret. I dag, ligesom dengang, vil I allerede ved indgangen blive overvældet af de betagende dufte, der udsendes fra de forskellige friskristede blandinger, som kan købes både som hele bønner og malet til enhver husholdningsmaskine, med levering over hele verden. Blandt de mange tilbud er der ren kaffe eller serveret i en blomst af mørk chokolade, også med frisk fløde, den fremragende gran cappuccino, den mørke chokolade tilberedt af Sciascia Caffè, smoothies af økologisk frugt, appelsinjuice og meget mere.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play